Mooncup

Za dušo in telo.
Odgovori
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LepaVida »

jah tale menstruacija je zares nepredvidljiva, enkrat zamuja drugič boli, tretjič se še enkrat zaporedoma pojavi. Tale narava nam ga res zasvirka. Ampak moram priznat, da sem zelo vesela da sem se odločila za Lunettko in me več ne gane, če imam 8 dni neprestano menstruacijo in se še kar vleče.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

mene pa tok jezi zadne cajte lunetka :mad: ne odpre se mi nikakor, pa jo v vse možne oblike zložim, pa ne gre...pa se naštimam v vse možne poze, pa še ne gre :mad: nakoncu me že vse boli tam dol in cela jezna moram posežt po tamponih :evil:
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

Samo sprosti se pa bo, boš vidla da, ko se navadiš je tako ali tako vse rutinsko.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

sej jo mam že kar dolgo časa, pa je iz prve šlo kar gladko, zdej zadnja dva ciklusa pa nikakor..pa ja, sm sproščena, kolikor se da..ampak ko pocukam za pecelček, ni tistega vakuma, ampak jo lahko kar ven potegnem. tako da predvidevam, da se ne odpre
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Potem, pa poskusi najprej s prstom okoli dna in pogledaš, če ni slučajno kakšne gube, če je ni pomeni da se je vseeno odprla. Če pa se z prstom začuti kakšna gubica, pa pomeni, dase ni čisto odprla in lahko pušča.
Tako, da ni nujno, da se tebi ne odpre, samo vakum ni tako močan in jo lahko premikaš s pecljom, kar ni nič hudega.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ja včasih guba je, drugič je ni. ampak, če vakum ne prime, sigurno ne bo nič ušlo mimo, ali pa huje, da mi nebi zlezla nižje?
ker nevem, zakaj včasih prime, drugič ne
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Pri meni vakuma ni takrat ko imam prvi dan zelo močno in so stene nožnice mokre in sluzaste, tako da se skodelica sploh ne more prisesat ampak vseeno deluje, kjub temu, da jo lahko premikam. Praktično, pa se mi zdi, da ostane nekako tam, kjer si sama najde položaj.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

nevem, jaz se nekako ne počutim "varno", če vakuum ne prime. Je pa res, kot si rekla, da se to dogaja predvsem prvi, mogoče tudi drugi dan, ko je vse "sluzasto". Ampak, jaz bi jo ravno takrat potrebovala, naslednje dni niti ne :D
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^joj, iste težave mam! Blah. Sicer uspešno sodelujeva z mojo skodelico, sam tale 1. dan je pa BEDA.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

js si jo s prstom stisnem na en steno pol pa še z druge strani, tako da se zalepi in poravna. je pa res, da je prvi dan ali dva malo bolj nestabilna, ampak takrat si dam pač ene stare gate gor, ki mi jih ni škoda, tako da tudi če kaka kapljica pricurlja (mislim da bolj iz sten kot iz same lunetke) mi ni panike.
LepaVida
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a LepaVida »

MENI NE KAPLJA IN NE CURLJA :) in sem zares zadovoljna, sploh ker sem jo imela sedaj na morju- zakon!
Uporabniški avatar
Lavriksa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Lavriksa »

Se pravi spucaš jo pa samo doma?
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Malishka »

Lavriksa napisal/-a:Se pravi spucaš jo pa samo doma?

Tako. Js jo po zadnjem dnevu menstruacije ko jo uporabljam prekuham (tako kot piše v navodilih) in obrišem z Lunette razkužilnimi robčki, pred uporabo pa zopet ponovim to. Simpl k pasulj :)
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Uporabniški avatar
Malishka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Malishka »

White_Widow napisal/-a:mene pa tok jezi zadne cajte lunetka :mad: ne odpre se mi nikakor, pa jo v vse možne oblike zložim, pa ne gre...pa se naštimam v vse možne poze, pa še ne gre :mad: nakoncu me že vse boli tam dol in cela jezna moram posežt po tamponih :evil:

Glede na to da jo maš še dolgo časa (koliko je to približno?) je mogoče čas da jo zamenjaš za novo. Baje je fajn da se jo menja na vsake par let.
"Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi." - N. Zaplotnik
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

LepaVida napisal/-a:MENI NE KAPLJA IN NE CURLJA :) in sem zares zadovoljna, sploh ker sem jo imela sedaj na morju- zakon!

ha ha, ... to je pa iz tiste reklame za Beltop iz leta 1980 :) mater sem že stara ! To bi lahko tudi pri Lunette uporabili :)
Odgovori