Odnos moških do spolnosti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

ne rabiš obračat mojih besed. sem samo uprašala, kako ve, da je ne bo prevaral. glede na to, da je večina varalic, in večina njihovih deklet je 100% prepričanih, da njihov pa ni tak.

mene moj ne more prevarat, ker mava odprto vezo, če smo glih pri tem..
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

White_Widow napisal/-a:^^ mene pa zanima, kako si lahko tok prepričana v to?
ker dosti jih je tko mislilo, so ble 120%, pa se je zgodilo..sej ne pravim, da te bo prevaral, samo zanima me

no, več kot 100% ni bil še živ človek v nič prepričan. 120% prepričanost ne obstaja. ;) je julija povedala in taka je tudi moja filozofija (in sem bila že razočarana, verjemi. ampak ne vidim smisla tipu ne 100% zaupat. like, "naj rajši ne gre na spring break, nikoli ne veš." WTF?)

(kako pa ti veš, da ko tvoj sexa z drugimi ni nobenih čustev- kakor si enkrat pisala. lahko sexa, dokler ni čustev in je kondom. mu verjetno verjameš na besedo. zakaj?)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

no sej, ker sem prepričana, da je tok fer do mene.
uredu, odraslo, zrelo razmišljanje, ni kej;)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:04, skupaj popravljeno 1 krat.
inaj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a inaj »

No naj pa še jaz kot moški iskreno povem, kako gledam na to zadevo.

Ko se bil mlajši, sem bil v zvezah samo zaradi zabave. V zvezi sem bil samo zato, da sem se lahko zabaval s puncami in s tem ne mislim samo na seks. Vedno je tam nekje po 3 mesecih ta začetna zaljubljenost ali navdušenje nad nečem novim izginila. Postalo mi je dolgčas in sem se začel ozirati po drugih puncah.

Zdaj ko sem starejši, pa popolnoma drugače gledam na zvezo. Zabava je samo en majhen delček zveze, tukaj je še ogromno drugih zadev, ki sem jih šele v zadnjih letih začel ceniti. Predvidevam, da večina žensk že od vsega začetka gleda tako na zvezo.

Mislim, da je eden od razlogov da moški varajo v tem, da bistveno kasneje dozorijo (kar se tega tiče) kot ženske, seveda nekateri nikoli ne dozorijo. Če zdaj pogledam nazaj potem lahko trdim, da v maljših letih nisem imel niti želje po resni zvezi niti nisem bil sposoben imeti resno zvezo. Že to je bilo varanje, saj so punce želele imeti resno zvezo.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ pa kaj bluzite o tej monotonosti. :roll: monotonost v sexu imajo eni že pri 30ih, eni pa še pri 50ih ne. to je stvar vsakega posameznega para, vi pa pišete, kot da je to nujna posledica dolgoletne zveze. WTF? to res ne štekam.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa še boš :lol:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ no. teta z izkušnjami v monotonosti sexa (pr 25ih), hvala. (predlagam obisk erotičnega sejma, sex šopa, magari spletnih erotičnih trgovin- ne vem zakaj se tega bojite? za začetnike revija playboy in erotične zgodbe.)

pa ne boš vedela kaj je monotonost.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:03, skupaj popravljeno 1 krat.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

Mogoče sem naivna, ampak verjamem, da obstajajo tudi moški, ki ne bi podrli ravno vsake, ki se ponuja. In se sprašujem, zakaj ste potem v monogamnih zvezah vse tiste, ki ste tako prepričane, da se da vsakega odpeljat domov.

Po drugi strani pa ne morem bit 100% prepičana, da me fant ne bo nikoli prevaral. Ja, seveda mu zaupam, ampak se obenem zavedam, da lahko on to zaupanje tudi izrabi.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

100% prepričan da fantu nobena druga ženska ne bo všeč do te mere, da bi z njo bodisi samo seksal, ali se vanjo zaljubil ali celo želel resne zveze, ne more biti nihče. Si pa izbiramo vsi po svojih kriterijih in ene (vključno z mano) si izberemo tako, pri katerih pa smo 100% da imajo toliko soli v glavi, da ne bodo brezglavo varali, ker obstjajo še drugi izhodi v primeru skušnjave. Velja tudi obratno.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Maniac, jaz nisem nikjer trdila, da sem v zvezi, trenutno sem že nekaj časa samska in mi tudi nič ne manjka. Seveda to ne pomeni, da želim biti samska do konca življenja, ker je težko najti nekoga, kateremu lahko zaupaš, pa čeprav tudi pri tistem nikoli ne moreš vedeti, kaj ga bo nekega dne zmedlo.
Ko bom spet z nekom tako daleč, da se bo temu lahko rekla resna zveza, bo to moral biti človek, ki mi bo deloval kot nekdo, ki bo vsaj toliko fer, da če ga bo kdaj katera zmedla do te mere, da ne bo hotel več biti z mano, da bo najprej zaključil zvezo in šele nato storil kaj več pri tisti punci. Takšnega, ki pa je navajen namakati malo tu malo tam, četudi se v nobeno poleg svoje drage ne zaljubi, pa itak sploh ne bi imela, ker je v meni dozorelo že precej psihologa, da znam prebrati take tiče že po mesecu ali dveh intenzivnega druženja.

S frazo "dati roko v ogenj za nekoga" pa je bilo mišljeno precej več kot nekomu samo zaupati. Jaz lahko mirne volje rečem, da dam roko v ogenj glede takšnih in drugačnih stvari samo za starše in sestro, torej mojo ožjo družino. Za vse ostale tega pač nisem pripravljena storiti (upam, da se ve, da ni mišljeno dobesedno :D, ampak še vedno gre za precej močno frazo).

Drugače pa ita, da je v zvezi potrebno obojestransko zaupanje, da zveza lahko preživi in ima kisik, sicer je odnos brez pomena, predvsem pa eno samo živciranje in kreganje.
inaj
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a inaj »

Tamala_mrha napisal/-a:... bo deloval kot nekdo, ki bo vsaj toliko fer, da če ga bo kdaj katera zmedla do te mere, da ne bo hotel več biti z mano, da bo najprej zaključil zvezo in šele nato storil kaj več pri tisti punci.

Se popolnoma strinjam s tem. Kot sem že omenil v prejšnem odgovoru, ko sem bil v zvezah samo zaradi zabave in mi je že po 3 mesecih postalo monotono in dolgočasno in sem se začel ozirati po drugih puncah, nisem nikoli varal. Počakal sem še kakšen mesec ali dva, če se bodo zadeve mogoče spremenile (nikoli se niso) nato sem razdrl zvezo in šele nato sem poskušal imeti kaj z drugimi puncami. To se mi zdi fer.

Varati punco s katero si v razmerju je isto kot če bi svojega najboljšega prijatelja oguljofal, okradel, izdal ... To enostavno ni fer. Če si želiš drugo punco, potem pusti trenutno in začni z novo. Če pa resnično želiš imeti poleg resnega razmerja še občasne ljubice, potem pa si najdi žensko s katero boš imel odprto razmerje (take ženske se najdejo in ni jih malo), samo v tem primeru bo tudi ona imela svoje ljubimce.
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

^^ti si bil se hujsa varijanta moskega. Pitaj boga kolk punc si prizadel samo zato ker si se ti hotel zabavati. Tiste tvoje zveze za 3 mesece in prekinitve, samo zato ker ti je ratalo dolgcas, so bile pravo nategovanje.

Ce si se hotel tolk zabavati in si se pocutil nedozorelo in labilno, zakaj nisi iskal ku*be ali zenske, ki nocejo neke obveznosti?
Odgovori