Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

^^ jaz sem mela od Avona, pa je učinek. Sicer zdej ne tok, da zgledaš ko Urška Čepin (no ja, hvala bogu :D), ampak je.
Ustnice pečejo, ampak meni je to ful dobr, sploh poleti, ker kr hladi, men je to tok fajn, res. Je pa not mentol, ki baje nardi ta učinek polnih ustnic (ker prekrvavi ustnice). Tko da si pomoje lahko tut daš eterično olje mentola na usta, pa čez gloss :)
nogavicka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a nogavicka »

jaz sem imela od artdecoja, ki je mel čili not :)
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

http://www.carodejka.si/si/tekocina-za- ... 1786.shtml To je katera že poskusila za obnohtno kožico? Ali pa kaj podobnega kar bi priporočale?

Hvala :)
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
babushka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babushka »

Punce, kateri korektor priporočate? Mora fajn prekrit madež ali mozolj, pa da je tudi sestavinsko ok, da mi ne bo povzročil še dodatnih problemov. :D Sicer rabim samo za tu pa tam, a ker mi je pred časom en korektor že poslabšal kožo, ga od takrat ne uporabljam in sem v iskanju novega. :?
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

A katera priporoča kak fajn čopič za bronzer? Mi je mal težko dat 40 funtov za Narsovega, čeprav verjamem da je top, bi vseeno kako cenejšo različico. :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

babushka napisal/-a:Punce, kateri korektor priporočate? Mora fajn prekrit madež ali mozolj, pa da je tudi sestavinsko ok, da mi ne bo povzročil še dodatnih problemov.

Slika

tole je dobra varjanta. sploh glede sestavin, obstojnosti in 30 ima SPF. preverjeno kulska zadeva.

LuvDancin kak bronzer imaš?
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

^^ Nars Laguna.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ ja ja, to maš ta kompaktni bronzer. kaj pa vem. sama mam enega sto let starega doma, ki ni več za nikamor. hvalijo se e.l.f. čopiči. glede na ceno in kvaliteto. ah, čopiči... :love:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
babushka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babushka »

claire napisal/-a:Slika

tole je dobra varjanta. sploh glede sestavin, obstojnosti in 30 ima SPF. preverjeno kulska zadeva.

Hvala :). Si pa verjetno mislila SPF 20, ker 30 nikjer ne najdem ... Bo že tole čist vredu, le odtenek moram izbrati pravi.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

LuvDancin, meni so od ELF-a copici ful fajn in sicer tisti iz Studio linije (crni). Kul kvaliteta za tako malo denarja, tako da jih priporocam.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

^^ Sem mela elf čopiče, pa razen enih par za oči, mi niti niso neki super, un studio blush brush mi je že ta drugi razpadu. :(
Bom poskusla s Sigmo na eBayu. :nixweiss: Jih je katera že stesterala?
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

A katera ve kaj je najbolš za spirat barvo iz las? Trenutno sem pobarvana pa bi rada prišla nazaj na svojo naravno barvo
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Na kakšno barvo pa si se pobarvala? Če imaš rdečo ali kakšen podoben odtenek, se ti bo sicer spirala ob vsakem pranju, po drugi strani pa bo še dolgo ostala prisotna v laseh, saj je zelo trdovratna barva. Boš morala pobarvati lase na barvo podobno tvoji naravni in pustiti, da ti zrastejo naravni, ker barve ne boš sprala dol z nobenim izdelkom, lahko ti bo samo malo zbledela. Drugo je, če si si dala čez preliv ali kaj podobnega.
Lilah
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Lilah »

A mi lahko katera priporoča lip gloss ali šminko v rahlo mareličnem odtenku (ki vleče bolj na pastelno kot oranžno), ki je dejansko takšne barve in ni samo videt tako? Sem namreč kupila že kar nekaj lip glossov v mareličnem odtenku, pa so na koncu na ustnicah opazne samo bleščice! :roll: Verjetno bo treba kar šminko najt tako, a mi naj katera predlaga znamko, ker ne mislim več kupovat mačka v žaklju in zapravljat keš, testerjev od šmink pa ne probavam (na ustnicah), na roki pa vedno izpade drugače kot na ustnicah. :?
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

^^ jaz sem jo našla pri znamki Miss sporty, mensezdi da je 3D al kako že...sicer pa, če kera najde šminko v oranžnem odtenku (in samo oranžnem) se priporočam (nazadnje kupila "oranžno" pri avonu, pa je prišla roza-rdeča)
Odgovori