Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> ma da včasih bi šla v cerkev prav na eno spoved :D
> kar tudi bom, čeprav ne vem kako točno zgleda
> si rabim najdet en outfit 4 church. dej ninča pogruntej kaj.
> ja to je dobra ideja. upam da bo bog bolj prijazen do mene. enkrat sem bila v cerkvi (sicer ne vem če je bila ravno cerkev ali kakšen njej derivat) in sem ga prosila za novi laptop, (s časovno omejitvijo) in nisem dobila 0. sem se tudi podpisala v eno knjigo kjer potem molijo za človeka med mašo in vseeno ni blo 0. :( pa sem si ga res želela. sej potem enkrat sem ga dobila, sam so ljudje morali žrtvovat denar zanj. ni da bi se kar pojavu, žareč in še predstavljala sem si da je lebdel. to bi blo tako kul.
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

priznam da:

-sem danes že toliko pojedla, ura pa ni niti enajst
-še nikoli nisem bila pri spovedi :D
-mi je prav grozno, ko človeku stojiš ob strani in ga poslušaš kako tarna 3 mesece zapored, potem pa ti tako zavida uspeh in ti ne privošči sreče
-takih prijateljev pa res ne rabim
-grem še dalje poležavat!
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

* priznam da sem bla dans zjutri zlo presenečena, da mi sploh ni pisal ko je prišel domov
* da res nebi pričakovala od njega takega faila
* mi je kul da gre dečko ven in se odklopi, samo ko prideš domov vzemi v roke mobitel in mi sporoči da si kul
* sm kr mal sitna zaradi tega
* minus.
* mi je zanimivo, da pa bivši pri vseh idiotizmih ki jih je uspel spravit skupaj, je vseeno vedno ko je prišel domov poklical. Pa ne glede na to koliko je bil pod dozo (kar se itak tudi sliši, če nekdo komaj govori, na koncu pa ti sredi stavka zaspi :D )
* se je v moj lajf na novo pritihotapil en frend iz preteklosti, s kterim sva imela "moment" in zaradi tega tud prekinla stike.
* sem vesela da me je kontaktiral, ker je en izmed tistih, ki jih želim obdržat ob sebi skozi lajf
* mi gre na jetra da zdaj sneg pada, ko mam jez že pol vrta zelenega, sezona bordanja pa je bila nikakva :evil:
* kupujem nove slušalke, ampak imam še enepar takih trapastih stroškov da niti nevem če bo šla skozi računica
* kupujem novo dilo!
* me ne ganejo kej dosti pirhi in potice :)
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

keepsake napisal/-a:* kupujem novo dilo!

*sem prebral 'kupujem nov dildo' :D
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*je moja kopalnica cela prenovljena in je naravnost popolna :love:

*mi je neverjetno fajn, da je podaljšan vikend...končno lohk razmislm o par stvareh pa se organiziram. Zdj sm bla itaq več kot dva tedna zdoma, ker so mi kopalnico delal plus 101. stvar in letanje tko, da res prov paše. :)

*vem, da bi se prjatli radi potrudil za moj r.d. ampak jaz res nimam idej in se do zdj sploh nism mela cajta s tem ukvarjat....pa bi sicer z veseljem en pošten žur nardila sam tud keša ni.

*danes jaz kuham družinsko kosilo, ki pa je pr nas zlo netradicionalno ker bo piščanec s treviso radičem. :D

*je cela saga z mojim netom in tv-jem, pa en bl nesposoben k drug k sprašuješ zakaj ne dela...pa kako pol druga vtičnca pa čudežno dela...kakorkol že, zdj net sosedu kradem, tv pa dela. :lol:

*sm včer prebrala biografijo od Cavazze - wow knjiga in wow človek. :respekt:
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Dioniz napisal/-a:
keepsake napisal/-a:* kupujem novo dilo!

*sem prebral 'kupujem nov dildo' :D

uff :lol:
priznam da bi bil dildo dosti cenejši od dile :P
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Priznam:

- da je bil super vikend, še boljši je občutek, ker smo še jutri prosti
- da sva iz začetnega pogovora, da kao letos ne bova šli nikamor na počitnice, celo sedaj se dogovorila da greva nekam malo dlje od hrvaške obale
- ^^da če bo vse po sreči greva na Mallorco,
- da bi bila izredno vesela kakega priporočila iz prve roke glede hotelov, lokacij, ponudnikov, česarkoli o Mallorci, da se bova lažje odločila,
- da greva danes v kino gledat ameriško pito in upam, da bo zakon :)
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

kokica87 napisal/-a:Priznam:
- da je bil super vikend, še boljši je občutek, ker smo še jutri prosti

