Leonessa napisal/-a:Dol sem potegnila en film, katerega video je "razstavljen" v več datotek - določene v BS Player, druge pa v VLC Media Player. To izgleda tako, da piše kot naslov prve datoteke video_ts ifo, vts_01, vts_02 itd. Ne vem kako naj drugače razložim.Kako se da to združiti v eno ikono, da bom lahko film pogledala v enem kosu? Probala sem tako, da sem označila vse datoteke in z desno stranjo miške kliknila nanje ter nato Add to archive, nato pa sem pustila označeno rar. in kliknila vredu. A je to to? Traja sicer že nekaj minut, ne vem pa, če sem izbrala pravo možnost.
Ponavad je tko, da te razstavljene ikone označiš (ponavad so sicer v rar, ampak okej), desni klik, razširi sem (oziroma extract here če maš angleške windowse).
Ratal?

no zdej pa me zanima ali je kako mogoče ta internet uporabit na prenosnem računalniku? tako da bi istočasno lahko uporabljal internet na "škatli" in prenosnem računalniku 

) Do zdaj sem na youtube-u nad vsakim videom kliknila download preko programa RealPlayer Downloader, zadnje čase pa mi gre dol potegnit le še redko kateri komad oz. to še gre, zatakne pa se pri tem, ko kliknem na convert (da video pretvori v mp3 obliko) in mi izpiše, da je prišlo do napake.