Trouble napisal/-a:razširi svoje obzorje.
Ali ga daj pa ti, deluješ kot ena tistih, ki je čez noč doživela razsvetljenje, ko je odkrila bolj zdravo prehrano in gibanje

Nekateri to počnejo/mo že celo življenje, tako da kakšne take opazne spremembe niti niso možne

Za kakšne majhne težave ne rečem, nekaterim sprememba pomaga, če prej niso dovolj skrbeli zase, pri resnejših stvareh je pa še Drnovšek na koncu spregledal, da žal semena in nordijska hoja (al karkoli že) ne bosta prinesla rešitve... Sem tudi sama zagovornica zdravega življenja, sam žal se vsega ne da aplicirat na vsako situacijo
EDIT: Aha, vidim da si še dopisala potem. Seveda, saj to govorim, da je odvisno od konkretne situacije, ne pa apriori trdit, da to vedno pomaga

Tudi pri meni, zdravniki mi pri nečem ne znajo pomagat, ampak je zadeva takšna, da tudi moje zdravo življenje in dolgoletni trud ne prineseta rešitve

Pri tebi je pa pač pomagalo, super zate. Tudi jaz sovražim kemična zdravila in se jim izogibam, mi je pa jasno, da nekaterih stanj 'zdravo življenje' vseeno ne more odpravit, sploh pri hormonih je zadeva delikatna.
Lol, tisto s solatko je bilo pa karikirano