Džeki napisal/-a:Zakaj bi privlačna lušna 20-30 letnica daala oglas, da hoče nekoga spoznat, wtf, take ženske imajo v živo ponudbe prek glave.
Mogoče pa (od pretekle zveze) v živo še ni spoznala nobenega, ki bi jo prepričal in se je odločila za spremembo spoznati kakšnega preko oglasa? Sicer se strinjam, da je lažje spoznati nekoga sebi podobnega v živo oz. v najboljšem primeru preko foruma kot oglasa, pa vendar lahko v nekem obdobju življenja mine kar nekaj časa, pa ne spoznaš nikogar normalnega tam zunaj. Seveda poleg "normalnega" spada tudi medsebojna privlačnost, ker je premalo, če ti je nekdo samo super za pogovor, a niti po nekem preteklem druženju ni čutiti privlačnosti.
Recimo sama sem bila pred leti samska kar nekaj časa (natančneje dve leti) in me navkljub temu, da sem v tistem času spoznala ogromno novih ljudi v različnih krajih in krogih, ni nobeden pritegnil do te mere, da bi lahko rekla "vau, ta dečko je pa res na mestu". Pa nisem izbirčna, razen tam kjer je treba biti - recimo temu v mejah običajnega, kamor spadajo moški z izdelanim značajem ter zrelim pristopom, ne samo do ženske, pač pa tudi življenja nasploh. Tudi zdaj sem nekaj mesecev samska, a dam temu obdobju še nekaj rezerve, ker še ne gre govoriti o letu ali več samskega stanu, pa tudi sicer nisem fast motion kar se tiče zvez.

Tako da se meni ne zdi tako zelo napačno, če se nekdo odloči spoznati nekoga preko interneta, sploh glede na to, da v sosednji vasi živi par, ki se je spoznal na ta način, pa sta oba uspešna na svojih področjih in precej zaželjena pri nasprotnem spolu.