- Tudi moj dan bo neproduktiven, ker sem kot ena krpa. Samo žal ne od žuranja, ampak večernega šihta in zgodnjega vstajanja
- Sem včeraj zvedela še za eno kolegico, da je noseča. Sicer je tudi njo presenetilo, ampak je ful lepo presenečenje. Jooooj, njuna zgodba mi je tako lepa. Še leto in pol nazaj smo se vsi skupaj (in še par ljudi) spoznali na potovanju in sedaj bosta imela bebico
Ona, jaz in še en tip iz Venezuele smo se spoznali na busu na jugu Ekvadorja in skupaj poiskali hotel. Če bi obveljala moja in bi izbrali enega, ki je bil meni bolj všeč, se onadva ne bi spoznala (pa še spali ne bi nič, ker se je kasneje izkazalo, da je bil tisti hotel direkt zraven enega nočnega kluba), ampak sem bila preglasovana in smo šli v en drug mali poceni hotelček. In tam je bila še druga polovica družbe. Ostalo je zgodovina. Omg, pa z unim Venezuelcem Jorgejem je bla cela drama, ker sem mu bila bolj všeč, kot bi si za začasnega cimra želela

Ma ja, sej če zdej pomislim, ni bil slab, niti slučajno...
Pa motorist, tist tapravi, s trebuhom in brado in usnejm, ki je sanjal, da bi odprl restavracijo na Arubi, nam je kuhal večerjo. Pa sploh mi ni uspelo surfat, ker sem imela skoz mačka. Good times.
No, in zdaj bo en mali popotniček več na svetu
- Si bom nabavila solzilec. Mislim, kaj se dogaja z Ljubljano? Nikoli mi ni bilo panike sami hodit ponoči domov, do včeraj, ko me zasleduje en tip in me nadleguje z nekimi bolanimi vprašanji. Če bi se mi še en meter bolj približal, bi mu na glavi razbila steklenico piva, ki sem jo slučajno imela v torbici. Pa to je bil že drugi težak v enem dnevu. Pred tem sva v službi s punco iz sosednega lokala morali klicat varnostnika zaradi enega pijanca. Že 2 leti delam precej večernih smen, pa se mi še ni zgodilo, da bi me kdo nadlegoval
- Čakam plačo naslednji teden, ker imam ogledano eno lušno oblekico v h&m in rabim denar. Aja, pa najemnina pa hrana.