Nega las
-
- Cosmopsiho
Kakšen predlog, kateri izdelek (sprej ali gel) naredi lase bolj voljne in sijoče? Opažam, da imam najbolj sijoče lase po barvanju, pa se barvam doma s Schwarzkopf črno barvo. Očitno barva in priložen balzam ugodno vplivata na lase, čeprav gre za eno samo kemijo, medtem ko mi še nobeden gel namenjen posebej temu ni ustvaril tega učinka. Trenutno mi je še ostalo nekaj gela na pumpico od S-factorja, ki sem ga kupila pri frizerju, a za to ceno ne pomaga nič, samo lase lažje razčešem. 

sprej uniq one
Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....
Beyb
Beyb
partygirl napisal/-a:Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....
Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla?

Čeprav če probaš googlat, ti tudi kje drugje ven vrže: http://www.lepo-telo.si/nega-las/uniq-one.html

A potem praviš, da je v redu? Kakšen pa je bil učinek?
-
- Cosmopsiho
dot napisal/-a:partygirl napisal/-a:Hey....je katera že sprobala sprej, ki je bil priložen zadnji številki Cosmopolitana? Mogoče katera ve kje bi se ga dalo kupiti? Jaz sem preizkusila ta sprej in se mi zdi super....vse v enem, pa še lepo diši.....
Kateri pa je bil, tisti rdeč Uniq One, če sem prav videla?To so bile že lani reklame po revijah in je pisalo, da je na voljo samo v frizerskih salonih
![]()
Čeprav če probaš googlat, ti tudi kje drugje ven vrže: http://www.lepo-telo.si/nega-las/uniq-one.html
A potem praviš, da je v redu? Kakšen pa je bil učinek?
Tisti rdeč ja, je super izdelek, zelo hiter nanos. Izdelek ne oteži las....Na lase sem ubistvu samo tist izdelek dala....prej sem vedno imela ene par reči za dat gor, sedaj enega....Kar se učinka tiče pa, lasje niso bili naelektrni, sveži in sijoči.
-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:za tega sem že js sprašvala
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=5022&start=420
ga je pa men frizerka dala, ampak ga nisem probala, ker mi ni za špricat vsakega sranja po laseh
In koliko je bila cena pri frizerki? Če ga res ne uporabljaš oz. da ti sploh ni ql, bi se mogoče dalo zmenit, da ga meni pošlješ?
-
- Cosmopsiho
Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Feist. napisal/-a:Se je kateri že zgodilo, da so lasje postali "plastični" kar naenkrat? Uporabljala sem toni & guy, občasno john frieda, lasje so bili mehki na otip, potem sem zamenjala šampon z head and shoulder in so postali plastični, brez sijaja, v glavnem katastrofa. Vem, da h&s ni najboljša izbira, pa mislim da ni to vzrok. Ima katera kakšno idejo kako naj jih ponovno spravim k življenju?
Pr men je to zrd šampona in/ali balzama. Uporabljam John Frieda al pa od Balee šampon za blond lase in so supr, če si pa umes umijm s kkšnim drugim, ker na primer nism doma, mam pa dostkrat obupne lase

Live. Love. Surf.
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho