Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

..da sem se danes zavedel, kako stara se moja generacija zdi srednješolcem. :D

Grem odlaufat rundo na stopnice na Kalvarijo, Mariborčani vedo, kje to je, spodaj je škofijska gimnazija. Pridem jaz dol, pa spodaj skupina fantov in deklet, pa glih slišim sredi debate..

..očitno je bilo nekaj o sistematskem prgledu, ali nekaj..ker ena punca tako ful na glas reče.:...kaj...zdravnik je?????
pol se pa SPLOH ne bom slekla!

pa reče en fant..: ja..mlad je..

pa reče punca: mlad???

pa prbije tip...ja..nekaj čez 30..

pa ona: to ni mlado!!!
:D
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

- da ležerno ležim v postli in gledam kako dečko pridno klika.
- da bi tudi js pridno rezbarila, če me ne bi bolel sinus in posledično še glava. sicer se zdej ne počutim več čisto nikakvo, ampak kaj ko sem že fino zakoutrana in bi blo res greh vstat iz postle in it delat.
- da mi manjka še mačka, ki bi mi predla na nogah, ampak je prasička mala ugotovila, da je beanie bag najbolj komot plac v stanovanju in se zdej sploh noče več v naročju crtat.
- da grem v nedeljo gledat eno opero v reggio emilia in nisem čisto ziher če se mi da. opere niso ravno my cup of tea, ampak ji dam šanso, glede na to da je blazno opevana in da je moja prva. i+m about to lose my opera virginity! bolj sem skeptična glede družbe. upam, da ne bom deležna prevelike količine kvazi intelektualnih debat o temah, ki se jih ljudje pač na faksu učijo in potem na dooooolgo in široko razpredajo o tem kaj so oni prebrali in kaj njihov mentor pravi in kaj njihov mentor pravi, da drugi mentor pravi, da žižek pravi. in kaj zdej dela tisti iz drugega letnika in nevemkajševse. te debate o faksu mi grejo milorečeno tako blazno na k***c, da bom en dan popizdila in ležerno pivo ob ljubljanici vsem uničla s podrobnim opisom vse drevnine, ki raste v bližini, razlago vrstnih in sornih imen, navrgla zraven še razvoj nomenklature, z latinskimi izrazi niti malo ne bom šparala, podrobo razložila še svojo vizijo razvoja, naštela par fitocenoloških združb, med katerimi sem se prejšnjo nedeljo sprehajala in za zaključek vse prisotne počastila s parimi šalami iz svojega foha. mislim resno, who the fUck cares.
- da vseeno upam, da bo ful zabavno, da se bomo ustavli v veroni, da se bom z dečkom slikala pred balkončkom in nardili par ultra kitchy fotk!
- da najbrž res pretiravam, ampak kaj ko mi je bilo že večkrat na smrt dolgčas. meni se nekih polemik in eksistencialnih vprašanj res ne da reševat. vsaj ne, ko ma vsak v riti že par piv in so potem vsi blazno pametni. pa še živčna ratam in se skoraj brez izjeme skregam. ker mam pač prav :cool:
- da delamo en razvoj za eno animacijo in si totalno želim še in še in še takih služb! upam, da dobijo razpis in da pride do izvedbe.
- da morem naslednji teden skiparit še like. to bo še zabavno!
- da moja diploma po trenutku totalnega zagona spet stagnira.
- da je to, da se od zraka ne da živet, res jeba. ampak sej bo.
- da razmišljam, da bi si pustila dolge lase, ampak res ne vem kako bi to šlo skozi. poleg tega sumim, da se jih bom naveličala že nekje na pol poti in se spet ostrigla na kratko.
- da se odločam al bi šla v petek ven, al ne...ampak je blo ta vikend vsega preveč. sicer odličen žur in še boljši post-žur, ampak kaj ko sem bla še dva dni cela zmačkana.
- da so se mi podrli plani za naslednje leto in se zdej odločam al spacat skupaj nove al ostat pri prvotnem planu in ga samo prestavit za eno leto. malček me je strah, da se bom preveč zapečkala in na koncu iz vsega skupaj ne bo nič. nej me prosim en brcne v rit, da že spokam.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* grem danes prvič v življenju v park Tivoli :lol:

-* sem sem čez zimo zredil kar nekaj kilogramov, stopim na tehtnico in sem šokiran, nakar pogruntam da je malo pokvarjena in kaže 7kg več :D . Najde drugo, pač spet imamo motivacijo za delati, hvalabogu ravno tako hitro kot se zredim tudi izgubim.

