- da ležerno ležim v postli in gledam kako dečko pridno klika.
- da bi tudi js pridno rezbarila, če me ne bi bolel sinus in posledično še glava. sicer se zdej ne počutim več čisto nikakvo, ampak kaj ko sem že fino zakoutrana in bi blo res greh vstat iz postle in it delat.
- da mi manjka še mačka, ki bi mi predla na nogah, ampak je prasička mala ugotovila, da je beanie bag najbolj komot plac v stanovanju in se zdej sploh noče več v naročju crtat.
- da grem v nedeljo gledat eno opero v reggio emilia in nisem čisto ziher če se mi da. opere niso ravno my cup of tea, ampak ji dam šanso, glede na to da je blazno opevana in da je moja prva. i+m about to lose my opera virginity! bolj sem skeptična glede družbe. upam, da ne bom deležna prevelike količine kvazi intelektualnih debat o temah, ki se jih ljudje pač na faksu učijo in potem na dooooolgo in široko razpredajo o tem kaj so oni prebrali in kaj njihov mentor pravi in kaj njihov mentor pravi, da drugi mentor pravi, da žižek pravi. in kaj zdej dela tisti iz drugega letnika in nevemkajševse. te debate o faksu mi grejo milorečeno tako blazno na k***c, da bom en dan popizdila in ležerno pivo ob ljubljanici vsem uničla s podrobnim opisom vse drevnine, ki raste v bližini, razlago vrstnih in sornih imen, navrgla zraven še razvoj nomenklature, z latinskimi izrazi niti malo ne bom šparala, podrobo razložila še svojo vizijo razvoja, naštela par fitocenoloških združb, med katerimi sem se prejšnjo nedeljo sprehajala in za zaključek vse prisotne počastila s parimi šalami iz svojega foha. mislim resno, who the fUck cares.
- da vseeno upam, da bo ful zabavno, da se bomo ustavli v veroni, da se bom z dečkom slikala pred balkončkom in nardili par ultra kitchy fotk!
- da najbrž res pretiravam, ampak kaj ko mi je bilo že večkrat na smrt dolgčas. meni se nekih polemik in eksistencialnih vprašanj res ne da reševat. vsaj ne, ko ma vsak v riti že par piv in so potem vsi blazno pametni. pa še živčna ratam in se skoraj brez izjeme skregam. ker mam pač prav
- da delamo en razvoj za eno animacijo in si totalno želim še in še in še takih služb! upam, da dobijo razpis in da pride do izvedbe.
- da morem naslednji teden skiparit še like. to bo še zabavno!
- da moja diploma po trenutku totalnega zagona spet stagnira.
- da je to, da se od zraka ne da živet, res jeba. ampak sej bo.
- da razmišljam, da bi si pustila dolge lase, ampak res ne vem kako bi to šlo skozi. poleg tega sumim, da se jih bom naveličala že nekje na pol poti in se spet ostrigla na kratko.
- da se odločam al bi šla v petek ven, al ne...ampak je blo ta vikend vsega preveč. sicer odličen žur in še boljši post-žur, ampak kaj ko sem bla še dva dni cela zmačkana.
- da so se mi podrli plani za naslednje leto in se zdej odločam al spacat skupaj nove al ostat pri prvotnem planu in ga samo prestavit za eno leto. malček me je strah, da se bom preveč zapečkala in na koncu iz vsega skupaj ne bo nič. nej me prosim en brcne v rit, da že spokam.