Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*da bo treba mal več migat, zadnje čase nisem preveč pridna kar se tega tiče
*da si ga želim videt
*da bi pico... mehiško al pa morsko, njam!
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da sem za rojstni dan dobila 3 malo nepričakovana voščila. Dveh sem se prijetno razveselila, tretje je blo pa od enga bivšega, ki tud če bi pozabil...
- Me ful muči, če rezervirat karto za Amsterdam al ne. Kolega čaka sam še odobritev od ambasade, da ga spustijo v EU, ampak bo trajalo 2 tedna. Vsi so me sedaj navdušili za Bilbao, ampak reeees ne vem, kako skombinirat :? Bom pa letela posebej, itak tale Bilbao ne bo tak strošek, potem pa kr naravnost na Brnik pa vruuuuuum v Amsterdam.
- Da je fajn bit star 26, kljub temu, da si moram en kup stvari zdej urejat in mi gre to na živce. Sem pa zadnjič razmišljala, kje sem bila 10 let nazaj. Šestnajstletna jaz si je vse skupaj čisto drugače predstavljala. Nekako sem imela v planu biti poročena, z redno službo, v lastniškem stanovanju in pri teh letih prvič zanosit. 26 se mi je zdela taka idelana starost za met otroka. No, še zdaj se mi zdi, ampak ne zame :D A-a, no fucking way. Vmes se je zgodilo, da me je minilo do otrok sploh. Redne službe še nimam, živim pa trenutno po kavčih pri kolegih, dokler se situacija s službo ne razčisti. Sam pi*da, kva je pa una mala šestnajstletna smrklja vedela? Koza neumna je skor skupi padla, ko ji je za 16 rojstni dan čestital en tip iz četrtega letnika, ki je bil zanjo bog s tistimi njegovimi metalskimi cunjami, dolgimi črnimi lasmi in globokim glasom :D (uf, ga moram pofejsbukat :P )
Jaz se mam čist fajn.
- Da zbiram pogum poslat en subjektivno gledano fantastičen članek na enega od časopisov. Rabim denar. Rabim neki, da se lahk hvalim :twisted:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

^^luštno priznanje :)
In vse najboljše, _patchouli_Slika :D
The world is as you are.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-res simpatično priznanje, mi je dalo mislit
-da sem si kot 16-letnica drugače predstavljala stvari, bila sem prepričana da bom imela 2 otroka, fajn moža, da se bom poročila takoj ko bom naredila fax in potem kmalu zanosila, haha, ter da bom imela do 30 leta vsaj dva otroka, no časa še sicer imam tudi za 3 ali 4 otroka do takrat, ampak iskreno, ni mi do tega, o otrocih bom razmišljala ko bom stara 30 in pika.
-da se nažiram (dobesedno) že 2 dni z nekimi njami čokoladnimi keksi, ki mi noro pašejo, hmm, kot pri PMS-ju :)
-da rahlo študiram kaj obleči za posebno priložnost
-da sem ponosna nase da sem tukaj kjer sem
-da mi ta mlada družinica ni jasna, zmeri jz kličem, ker oni so bizi-šmizi, ker imajo froca, jz pa se kao čoham po riti in nimam nobenih obveznosti ali kaj
-da ko se vidimo itak samo govorijo o otroku, porodu, dojenju, o vsem navedem vem relativno malo (pa še to samo teoretično).
-da me resnično ne zanimajo podrobnosti njenega poroda, ki jih je razlagala vsaj že 2X, sm kar kurjo kožo dobivala ko je vse "slikovito" opisovala, brrr
-da je med večerjo, ko nas je bilo za mizo vsaj ene 10, rekla svojemu, da zdej pa že morta načrtovat drugega otroka, kot da to koga zanima, halooo, pa čist nevmesen trenutek je bil
-da kako bo šele ko bodo meli več otrok, se sprašujem, sej že zdej zgledajo čisto povoženo in ožeto, jz po prekrokanih treh nočeh in po celotedenskem žurerskem pohodu zgledam bolj odpočito
-da sem tolerantna, samo kar je pa preveč je preveč
-da jz tut ne razlagam kako je bilo na ginekološkem pregledu (podrobnosti), saj to nobenga ne zanima
-da sem lačna kot volk in grem o tej čohnjeno pozni uri jest, bogi moj želodček :wink:
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a agonistka »

