Priznam da..#17
-
- Cosmopsiho
Priznam da:
- smo v soboto odprli sezono piknikov
- ^^ se čez 2 tedna obeta ponovitev
- bom ta teden začela z laganimi pripravami
- sva začela razmišlat o opcijah za poletni dopust...sva prišla do zaključka, da je potrebno spet zamenjat destinacijo in sedaj iščeva in iščeva...
- ^^^sva že našla eno suuuuuuper zadevšno
- smo v soboto odprli sezono piknikov
- ^^ se čez 2 tedna obeta ponovitev

- bom ta teden začela z laganimi pripravami
- sva začela razmišlat o opcijah za poletni dopust...sva prišla do zaključka, da je potrebno spet zamenjat destinacijo in sedaj iščeva in iščeva...
- ^^^sva že našla eno suuuuuuper zadevšno

- da sem cel vikend prelenarla
- da sem si vzela prost dan; to pomeni, da nisem šla na fax, še vseeno imam fuuul dela, ki se ga drugače ne lotim
- da moram napisat 3 prošnje/motivacijska pisma...
- da samo jst loh en mesec skupi spravljam eno prošnjo za poletno delo
- da sem se cel mesec sekirala, da mora biti popolna, da me bodo vzel
- ^^da sem zdaj na račun tega zdaj ful pozna
- zadnje čase sem ful depresivna in se kar naprej jokam
- po drugi strani sem pa ful bitch in sitnarim na vse konce
- da bom nehala jest sladkarije, se več gibala... mogoče bo pa to mojo zlobo in depresijo spravl iz mene vn
- res moram naredit nekaj, ker se sploh nobene dobre stvari ne veselim več, kot bi se morala
- zdej ko berem kar sem napisala, se mi pa zdi, da imam mogoče previsoke kriterije - samo če jih ne bom imela, kam bom pa prišla?
- sem v soboto gledala the vow; cel film sem si mislila "ok, sej to je spet en holivudski film" in pol na koncu piše, da je navdahnjen po resnični zgodbi
- ^^ si želim, da bi našla nekoga, ki bi me imel tako rad (btw, priporočam film)
- da sem si vzela prost dan; to pomeni, da nisem šla na fax, še vseeno imam fuuul dela, ki se ga drugače ne lotim
- da moram napisat 3 prošnje/motivacijska pisma...
- da samo jst loh en mesec skupi spravljam eno prošnjo za poletno delo
- da sem se cel mesec sekirala, da mora biti popolna, da me bodo vzel
- ^^da sem zdaj na račun tega zdaj ful pozna
- zadnje čase sem ful depresivna in se kar naprej jokam
- po drugi strani sem pa ful bitch in sitnarim na vse konce
- da bom nehala jest sladkarije, se več gibala... mogoče bo pa to mojo zlobo in depresijo spravl iz mene vn
- res moram naredit nekaj, ker se sploh nobene dobre stvari ne veselim več, kot bi se morala
- zdej ko berem kar sem napisala, se mi pa zdi, da imam mogoče previsoke kriterije - samo če jih ne bom imela, kam bom pa prišla?
- sem v soboto gledala the vow; cel film sem si mislila "ok, sej to je spet en holivudski film" in pol na koncu piše, da je navdahnjen po resnični zgodbi
- ^^ si želim, da bi našla nekoga, ki bi me imel tako rad (btw, priporočam film)
Priznam, da:
* tako kot pri hujšanju, včasih se na tehtnici dolgo nič ne pozna, iz dneva na noč pa BUUUM!!!
,
*smešno, ker dejansko ni nobene konkretne spremembe, ampak se vseeno zdi čist drugače,
*nisem več čustvena razvalina, temelji so postavljeni, klet pospravljena, ampak je trajalo,
*sem sama šla čez to, kar ponosna
*čeprav je vseeno fajn, biti pohvaljen od drugih,
*upam, da ni samo posledica pomladi in toplega vremena,
*vseeno mislim, da ni zaradi sončnih dnevov, vikend je bil oblačen, ampak še vseeno kar kul,
*dosti odrekanja, do julija MORA biti fertik,
*do septembra pa vse ostale malenkosti,
*JA!
* tako kot pri hujšanju, včasih se na tehtnici dolgo nič ne pozna, iz dneva na noč pa BUUUM!!!

