Konkubina* napisal/-a:Verjetno ko sem bla prvič pri ginekologinji
Sem prišla gor, cela zmedena, pa rahlo hlipava ker sem malo prej nekaj hudega od kolegice zvedla po telefonu. Pa stopim v čakalnico in se kar naenkrat polno starih mamk pa nekih mam z dojenčki v mene zazija. Potem sem se vsedla med 2 starejši ženski in kar nisem mogla prezret kak so me vse spremljale z zgroženimi, čudnimi, šokiranimi in sumničavimi pogledi. Ziher so si mislile da sem noseča ali pa kaj. In sem kar cela paranoična postala pa si mislila: zemlja odpri se! Najrajše bi se bila vgreznila takrat nekam!Potem so me po pol ure končno poklicali v ordinacijo, pol pa gas pa dolge luči v dvigalo pa ven iz stavbe
Sicer me še zdaj kako ženšče postrani gleda ampak sem se že navadila. Pa hecno mi je, ker mi vedno uspe prit v takem terminu, ko so same neke stare mamke tam
WTF???? Ženskam je bilo čudno, da ženska pride h ginekologu??
Ne štekam sploh.
barbie_girl_85 napisal/-a:Ko sem bla po enmu ONS s tipom drug dan na kavi, in pride sodelavc v isti lokal. Pozdravim in ju hočem predstavt, takrat pa ugotovim, da v bistvu sploh ne vem imena od "sobotnega" tipa. Jst...Alen, to je...hmm...to je.... "sobotni" pa da roko in reče: včerajšnja trofeja![]()
![]()
he he he super