Mooncup
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- White_Widow
- Cosmopolitanka
Potem, pa poskusi najprej s prstom okoli dna in pogledaš, če ni slučajno kakšne gube, če je ni pomeni da se je vseeno odprla. Če pa se z prstom začuti kakšna gubica, pa pomeni, dase ni čisto odprla in lahko pušča.
Tako, da ni nujno, da se tebi ne odpre, samo vakum ni tako močan in jo lahko premikaš s pecljom, kar ni nič hudega.
Tako, da ni nujno, da se tebi ne odpre, samo vakum ni tako močan in jo lahko premikaš s pecljom, kar ni nič hudega.
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- White_Widow
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
js si jo s prstom stisnem na en steno pol pa še z druge strani, tako da se zalepi in poravna. je pa res, da je prvi dan ali dva malo bolj nestabilna, ampak takrat si dam pač ene stare gate gor, ki mi jih ni škoda, tako da tudi če kaka kapljica pricurlja (mislim da bolj iz sten kot iz same lunetke) mi ni panike.
Lavriksa napisal/-a:Se pravi spucaš jo pa samo doma?
Tako. Js jo po zadnjem dnevu menstruacije ko jo uporabljam prekuham (tako kot piše v navodilih) in obrišem z Lunette razkužilnimi robčki, pred uporabo pa zopet ponovim to. Simpl k pasulj

"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
White_Widow napisal/-a:mene pa tok jezi zadne cajte lunetkane odpre se mi nikakor, pa jo v vse možne oblike zložim, pa ne gre...pa se naštimam v vse možne poze, pa še ne gre
nakoncu me že vse boli tam dol in cela jezna moram posežt po tamponih
Glede na to da jo maš še dolgo časa (koliko je to približno?) je mogoče čas da jo zamenjaš za novo. Baje je fajn da se jo menja na vsake par let.
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik