priznam, da full paše bit zabubljena na kavču in špilat romantiko s šalco toplega čaja, knjigo in raznoraznimi hudomušnimi domislicami in da sem prelena, da bi se oblekla in šla k njemu prespat. ah, the sweetness of anticipation.

sej luštna je kr (majhna pa joškata, hah) ampak v družbi je skoz tiho, zaprta vase, če jo kdo kaj vpraša pa poda nek čist nezanimiv odgovor, itd.. poznam pa že kr par tipov ki je priznalo da so prov zaljubljeni vanjo
ah, kdo bo razumel..

Sam če je blo par takih ki so bli več mesecev (celo let) prav noro zatreskani vanjo.. Poleg tega že od oš pridno menjava tipe, pa jo noben nima za kur*o, kar mi je zelo čudno glede na tukajšnjo relativno konservativno vaško druščino. Pljuvajo pa po marsikateri drugi punci, ki jih je pol manj dala čez. Again, naj ji 'tekne', sam firbca me 

(Aja pa za ene od teh tipov lahko rečem da niso nič manj nesramni kot ženske, beseda kur*ba jim ni tuja, opravljajo pa bolj kot kake tetke v trgovini.. ampak sploh ne bi šla v to)

Zadnjič je celo eden v lokalu na črpalki razlagal kako bi jo oženil, ker je taka prijetna punca. Sredi vse te zadržanosti in prijetnosti pa je pozabil, da rada da in da je dala čez že tričetrt njegovih kolegov.

On bi moral priti v moj fitnes, ker je tam več moških kot žensk in bi imel mir, pa tudi garderobe so ločene. Bi se pa morda našla kakšna Prekmurka, ki bi ga opazovala med vadbo in ne preoblačenjem, tako da - vse je stvar okusa oz. tega, ali bi se ženski zdel dober ulov. Pa jaz bi si to na njegovem mestu štela v kompliment, da si te ženska ogleduje.
Bolje to kot če te nekdo gnjavi med vadbo in nimaš miru.