- da je kr težko najdet 2 ko bota šla z mano na 29km tek trojk
- da upam da bo latos bolš kot lani ko se en od naše trojke ni prikazal na štartu in pol sm nosla 2 čipa gor....
- da mi grejo na živce t.i. cincarji ma dj a rabiš eno leto da se obločiš... jz vem po dveh tednih
- da nevem ka me okolica tak čudn gleda ker nimam želje po otroku mislim da je bol sebično to da ga maš sam zato ker družba od tede to pričakuje, polek tega pa sm šele 24 halo....
- da opažam da je vse maj pristnih odnosov na vseh ravneh kar me zelo žalosti.
-da mi grejo takkk na živce mame otrok ki jih treniram jao ene so res nemogoče.... da vsako uro gleda in si zapisuje kaj delamo pol pa še teži ker je njena tamala mal bol konkratna da bi jz mogla zj vsakiga otroka ko jih kdaj kj reče takoj odstranit iz skupine....po toči je prepozno zvonit pravi naša stara mama pa še kak prav ma
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

nahajam se v nekem indijskem hotelu blizu heathrowa. ko je šefica videla, kaj je rezervirala, ji je kar slabo postalo... :lol: :lol: :lol: meni je pa dovolj topla voda in streha nad glavo. potem sva šla v pub...sem ji rekel v hotelu, da za vsakega rodovniškega angleža, ki ga bova srečala do puba, dam za pivo. seveda sem ves večer pil zastonj....midva sva še najbolj angleža zgledala... :D :D :D

vožnjo po levi razturam, logično, po 900 miljah človeku pride v kri. danes sem bil celo v silverstonu. se peljeva po avtocesti, vidiva napis silverstone, greva v silverstone? ajde, pa pejva! :D :D :D

edino manevriranje mi dela probleme...jaz ko rikverc vozim, objamem sopotnikov sedež in vozim rikverc...tukaj pa hočem objeti sedež, pa se udarim v okno....

pa kdo je te angleže izumil??? :eek: :eek: :eek:
imamo lepo vreme, celo do 23 stopinj je bilo, ampak zjutraj, ko je kakšnih 11-12 stopinj vidiš babe v minicah in sandalih, kot da bi bilo 30 stopinj...katastrofa, kako so oblečene.... :eek: :eek: :eek:

ninča, ti si zakon, tvoj stajling je zakon!:respekt: v angliji bi modno revijo nosila s svojimi easyjet cotami! :D :D :D

jutri letim domov,,,,pravijo, da nihče ne ostane gor....aleluja...če umrem, ne jokat za mano....jebem mamicu braći wright in edwardu rusjanu...če bi sedaj sedel v avto, bi bil prej doma kot z avionom, zdaj sem pa v nekem indijskem hotelu, se počutim kot fakir, vsak feder postelje čutim... :D :D :D

lepo se imejte in če imate kaj soli v glavi, ne hodite v anglijo... :eek: :eek: :eek:
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da mi je ratalo uničit internet na enem računalniku
> da sem gledala in iskala napako v config fajlih ene 4 ure in nisem našla
> dokaj neproduktiven dan :)
> da po novem kuham in mi je celo všeč
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Jochie napisal/-a:jaz ne razumem vas, kako ste lahko tako nore na anglijo, london, itd...

makes two of us :)

da se en mojih najljubših forumov zapira :S ampak smo se že znašli :)
da se morma navadit prej spat hodit :oops:
hej norci :)
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

- so mi Joichevi posti smesni
- mi je kr ok v sluzbici :cool: in da se štekam s sodelavci, kar je še boljš :jump:
- bi se mogla mal več učit, ker mam drug tedn pomembn in zahteven kolokvij
- komi čakam, da pride moj dragi domov po celmu tednu
- bom šla mogoče izpitk za motor delat (ko bom zadost stara)
- mi je všeč, da so dnevi daljši
- mam prijavljeno temo za diplomsko, pa se še nočm čist "vržt" v diplomo... :roll:
- sm si umisnla novo frizuroooooooo in sm čist naudušena :oops: :oops:
- se morm počas podvizat iz pojstle
- sem lačnaaaaaaa
- grem jest pa pod tuš in počaaaas na fax in službo
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

- bom s 1.5. na največji slovenski firmi (beri Zavod za zaposlovanje) - ne po moji volji

- ^^razlog trenutno gospodarsko stanje v slo

- ^^je bla to moja prva redna služba...uhhh kje je že to...

- bom pogrešala sodelavce...ene manj druge bolj...sam smo se res zastekali...

- sem si svoje življenje pri teh letih malček drugače zamišljala...

- ^^namesto vseh velikih planov....bom spet živela doma in bila brez službe...still single... :steinigung:

- ^^upam, da se bo hmalu odprlo kaj novega, ker meni se bo doma zrolalo...:wall:

- ^^mam za določen adelovna mesta previsoko izobrazbo...

- ^^kaj mi pomaga diploma, če sem pa doma na kavču?

- me Jochie-va poročila iz UK spravljajo v smeh in dobro voljo... :respekt:

- se nič ne odvija tako kot sem si zamislna...