*smešno, ker dejansko ni nobene konkretne spremembe, ampak se vseeno zdi čist drugače,
*nisem več čustvena razvalina, temelji so postavljeni, klet pospravljena, ampak je trajalo,
*sem sama šla čez to, kar ponosna

*čeprav je vseeno fajn, biti pohvaljen od drugih,
*upam, da ni samo posledica pomladi in toplega vremena,
*vseeno mislim, da ni zaradi sončnih dnevov, vikend je bil oblačen, ampak še vseeno kar kul,
*dosti odrekanja, do julija MORA biti fertik,

*do septembra pa vse ostale malenkosti,
*JA!
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
* da sem kar živčna, ko čakam, da se mi Game of thrones download-a. Aaaaaaaaa, končno
Še 25%! Se ne spomnim, kdaj nazadnje tako napeto pričakovala serijo. Awesome
* da obožujem svoj šiht
Upam samo, da se mi ne zmanjša količina dela preveč
* da se veselim plače, da pokrije Mastercard limit in da do konca plačam dopust poleti
* da me še kej mika za poleti, hm.... treba še mal razmist oz. odvisn od prihodkov te dni
* da se mi v predalu res že nabira količina kart, komi čakam da jih začnem porabljat

* da obožujem svoj šiht

* da se veselim plače, da pokrije Mastercard limit in da do konca plačam dopust poleti
* da me še kej mika za poleti, hm.... treba še mal razmist oz. odvisn od prihodkov te dni
* da se mi v predalu res že nabira količina kart, komi čakam da jih začnem porabljat

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- da mam tok enga dela za faks pa tok enih sprotnih pedagoških obveznosti in seminarjev, da me bo lihkar pobral!! Komi čakam jebeni junij, da se konča ta norija in na faks hodm sam še zarad izpitov!
- top novica dneva: Bajaga v Portorožu čez dober mesec, uuuuiiiiiiiiiiiiiiiii
- da sm v četrtek prejela diplomo ob zaključku tečaja šivanja in krojenja
da je šivanje res zakon, ne poznam učinkovitejšega luftanja polne glave kokr s heftanjem
- da dela v hiši napredujejo k po tekočem traku, če bo šlo tko naprej, nama mogoče res rata do septembra bit že notri
- da so priprave na poletje tud že v polnem teku, laufamo in kvihtamo, včerej mi je fant še gumo na biciklu zafliku, zdej pa sam gas
- res rabm en tak konkreten spomladanski shopping

- top novica dneva: Bajaga v Portorožu čez dober mesec, uuuuiiiiiiiiiiiiiiiii

- da sm v četrtek prejela diplomo ob zaključku tečaja šivanja in krojenja

- da dela v hiši napredujejo k po tekočem traku, če bo šlo tko naprej, nama mogoče res rata do septembra bit že notri

- da so priprave na poletje tud že v polnem teku, laufamo in kvihtamo, včerej mi je fant še gumo na biciklu zafliku, zdej pa sam gas
- res rabm en tak konkreten spomladanski shopping

LuvDancin napisal/-a:- top novica dneva: Bajaga v Portorožu čez dober mesec, uuuuiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
oooooo! dobro jutro!- ovo iznad nas je nebo!

- da nimam kaj pametnega za priznat, samo novica o bajagi me je vznemirila.
- da grem na sprehod. zdaj!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
*mala* napisal/-a:* da sem kar živčna, ko čakam, da se mi Game of thrones download-a. Aaaaaaaaa
^^me too, me too!

*da sem že pogledala del in priznam, da na začetku nisem mela preveč pojma za kaj se gre ker sem že pozabla kaj se je dogajalo v prvi sezoni + lepo je blo videt Dubrovnik!

Yada, yada, yada...
Priznam da..
..sem vesela, da je operacija uspela in je bolje
..ne vem kako naj se znebim te lastnosti, da podoživljam stvari, ki jih doživljajo drugi, sploh pa moji bližji
..sem se danes na kavi s prijateljem po "dolgem" času pošteno nasmejala
..je bil vzrok za drugo salvo smeha to, da sem danes v stanovanju popolnoma sama in mi prvič mleko med kuhanjem ni šlo čez
..mi je paše biti po dolgem času popolnoma sama za kak dan..
..me mika en nov tečaj, ampak finance..
..sva že rezervirala dopust
..je že april, mene pa čaka polno stvari, ki sem jih "pričela" že z januarjem
..je jutri nov dan
..sem vesela, da je operacija uspela in je bolje
..ne vem kako naj se znebim te lastnosti, da podoživljam stvari, ki jih doživljajo drugi, sploh pa moji bližji
..sem se danes na kavi s prijateljem po "dolgem" času pošteno nasmejala
..je bil vzrok za drugo salvo smeha to, da sem danes v stanovanju popolnoma sama in mi prvič mleko med kuhanjem ni šlo čez