-* sem si sestavil svetovno playlisto za tek

-* trenutno razmišljam kako bi zbudil punco, hmmm :twisted:

-* mogoče me čaka romantični zmenek, pobiranje žab z njo :D
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Led Zeppelin napisal/-a:-* grem danes prvič v življenju v park Tivoli :lol:
:eek: :eek: a ti to resno?? :D

*ha, men grejo pa (občasno) mal na živce tisti, ki hodijo v Tivoli samo v takem lepem vremenu..in mi zdej gužvo delajo - kje ste bili pa celo zimo, a, frajerji? :P
*tudi sicer res ne maram gužvanja; I like my personal bubble - jz spoštujem tvojega, prosim ti spoštuj mojega; sploh ko sem namenjena nekam pa se pred mano folk ležerno sprehaja, po možnosti gruča ljudi razpotegnjenih čez celo pot :mad:
Zadnjič spremenil purple_rain, dne 22. Mar. 2012 11:32, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

da mi je po odklopu težko spet navadit in vrnit na stare tire
-da bi me mogel nekdo v rit brcnit
-da grem migat in se že zdej veselit
-da mi je včeraj rekla prijateljica, kok si ti shujšala, naključno sem se ravno prejšnji teden v hotelu stehtala, ko so imeli tehtnico pri savnah in vem da imam isto kg kot prej, zato sem ji odgovorila, mogoče se se zategnila, shujšala pa ziher nisem, niti rabim shujšat :)
-da je bilo fajn malo poklepetat z njo, po (pre) dolgem času
-da sem si privoščila torbico, enostavno se ji nisem mogla upreti
-da že dolgo gledam eno znamko torbic in sem odločena da grem kmalu po eno izmed njih, se še odločam katero bi imela, ker so vse nenormalno lepe :D
-da uživam, sem dosegla neko raven ravnovesja in sproščenosti po razhodu z bivšim in da svojo svodobo ne bi dala za noben denar
-da me ne zaskeli več pri srčku ko ga kdo omeni
-da ima vsaj zakaj svoj zato
-da sem prej bila dobra, sedaj sem pa še boljša po tej izkušnji (pa četudi se tako napihnjeno in nečimerno sliši, tisti, ki me poznajo tako vedo da nisem vzvišena)
-da je sonček krasen in mi daje energijo za nove podvige
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Led Zeppelin napisal/-a:-* mogoče me čaka romantični zmenek, pobiranje žab z njo :D

OT: Ziher je biologinja! :)

Priznam da,
-prvič priznavam, ampak rubriko dokaj redno prebiram, ker mi je taka luštna, sama pa do zdaj nisem pisala vanjo, ker nikol nisem vedla, kje naj začnem
-imam pred sabo cel koš obveznosti na faxu; ne vem al naj začnem pri dveh seminarjih, težkem izpitu al pa pri predmetih, ki me zares zanimajo
-se po katastrofalnem 1. semestru v smislu zanimivosti, naravnost z veseljem odpravljam na fax, ker je vse po mojem okusu, poleg tega pa imam še svetovne sošolce (kakor da tega po 3 letih nisem že prej vedela)
-dobro napredujem s treningi teka in mislim, da bi šla lahko v enem mesecu na 21 km polmaraton; na kolesu pa sem v zadnjem mescu nabrala že dovolj kondicije, da bi šla letos lahko na 156 km Maraton Franja
-sicer nisem ljubiteljica množičnih športnih prireditev, ker sem precej individualist v športu in me preveč ljudi okol mene pri športu prej nervira, ampak za potrditev dobe forme - zakaj pa ne
-imam kup načrtov za poletje, samo že zdaj vem, da vsega ne bom mogla realizirati
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

- no, končno. število obveznosti za prof. =0. ne, ne bom ti jih poslala, so stop callin', stop callin'. i don't wanna' talk anymore.. :D (evo, ti pošljem gradivo. :) )

- mi najeda pakiranje. ne znam se objektivno spakirat (ker recmo še na morje vzamem par puloverjev). AMPAK, mamo en avto. in štiri osebe z enotedensko prtljago za smučanje in enotedensko zalogo hrane. tak da moram bit ekonomična. bom raje kako majico manj pa kako kremo več. :D

- da tipi, ki so nesrečni v zvezah, prenašajo to svojo znerviranost na ostale, ker mislijo da bodo kaj dosegli. in da ženske teh tipov mislijo, da bodo rešile zvezo tako, da tipa oddaljijo od frendov. oh, grow up girl!

