Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da se mi odpirajo nove možnosti in priložnosti
-da živim polno življenje
-da tako mirna in izpolnjena, kot sem zadnje mesece, že dolgo nisem bila
-da mi je tepec rekel gospa, mislim da zanalašč, nakar sem mu čez hec rekla da zaenkrat nisem še poročena, hudič dedji, misli da ko pozna bivšega in da ko ve da sva se razšla, da bom v roku parih mesecev že poročena ali pa enostavno podjebava... samo pustit se ne smeš takem folku...
-da mi je vseeno kaj bo govoril okoli
-da sem zgledala super duper in vem da ga bo bivši vprašal kak zgledam, ko pomoje misli da cele noči jokam za njim, ki je "perfekten"
-da mi je vseeno za gospoda "Mr Perfect" in ga bom od sedaj tko "klicala", če bom še kdaj pisala o njem, ampak dvomim
-da si morem it glavo umit
-da sem neverjetno lačna
-da se prave stvari dogajajo ob pravem času, samo prisluhniti si moreš
-da komaj čakam da začnem s tem "projektom", saj bo sigurno zanimivo, pa še to me veseli
-da si nohteke lakiram v vse možne barve in nenormalno paše da mi noben več ne žnara kake nohte mam, vsi drugi pa so jih in jih še zmeraj pohvalijo
-da komaj čakam svojo enomesečno avanturco, upam da tam spoznam fajne ljudi
-da sem dozorela
-da te izkušnje izoblikujejo in zaradi njih si sedaj takšen kot si
-da sem neizmerno hvaležna za vse kar se mi je zgodil v življenju, tako dobro, kot tudi slabo, kajti zato sem tukaj kjer sem in zato se počutim tako kot se :)
-da mi želodček kruli in grem večerjat
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

priznam, da:

-sem se ob branju posta malce višje spomnila na svojega asistenta
-^^je situacija čudna, ampak mi ugaja
-čutim, da bi nama lahko ratalo, ker se je iz nerodne situacije do sedaj izcimilo le najboljše
-ah here we go again..
Breakfast is my religion! (The Mask)
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

# da je sobota in jaz sem se zbudila ob sedmih.... pa take plane sem mela da kak bom spala do vsaj 9h! aaaa! sej zato pa zdej po forumu strašim, ker še vsi spijo :D
# da je moje bogo mače v zrelih letih ostalo brez enega kaninusa in da sem jaz verjetno 561x bolj živčna kako bo zdaj s prilagajanjem na to, kot ona, ki še vedno veselo mane brikete v svojem eku
# da gledam navsezgodaj že nanizanke
# da naslednji vikend bo delovni, ampak bo zakon, ker se bom na stroške firme vauhala ko polh po hoteli not pa gledala TV v frišnem šlafroku in se tuširala s ful vročo vodo
# da grem danes mal čistit okolico, čeprav nisn uradnjo prjavlena na akcijo
# da bi ful mela posteljnino z morskim pesom
# da komi čakam koncert od TDV naslednji mesec, hell yeeeea :twisted:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

-da je sobota in se bom danes mel fuuuul fajn :D
-da sem spala od sedmih pa do devetih
-in sedaj strašim po forumu in modnih blogih
-da sem na bolniškem
-da imam virozo in s tem poln nos :mad:
-da sem kljub vsemu slabemu dobre volje
-da imam zardai bolniške pet dni fraj
-da lahko v tem času postorim doma stvari, ki jih drugače ne bi mogla, ker ni bilo cajta
-da bom vse to naredila, če bom lahko, ker se mi zdi, da ima še moj maček več moči kot jaz
-da sem bila včeraj zlo pesimistična
-danes sem pa zelo optimistična
-da hočem H&Movo rumeno oblekco
-grem takoj po bolniški ponjo
:cool:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- bom naslednji dve uri spet stala pred omaro in razmišljala kaj naj oblečem danes na rojstni dan

- sem že samo po 5 minutah prišla do spoznanja, da se moram v kratkem lotiti prenove omare ter odstraniti vse tiste stvari, ki jih nisem nosila že več kot leto dni

