Piercing
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
uhanček v popku mam že ene 8 let. Od prvega dne sem ga nosila brez problemov.
Zadnje čase (~1 leto) pa se mi dogaja, da me okolica luknice srbi, ampak drugih znakov ni. Nobene rdečine, gnojenja, skratka vse tako kot prej. Uhančke sem vmes že zamenjala, pa po vseh isto. Sicer me ne srbi vsak dan, ampak 4-5x na mesec pa sigurno.
Se še kateri to dogaja, oz. kaj to pomeni?
Zadnje čase (~1 leto) pa se mi dogaja, da me okolica luknice srbi, ampak drugih znakov ni. Nobene rdečine, gnojenja, skratka vse tako kot prej. Uhančke sem vmes že zamenjala, pa po vseh isto. Sicer me ne srbi vsak dan, ampak 4-5x na mesec pa sigurno.
Se še kateri to dogaja, oz. kaj to pomeni?
*cukrr* napisal/-a:Ma kera izkušnje s tem, da če uhanov ne more nosit da tud drugje ne more imet pirecinga? Npr. v popku... jeziku... ? Ful me matra da bi si dala kkšnega sam me skrbi da bi ga mogla takoj dat ven poleg tega pa še stane.
Jaz prej več let nisem mogla nositi navadnih v ušesih, ker so se mi takoj začeli gnojiti, bolelo je pa še tedne. Šele zadnjih par mesecev sem brez težav (sem mogla pa še enkrat nositi medicinske uhane). Navaden v hrustancu, tragus in pod ustnico so pa že od začetka popolnoma brez problemov.
I never fall apart because I never fall together.
Pearl* napisal/-a:*cukrr* napisal/-a:Ma kera izkušnje s tem, da če uhanov ne more nosit da tud drugje ne more imet pirecinga? Npr. v popku... jeziku... ? Ful me matra da bi si dala kkšnega sam me skrbi da bi ga mogla takoj dat ven poleg tega pa še stane.
Jaz prej več let nisem mogla nositi navadnih v ušesih, ker so se mi takoj začeli gnojiti, bolelo je pa še tedne. Šele zadnjih par mesecev sem brez težav (sem mogla pa še enkrat nositi medicinske uhane). Navaden v hrustancu, tragus in pod ustnico so pa že od začetka popolnoma brez problemov.
Jooj ko bi blo vsaj pr men tko..al pa sm res tolk alergična al kak bi se temu reklo d ne smem nič met... al pa da lahk nosim samo medicinske...kar pa nism probala. Problem pri ušesih pri men je to da mam kr ene bulice okrog luknice al pa še clo točno tam.

Tu es dans toutes mes pensées.*
Sem imela isti problem
Te bunkice mi je načeloma uspelo stisnit ven, potem v redu očistiti luknjo, na koncu pa nekaj časa vztrajat pri enih ornk uhanih, ampak se splača, ker sedaj po več ko 10 letih spet lahko nosim katerekoli uhane.
Vsepovsod drugod je bilo pa popolnoma brez problemov - daš nekaj več € za kakovosten material nakita (npr. kirurško jeklo, če sumiš kako alergijo... ampak več ti lahko tako ali tako svetujejo, ko se greš luknjat). Je pa treba vedeti da luknjici nekje drugje na telesu v vsakem primeru vsaj na začetku posvečaš bistveno več nege kot pa navadnim v ušesih.

Vsepovsod drugod je bilo pa popolnoma brez problemov - daš nekaj več € za kakovosten material nakita (npr. kirurško jeklo, če sumiš kako alergijo... ampak več ti lahko tako ali tako svetujejo, ko se greš luknjat). Je pa treba vedeti da luknjici nekje drugje na telesu v vsakem primeru vsaj na začetku posvečaš bistveno več nege kot pa navadnim v ušesih.
I never fall apart because I never fall together.
- positive vibration
- Cosmofrik
Že zelo dolgo me mika, da bi si dala pirs v ustnici na strani in se mi zdi, da mi lepo paše, ampak mam ene pomisleke...
Torej, pogosto dobim herpes, sigurno 2x na leto, pač sem nagnjena k herpesu očitno. Pa me zanima, a bi lahk šlo kaj narobe, če mam pirs, potem bi se mi pa glih na tistem mestu herpes nardil?
Torej, pogosto dobim herpes, sigurno 2x na leto, pač sem nagnjena k herpesu očitno. Pa me zanima, a bi lahk šlo kaj narobe, če mam pirs, potem bi se mi pa glih na tistem mestu herpes nardil?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
- Sramežljivka
Prejšnjo mojo temo so mi zaklenili zato sem se odločil da napišem tukaj:
Moja odločitev je da si dam piercing v roko se ne vidi pa pe sexy je
http://www.youtube.com/watch?v=rjj5Ih9M_08