- nisem blond!! čeprav je to po stokovni klasifikaciji barva v odtenku blond. like prvič v lajfu mi je kdo rekel "o ti si pa blond po novem!" what? "pazi se, naslednjič ti ne skuham kave."
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Cordy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Cordy »

priznam:

*da mi gre ta matura že pošteno na živce, ker mi odžira čas, ki bi ga lahko preživela po svoje.

*da sem zadnje čase nekoliko razočarana in jezna(fantje)
:( :mad:

*da sem zelo nezadovoljna sama s seboj in mi gre na živce, ker toliko jem
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

purple_rain napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:-* grem danes prvič v življenju v park Tivoli :lol:
:eek: :eek: a ti to resno?? :D

Resno :D , Ljubljana je tako ogromna da mi je ušel. No zdaj sem bil, and Ill be back, tokrat z loparji za badminton ali rolerji, ona pa ne balerinkah.

snezinka* napisal/-a:
Led Zeppelin napisal/-a:-* mogoče me čaka romantični zmenek, pobiranje žab z njo :D

OT: Ziher je biologinja! :)

Ne ona rada je žabje krake.

Nagravžno...vem, ampak to sprejemam :lol:
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

- sem neki živčna
- mi je precej všeč vreme zadnje čase, sploh zvečer je ravno prav prijetno zunaj
- se že veselim pijače / tortice s kolegico
- bom poskusila končno iti malo prej spat :P
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Tivoli imam najraje tak enkrat novembra, po možnosti v rahlem dežku ali po dežju, ko je mrzlo in vlažno. Nikjer nikogar, lahko pa nastanejo prav fajn fotke, če se mi da še fotoaparat zraven vzet
- Mi je tud kolesarit po jesenski Ljubljani zakon, sploh ponoči, in zelo zgodaj zjutraj, ko je megla in je taka mistična svetloba ob uličnih svetilkah :hearts:
- Ljubljana je v bistvu prav kul mesto
- Grem jutri končno ven v domačem kraju. Nazadnje sem žurala like lansko leto v Kampali :roll:
- V ponedeljek imam rojstni dan in hočejo, da se oglasim kr na treh koncih Slovenije. Kaj pa če bi bla pač tam, kjer je meni kul? Brez da bi mi blo treba preživet več kot 5 ur na vlaku? Pa mi prineseš darilo tja, kjer bom jaz?
- Kam naj grem s 100€, ki sem jih v obliki darilnih bonov dobila za potopisna predavanja? :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- me mogoče spet čaka vikend na hrvaškem morju :D
- ^^ če ne to, pa vožnja z motorjem hahahaha (japakajše)
- mi gre na živce folk, ki pokliče vedno samo takrat, ko kaj rabi ali pa se želi s čim pohvalit....in evo njega opet...slovenčk! :roll:
- oh :hearts:
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
~sm že zgodi zutri asistenta napizdila...
~^^spim skor nič,morm it na vaje ker na našmu faxu si loh tud na pol mrtev pa morš it na vaje,pol me pa jeb* v glavo :mad: ...če on mene ne bo niti mal spoštoval pa se normalno obnašal,pol naj ne pričakuje da se bom js kakorkoli drugače obnašala do njega
~je bliz našga faxa ena tooooooook dobra pekarna...mmm browniji ;D
~grem v ZD da bi dala kri in mi rečejo da so ravno tisto preiskavo nehal delat ob 12h...no,sj vrjetn še dobr,k bi namest krvi tekla čokolada od browinja vn heheh :)
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

> da res ne vem več kaj naj si mislim. zmeda^100000.
> da niti ne vem al mi je smešno al žalostno al zabavno al kaj :D
> da sem bolana
> da gledam serije za nazaj sam se mi zdijo dokaj neumne
> da gledam mal ta forum in mi zgleda zanimiva tema od pogrebnika :D
> da sovražim met poln nos
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

priznam da sem ugotovila glavni vzrok za moje slabo razpoloženje
ne bo lahko tega odpravit :/ :/
Zaklenjeno