- sem že malo ven iz žurerske faze, tako da bom danes pila po dolgem obdobju zatišja in upam, da še vedno nesem toliko alkohola kot sem ga včasih :D

- vseeno ne mislim pretiravati, čeprav se je težko ustaviti, ko rata luštno po treh viski-colah/5 špricerjih/4 juice vodkah (različne količine pa zato, ker pač nisem enako trezna oz. v rožicah po treh viski-colah kot po istem št. špricerjev, ker le-teh lahko spijem več, pa bom še dokaj trezna ... no, vsaj izgledala :D )
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da se že celi dan zadevam z zdravili
> da se mi zdi da pomagajo :D
> da bi blo super če bi lahko jutri dihala normalno, ker rabim nos
> ah če ne bom grem pa lahko vsaj na referndum
> aja ne morem, ker nimam dokumentov pri sebi
> da ima tale smejko :smirk: prav sheldonov pogled
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

* da sem strašno razočarana nad rezultati referenduma :cry: prov ne morem verjet
* da že od 7ih refresham rezultate, namesto učenja
* da je zakon rezervirat letalske karte :jump: :jump:
* da sem vplačala prvi polog za poletni dopust in sem čist brez keša trenutno
* da so mi na srečno še ful drugi dolžni, da vsaj nekaj mam...
* da sem prov ponosna nase zadnji teden, končno se držim nečesa, kar si zastavla
* da moram edino faks še mal bolj resno vzet in da se grem zdele učit, takoj!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

*mala* napisal/-a:* da sem strašno razočarana nad rezultati referenduma :cry: prov ne morem verjet

^^razočarana in šokirana :eek:

~sm preživela čudovito nedeljo ;D
~začetek piknik sezone in otvoritev žara je blo uspešno...mmm meso iz žara njami
~ne morm vrjet kako se vsi neki varajo :eek: ...mislm,da maš že otroka+si poročen in se čist lagano javno razkazuješ z ljubico/ljubčkom...al pa da punca gre na šiht,ta cajt se pa tip goni v njuni pojstli z eno k*rbico...faaak,kam gre ta svet :eek: :?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da imam najbolj luštnega zajčka na svetu. Taka bajsa bajsasta kosmata je in potem se vrže na hrbet in vse štiri od sebe, ampak je predebela, da bi se v resnici povaljala in sam nekaj miga ter nato obleži :D
- Da veš, da si star, ko greš ven žurat in DJ en komat, na katerega si v najstniških letih na veliko žural napove kot "nekaj zimzelenega" :lach:
- Da je blo včeraj prav fajn
- Grem zdej polupčkat zajčka, ker vem, da ji gre to na živce :fluffy: :hearts:
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

sem sredi seksa...(middlesex) menda je ime mesteca Enfield...
vletim jaz na gatwick, border control, jebemti, če ne bi vedel, kam so me poslali, bi iz prve pogruntal, da sem v angliji....osebno mi je pregledala ena ženska okoli 55 let, čisti hibrid med camillo parker bowles in susan boyle...mislim revica je tako grdo gledala, kako bi šele gledala, če bi bila slabe volje...v glavnem po letu sem živ, to je važno, čeprav sem med letom ful švical...mislim, ko po cesti v luknjo zapelješ, naredi dumdumdum, ko pa avion naredi dumdumdum, se pa vserješ...vsaj jaz...pa potem drma, pa kaj jaz vem kaj vse še...mislim, jaz ne razumem ljudi, čisto mirno na avionu berejo cajtnge, jaz pa molim, da bi živ in zdrav dol prišel....mislim, kdo je te avione pogruntal??? potem jaz pridem do rent-a-carja....prvič v življenju vozil avto z volanom na desni....jebemti, iščem po desnih vratih šalthebel, šalthebla nikjer.... :roll: potem se pa spomnim, da je šalthebel na levi....no, vsaj na gas pritiskam z desno nogo, itd, itd....priletim jaz v en krožni, pa mi eden cepec trobi (malo sem ga izsilil)...pa p***a angleška, pridi ti vozit v ljubljano, pa boš videl, kdo bo komu trobil....v glavnem naredil sem prvih 100km, čaka me še nekje 1400 km do četrtka....jutri london in cardiff, spim v worchestru, naslednji dan spim v liverpoolu, potem v londonu, kaj jaz vem....