- ^^like always...in potem sem vedno znova razočarana ker pričakujem preveč...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

evo mene doma! živ sem! :twisted: :twisted: :twisted:

kaj so tukaj čudni, vsi se vozijo po desni.... :D :D :D v glavnem, najprej je padla ena zelenjavna župca, mi je res pasala po tistem angleškem sranju.... :eek: potem sem pa šel spaaaaaaaaaaaaat za 2-3 urce....pol pa malo v pisarno...potem sem pa padel v abstinenčno krizo....kuk je laško dobro.... :eek: :eek: :eek: prvi za žejo, drugi za gušt...pasalo kot budali šamar....postajam kronik... :D

jutri se že bojim službe...koliko dela me bo čakalo.... :eek:

vikend bo pa spet pester, prijatelj praznuje 30 rojstni dan...zna biti repriza silvestrovanja... :P bodo spet karaoke! :D :D :D :D

moram sporočiti DJ-ju, da mi skine tale komad, da bom malo razutural...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3PJXAajQ8_E[/youtube]

čez kakšen mesec pa nizozemska....tam so vsaj ženske lepše...čeprav je se pa tudi bolj zanič.... :D :D :D

pred poletjem se zna pa zgoditi še kakšna skandinavija... :D

jao meni, kaj mi tega treba... :D
agonistka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a agonistka »

- da sm bla danes priča enem takem čustvenem izlivu, da me je kr dol vrglo... še zj podoživljam.... upam da ve da sm kdajkoli rabi tam....sploh mu nism mogla nič rečt od šoka :?
- da sm ničhudega sluteča po vsem tem šla laufat da si mal zbistrim glavo in na poti naletim na dva tipa ko se dajata dol na haubi od avta....jz sm dober prenesla moj bol desno usmerjen cimr pa po moja bol slabo :eek:
- da je ful grozn ko sta si dva dobesedno usojena oba zaljublena ko se neverjetno ujameta in neke zunanje okoliščine onemogočajo srečo in pol se dobivata na njunem skrivnem mestu in sta vsaj za tiste pol ure srečna in pol sedita tam pol ure nepremično objeta skoraj brez besed :alright:
Uporabniški avatar
neenchy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: nekje med oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a neenchy »

- da sem se po ful ful časa prijavla in videla, da mam en haufn pm-jev, in mam zdej slabo vest, ker jih nism prej prebrala in odpisala, ker sem zadnje čase sam preletela forum, nism se pa prijavljala, tk da se opravičujem in obljubim, da odpišem zdej čez vikend :?
- da je letošnje leto fejst zanimivo in mam občutek, da je to šele začetek
- da bo čez par dni 4 mesece odkar ne kadim, in imam posledično novi obsesiji - zumbo in sklece, in nenormalno uživam.. :D ja neki je treba početi a ne,
- da imamo drug teden podelitev diplom in že par dni študiram, kaj bom obleka
- da sem pustila za sabo kvazi prijateljico, in mi je velik boljše, je preveč negativne energije prenašala name, ne rabim takega folka ob sebi, čeprav zdej neke scene dela, sam jo bo že minilo
:D
- pozdravček vsem
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- se jutri obeta piknik :D
- ^^ čevapi in klobase hehehe pa pivo seveda :bia:
- je zadnjih nekaj dni krasnih
- se obnašava tak, kot da bi se poznala 1 teden :hearts:
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

neenchy napisal/-a:- da bo čez par dni 4 mesece odkar ne kadim, in imam posledično novi obsesiji - zumbo in sklece, in nenormalno uživam.. :D ja neki je treba početi a ne,

čestitaaaaaaaam :D kar tako naprej :D

priznam da:
- se mi ne da učit
- da mam narejenih dost kolokvijev, zdej se gre sam še za povprečje... res se mi ne da...
- da si vsak dan premislim, ker izpit bom šla najprej delat
- da iščem novo sobo, ampak sem ful zbirčna
- že vidim, kako bom mogla do poletja zniževat kriterije, če hočem kaj dobit
- da sem moram začet malo bolj zdravo prehranjevat
- da hočem ful stvari delat, ampak ko dobim priložnost da jih, nekak zmer omahujem
- da si moram še kako službico poiskat; bolš da mal denarja našparam, ker nikoli ne veš kaj bo...
- da vem, da bi mi lahko starša več žepnine dala, ampak nočem, ker vem, da morata ful garat in varčevat za to, poleg tega pa vidim moje vrstnike, kako jim vse plačajo in kako nikoli ne gledajo na denar, nič jim ni predrago, zapravljajo na veliko... v glavnem, nobenega odnosa ni. sploh se pa sprašujem, kako bodo zmogli čez par let, ko si bodo mogli sami zaslužit denar, sami plačevat...
Zaklenjeno