Enga tipa sem enkrat spoznala tudi preko FB-ja (edinkrat, da sem sprejela za prijatelja nekoga, ki ga nisem poznala, sam je mel najbolj kjut sliko ever

In med katerimi si bila ti, glede na to da si oddala oglas?Tamala_mrha napisal/-a:Sem vedela, da se bo kdo (še bolj verjetno kakšen Džeki) vtaknil v to. Sem napisala, da je velika verjetnost, se pa najdejo tudi taki, ki se prijavijo bolj iz radovednosti in ne takoj najti nekoga za zvezo ter po možnosti z njo pozabit na bivšo ipd.
Izmed vseh sporočil, ki sem jih tam prejela, je bilo toliko obupanih, da groza.
Tamala_mrha napisal/-a:Ne vem, kje si pobral ta izraz, ker ko se pogovarjamo o videzu, govorimo o vizualnem vtisu.
Tamala_mrha napisal/-a:Pa ne vem, kje si zasledil, da sem pisala o tem, kako so zunaj vsi super. Govorila sem o bolj pristnem okolju in da takoj vidiš, kdo je šel ven lovit punce in komu se j*be, ker se mu nikamor ne mudi ter oddaja temu primerne sproščene vibracije.
Tamala_mrha napisal/-a:ker sem potem kasneje toliko bolj prepričana o tem, da nisem njegova punca zato, ker sva se spoznala ob pravem času
Logitech napisal/-a:Pa ti veš, da v življenju vedno ob pravem trenutku srečamo takšnega človeka, ki ga v tistem trenutku potrebujemo za našo osebno rast in razvoj?
Logitech napisal/-a:In med katerimi si bila ti, glede na to da si oddala oglas?Tamala_mrha napisal/-a:Izmed vseh sporočil, ki sem jih tam prejela, je bilo toliko obupanih, da groza.
Tamala_mrha napisal/-a:Mislim, da je jasno, da sem bila med tistimi, ki so vse skupaj vzeli bolj kot nek nov izziv ter iz radovednosti, skratka, vse skupaj sem vzela za rezervo in ohranila delček upanja, da se pa mogoče najde kakšen zanimiv dečko tam gor.
Džeki napisal/-a:
Ženska napiše, da je dala oglas, da išče tipa. Javilo se je več tipov. Potem te tipe označi za luzerje in obupance.
Ko jo nekdo vpraša, če ni ( bila) ona sama obupana, glede na vse, kar piše, saj je nenazadnje ona dala oglas, pa odgovori nekaj v stilu: mislim, da je jasno, da nisem bila obupana, ampak sem vse vzela z rezervo..![]()
Tamala_mrha napisal/-a:V živo se mi s tem ni treba ukvarjati, ker že ob prvem stiku začutim če mi je nekdo vsaj malo privlačen in kako se ujameva karakterno. Po pisanju sem se pa z vsakim ujela, ker so se mi zdeli zanimivi sogovorniki, v živo je šlo pa za klavrno pomoto in sem cel čas razmišljala samo o tem, da sem na napačnem kraju. Waste of time.
Džeki napisal/-a:Dopuščam možnost, da je spoznavanje preko neta smiselno, če se dva "srečata" na nekem forumu ali whatever in ugotovita, da bi si mogoče bila zanimiva in potem nadaljujeta spoznavanje.
Oglase pa po moje daje folk, ki drugače ne more dobit. Nesamozavestni, nezanimivi, neprivlačni, prestari..
Zakaj bi privlačna lušna 20-30 letnica daala oglas, da hoče nekoga spoznat, wtf, take ženske imajo v živo ponudbe prek glave.