greva prejle na pizzo, ful dobra pizza, 3 pizze in 4 pirčki 53 funtov....P***a, tisti, ki je dnevnice določal, prav gotovo anglije še na zemljevidu ni videl.... :D

iščeva midva pizzerijo, ustavim eno kitajko, kje je kakšna pizzerija...ona pa meni: "nisem ja odavde"...pa P***a, saj se ti na očeh vidi, ni ti treba glih povedat... :D

jaz ne razumem teh angležev, imajo umivalnik z dvema pipama, ena z mrzlo in ena z vročo vodo....in če si človek zaželi umiti fris z mlačno vodo, kaj naj naredi???? naj napolni umivalnik s popolno odprtima obema pipama ter se umiva kot iz lavorja???

v glavnem, ti angleži so kavboji....mater, parkirajo na cestah hujš kot hrvati, na obeh straneh cest parkirajo, pelješ lahko po sredini ceste...potem pa v hotelu vidiš obvestilo, da ne smeš parkirat na pločniku, ker je kazen 100 funtov... :eek: ok, ga bom pa na sredi ceste pustil... :D

v glavnem, ko v četrtek pristanem v zagrebu (če se avion ne bo vmes zrušil), bom najsrečnejši človek na svetu....ampak glede na to, da me aprila ali maja po vsej verjetnosti čaka skandinavija....jebao sam mater braći wright, pa še jim bom jebal mater....ali pa edvardu rusjanu.... :? :? :?

kakorkoli, lep pozdrav v lepo našo, ljubo doma, vi pri ljubotu, pa če vam je že do potovanja, raje poglejte travel channel, ker potem lahko ugasnete tv in greste spat v svojo toplo posteljo....
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

Jochie napisal/-a: jaz ne razumem teh angležev, imajo umivalnik z dvema pipama, ena z mrzlo in ena z vročo vodo....in če si človek zaželi umiti fris z mlačno vodo, kaj naj naredi???? naj napolni umivalnik s popolno odprtima obema pipama ter se umiva kot iz lavorja???....

Jp, tako je mišljeno :ja: :D

- da gre čas čisto prehitro, en teden je mimo, kot bi mignil :eek:
- da upam, da bo vse v redu
- da že vidim, da bom šla spet prepozno spat, tole prestavljanje ure je res nadležno :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

johi tebi pa ni bilo treba ure premaknit, ane? :D
hej norci :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- bla v soboto na morju :D in blo enkratno! Martinčkanje na sončku, hranjenje galebov, pivičko...
- ratam kr živčna, ko vidim njegov attitude
- je bla nedelja kr neki :?
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Priznam, da:

*me v kratkem čakata dva izpita, jaz pa se obnašam kot, da sem na počitnicah. Not good :?
* sem totalno razočarana, šokirana, presenečena in jezna nad izidom referenduma. Ne morem vrjeti v kako homofobni državi živim :eek: :cry:
* bom pekla čokoladno-čokoladne muffine. Mljask :scherzkeks:
* sem bila včeraj cel dan čudne volje, zaradi premika ure
* se moram naročiti na kontrolo pri zobozdravnici in kar odlašam in odlašam
* moram tekom tedna generalno počistit sobo, vse omare, regale, predale...
* sonček jeee in obeta se še bolj sončkast teden :cheer:
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

- sm tud jz razocarana nad izidom referenduma :?
- sm se vedno mrtva napou, pa useen dons na sihtu...
- ^^ umiram in ne vem kako bom zdrzala se teh par ur :(
- bo zard bolezni sla usa kondicija v k***c
- sm usa neki nataknjena in tecna in use u pm
- soncek :hearts:
Zaklenjeno