ValeRossi napisal/-a:pozdrav punce, kot pripadnik moškega spola imam eno vprašanje za vas....
Ravnokar sem ugotovil, da imam precej izropano omaro in rabim precej novih oblačil in po obisku trgovin sem ugotovil, da so cene precej visoke oz. da kupim vse kar rabim bankrotiram...
Zanima me, a ti bosna in Lenti nakupovanje in podobno še obratuje? A se da S.oliver, Icepeak, Mustang in podobne znamke kupit kje ceneje, ker 50+ euro za majico, 100+ eur za jakno itd. se mi zdi velik preveč ?! Mogoče Turčija ponuja te firme poceni.... ?
p.s. Ne mi zdaj Mano ponujat, tisto poznam, tudi za tržnice vem, vendar je treba bit malo bolj urejen....
lp
Jaz kupujem kvalitetno robo in sem zato pripravljen plačat, to robo pa nosim po več sezon skupaj. Po izgledu oblačil sta mi všeč firmi Gant ter Navigare. In to kombinacijo furam že vrsto let. Kupujem v Zagrebu.
Če si nakupiš oblačil v času razprodaj, dobiš 30-40% popusta, če kupiš v eni trgovini za več kot 100€, lahko na meji uveljavljaš vračilo DDV-ja, tako da te na koncu kos oblačila ne stane 100€ ampak 50-60€. In lahko ga nosiš 3-5 sezon.
to je moja kalkulacija, ne verjamem, da letno za oblačila in obutev potrošim več kot 500€.
Kos oblačila teh dveh znamk stane +-100€.
drugič, odrekel sem se polo majicam. zaradi materiala. polo majica zdrži 1-2 sezoni. prešaltal sem na srajce s kratkimi rokavi. in smo spet na 3-5 sezon. t-shirte nosim pa samo pod trenirko.
poleg tega imaš blizu Slovenije outlete, v Italiji je v Palmanovi, na Hrvaškem je pa najbližji in največji blizu Krapine
http://www.roses-fashion-outlet.com/home-3/
to spet pomeni outlet cene, pri razprodajah popusti na outlet cene, vračilo DDV-ja....
Da se lepe in kvalitetne stvari dobiti za majhen denar...