* da je zakon najt kak nov komad, ki gre v ušesa
* da je zakon najt kak star komad, ki ga nisem slišala že leta in mal spomine obujat
* da je ta vikend totalni odklop, full paše
As your lover describes you, so you are.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Priznam, da sem še vedno nažgana do amena, a mi kar paše tako. Čakam, da doza popusti in se moje telo spuca, ta čas pa lahko koristim bonus tega stanja in imam dan na off. Today is cancelled (for me), I`m going back to bed.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Tudi moj dan bo neproduktiven, ker sem kot ena krpa. Samo žal ne od žuranja, ampak večernega šihta in zgodnjega vstajanja :muede:
- Sem včeraj zvedela še za eno kolegico, da je noseča. Sicer je tudi njo presenetilo, ampak je ful lepo presenečenje. Jooooj, njuna zgodba mi je tako lepa. Še leto in pol nazaj smo se vsi skupaj (in še par ljudi) spoznali na potovanju in sedaj bosta imela bebico :kuss:
Ona, jaz in še en tip iz Venezuele smo se spoznali na busu na jugu Ekvadorja in skupaj poiskali hotel. Če bi obveljala moja in bi izbrali enega, ki je bil meni bolj všeč, se onadva ne bi spoznala (pa še spali ne bi nič, ker se je kasneje izkazalo, da je bil tisti hotel direkt zraven enega nočnega kluba), ampak sem bila preglasovana in smo šli v en drug mali poceni hotelček. In tam je bila še druga polovica družbe. Ostalo je zgodovina. Omg, pa z unim Venezuelcem Jorgejem je bla cela drama, ker sem mu bila bolj všeč, kot bi si za začasnega cimra želela :D Ma ja, sej če zdej pomislim, ni bil slab, niti slučajno...
Pa motorist, tist tapravi, s trebuhom in brado in usnejm, ki je sanjal, da bi odprl restavracijo na Arubi, nam je kuhal večerjo. Pa sploh mi ni uspelo surfat, ker sem imela skoz mačka. Good times.
No, in zdaj bo en mali popotniček več na svetu :hearts:
- Si bom nabavila solzilec. Mislim, kaj se dogaja z Ljubljano? Nikoli mi ni bilo panike sami hodit ponoči domov, do včeraj, ko me zasleduje en tip in me nadleguje z nekimi bolanimi vprašanji. Če bi se mi še en meter bolj približal, bi mu na glavi razbila steklenico piva, ki sem jo slučajno imela v torbici. Pa to je bil že drugi težak v enem dnevu. Pred tem sva v službi s punco iz sosednega lokala morali klicat varnostnika zaradi enega pijanca. Že 2 leti delam precej večernih smen, pa se mi še ni zgodilo, da bi me kdo nadlegoval :roll:
- Čakam plačo naslednji teden, ker imam ogledano eno lušno oblekico v h&m in rabim denar. Aja, pa najemnina pa hrana.
sarimari
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarimari »

- da bi lahko šla zraven na morje danes in na en road trip po dolenski nazaj grede, ampak me niso zram uzel
-priznam, da sem zaradi tega že tok tečna, da grem sama sebi že pošteno na živce
-da mi je pošteno dolg čas
-da sploh nimam občutka, da je velika noč
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

priznam, da so se mi včeraj orosile oči, ko sem videl cele družine z majhnimi otroki, vsi oblečeni v drese, navijaške šale, kape, kako so prišli na nogometno tekmo...med polčasom pa mame sendviče ven pa gremo jest... :D

da sem mislil na svojega nečaka, katerem je božiček prinesel dres s svojim imenom na hrbtu in od takrat več ne navija za inter in barcelono, ampak samo še za inter!:D ampak nisem niti probal, sestra tega itak ne razume, zato mi ne bi pustila, da ga vzamem s seboj...no, v našem kraju ni problema, ampak že za gostovanje po sloveniji ni šans, kaj šele, da bi mi ga pustila za v italijo!

da ko sem bil na tekmi, so imeli pri mami velikonočno kosilo (pri nas je glavni dan sobota) in glej ga zlomka, nečak je bil oblečen v dres! :eek: :eek: :eek:

da danes po kakšnih 2-3 tednih poležavam z vsemi štirimi od sebe...sem bil prav utrujen...tako so me zbudili za zajtrk in potem za kosilo... :D

sedaj pa počasi k prijateljem, danes je playstation-pivo večer/noč.... :D :D :D
Uporabniški avatar
DangerRoss
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a DangerRoss »

-da se moram naučit neko predstavitev v nemščini in sem si dala kao v prevajalnik da mi govori in mi je ful zakon, ker mam v ozadju še adele :P
-grem dans žurat po dolgem času, jeej :)
-sem hotela še neki napisat pa sem pozabila
-grem zdej, dijo :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*oh, bože kaj mi je blo treba tolk zmešane hrane spožret
*se sprašujem, če mi bo ratal zdaj eno uro neprekinjeno skakljat
*da treba to mal pokurit
*priznanje od rollin - LOL :D
*komaj čakam, da pridem nazaj domov pod tuš, v posetljo, kovter čez glavo pa me do jutr ne bo več za videt
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Prišel je dan ko sem po vseh letih dolgočasenja in gledanja po cerkvi opazil da je avtor fresk v cerkvi Anton Jebačin.

Changed my life.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Zaklenjeno