sxe napisal/-a:Misliš, da se ljudje v takšni pravni državi kot je Slovenija dejansko ne bojijo, da bi jim nekega dne na vrata iz kakšnega banalnega razloga potrkala socialna služba in jim odvzela otroke in jih dala po vezah in poznanstvih v posvojitev homoseksualcem, če bi bilo to možno. Verjemi, da bi bilo to pri nas čisto možno pri vsem kar dnevno vidimo.
Ja sej, v ljudeh vzbujat strahove, naperjene proti nečem v resnici popolnoma neškodljivem, da se odvrne pozornost od resničnih problemov, je stara taktika.
Js pa ne verjamem, da se bi otroke zarad banalnih razlogov jemal pridnim delavskim družinam in jih dajal v posvojitev homoseksualcem. Lol. Tud če bi to blo možno. Ampak po tem zakoniku, o katerem smo se danes odločal, to itak ne bi bilo. Ker istospolni par ne bi mogel skupaj posvojiti otroka, ki ni biološki od enega od njiju. Tak da sploh ne vem, o čem ti tle pišeš. Pa ti tud ne, se mi zdi. Pa to o posvojitvah je pa ja že blo v zadnjih tednih 25543772 prežvečeno, vi pa še kr to ven vlečete. Resno no. The fuck?
Ja, sorry, če teh stvari ne jemlješ dost resno, da bi se na podlagi dejstev odločil. Jaz jih in sem razočarana, da jih drugi ne. (sej zato bi jim pa volilno pravico vzela, jst naci en

)