..mi je paše biti po dolgem času popolnoma sama za kak dan..
..me mika en nov tečaj, ampak finance..
..sva že rezervirala dopust

..je že april, mene pa čaka polno stvari, ki sem jih "pričela" že z januarjem
..je jutri nov dan

Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
-da je vikend bil živahen
-da se mi zdi da je o meni dobil čisto napačen vtis
-da redko spoznaš tipa, ki spoštuje ženske
-da ne vem ali se res kaj dogaja, ali se mi samo dozdeva
-da sem trmarila in nisem hotela vzeti tableto, ampak sem jo na koncu le mogla
-da ni naključja, samo prave stvari se zgodijo, ko si pripravljen na njih
-da ne morem verjeti, da se v kopici ponudb odločila ravno za to in da mi je tako fajn, vodila me je intuicija
-da danes nimam prave energije, malo sem povožena od hormonov
-da ravno sedaj imam sposojeno knjigo, ki si jo želim že dolgo prebrati na to temo
-da ga bom vprašala, če se dajo določene zadeve urediti, preventivno seveda
-da se počutim izpolnjeno
-da se malo preveč obremenjujem s svojim perfekcionizmom
-da če se v preteklosti ne bi odločila kot sem se, se mi ne bi dogajale vse te čudovite stvari
-da mislim, da ima vse svoj namen
-da če se mora, se bo že zgodilo, ne vem
-da mi posveča več pozornosti, vsaj tko se mi zdi
-da je edino razlika v letih kritična za moj okus
-da sem bila prepričana, da je v zvezi, samo sem se zmotila
-da mislim, da se ljudje začutijo ali pa se ne, nekaj vmes ne obstaja
-da mi je fajn po dolgem času brati priznanja od nenchy
-da morem pogledat vsebino... ker mi ni jasno kako je možno to kar trdi ali me samo malo zafrkava?!
-da razmišljam dosti o njemu, zdi se mi da sem vse zafrknila
-da sem končno pripravljena se dat na trg samskih žensk, saj vem da se hecno čuje
-da se mi zdi, da sem spoznala svojo sorodno dušo in da bi se lahko fajn imela, pa še en kup privilegijev bi imela
-da sem zmedena glede njega, ne vem a me preizkuša ali? pa vedno se ubada z mano, kako to pa kak ono
-da če bi boljše razmislila, enih zadev ne bi povedala
-da se bom pustila presenetit
-da je še en tip v opciji, mah ne vem.... fajn je postaven
-da se mi zdi da je o meni dobil čisto napačen vtis

-da redko spoznaš tipa, ki spoštuje ženske
-da ne vem ali se res kaj dogaja, ali se mi samo dozdeva
-da sem trmarila in nisem hotela vzeti tableto, ampak sem jo na koncu le mogla
-da ni naključja, samo prave stvari se zgodijo, ko si pripravljen na njih
-da ne morem verjeti, da se v kopici ponudb odločila ravno za to in da mi je tako fajn, vodila me je intuicija
-da danes nimam prave energije, malo sem povožena od hormonov
-da ravno sedaj imam sposojeno knjigo, ki si jo želim že dolgo prebrati na to temo
-da ga bom vprašala, če se dajo določene zadeve urediti, preventivno seveda
-da se počutim izpolnjeno
-da se malo preveč obremenjujem s svojim perfekcionizmom
-da če se v preteklosti ne bi odločila kot sem se, se mi ne bi dogajale vse te čudovite stvari
-da mislim, da ima vse svoj namen
-da če se mora, se bo že zgodilo, ne vem
-da mi posveča več pozornosti, vsaj tko se mi zdi
-da je edino razlika v letih kritična za moj okus
-da sem bila prepričana, da je v zvezi, samo sem se zmotila
-da mislim, da se ljudje začutijo ali pa se ne, nekaj vmes ne obstaja
-da mi je fajn po dolgem času brati priznanja od nenchy

-da morem pogledat vsebino... ker mi ni jasno kako je možno to kar trdi ali me samo malo zafrkava?!
-da razmišljam dosti o njemu, zdi se mi da sem vse zafrknila
-da sem končno pripravljena se dat na trg samskih žensk, saj vem da se hecno čuje

-da se mi zdi, da sem spoznala svojo sorodno dušo in da bi se lahko fajn imela, pa še en kup privilegijev bi imela

-da sem zmedena glede njega, ne vem a me preizkuša ali? pa vedno se ubada z mano, kako to pa kak ono
-da če bi boljše razmislila, enih zadev ne bi povedala
-da se bom pustila presenetit
-da je še en tip v opciji, mah ne vem.... fajn je postaven