Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

- se poskušam navaditi sestre v vlogi čustvene razvaline, ker verjamem, da zna biti prvih nekaj tednov mukotrpno prenašati slabosti in zmeden apetit, a po drugi strani vsekakor upam, da bo ta faza čim prej mimo, ker hočem nazaj svojo staro sestro, s katero sva preživljali slabe dneve skozi zajebancijo in "ruknile" kakšnega za dobro voljo, ali pa se preprosto načvekale ob triurni kavi

- mi pri celotni nosečniški sagi gre najbolj na živce ravno to, ko se v ženskah naseli nek tuj stvor, ki jim diktatira kaj naj počnejo in kako se naj obnašajo ... včasih imam filing, kot da se pogovarjam z E.T.-jem in ne svojo sestro

- bo najbrž vseeno sila zabavno, ko bomo v drugi polovici leta zibali (množino sem uporabila namerno, ker kmalu več ne bo "sem delala" oz. "sva delala", pač pa "smo delali, smo se najedli usw.), do takrat pa pač še malo vesoljske akcije, kaj čmo

- se celo veselim, da bo naša familija številčnejša, čeprav nisem naklonjena otrokom (vsaj da bi razmišljala o svojih v bližnji ali nasploh prihodnosti)

- me en tip vztrajno vabi na pijačo, a glede na to, da sem uspela mimogrede izvedeti, da vabi še par drugih punc na fb v stilu "si pa ful simpatična", je moje zanimanje "čudežno" izginilo

- ne glede na to, da je jasno, da samski človek lahko na pijačo vabi več oseb nasprotnega spola, se mi je ta njegova velikodušna poteza vseeno zamerila, ker sem že na zadnji pijači opazila, da je le-ta padla bolj zato, ker ni imel s kom drugim iti na pijačo in isto bi bilo zdaj ... verjetno se kakšna druga ni odzvala na njegovo povabilo, pa se je spet odločil poskusiti pri meni ... this isn`t gonna work :wink:
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

sem utrujena in grem spat
se sprašujem če se bom sploh še kdaj zaljubila
mi gre na živce fb
pogrešam mal certanja
vem da sem sitna
rada bi ga spoznala pa nevem kako
niti nevem če se splača
lahko noč
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

Tamala_mrha napisal/-a:- me en tip vztrajno vabi na pijačo, a glede na to, da sem uspela mimogrede izvedeti, da vabi še par drugih punc na fb v stilu "si pa ful simpatična", je moje zanimanje "čudežno" izginilo

- ne glede na to, da je jasno, da samski človek lahko na pijačo vabi več oseb nasprotnega spola, se mi je ta njegova velikodušna poteza vseeno zamerila, ker sem že na zadnji pijači opazila, da je le-ta padla bolj zato, ker ni imel s kom drugim iti na pijačo in isto bi bilo zdaj ... verjetno se kakšna druga ni odzvala na njegovo povabilo, pa se je spet odločil poskusiti pri meni ... this isn`t gonna work :wink:

haha upam da nisva ble z istim na pijaci :D

- da komi cakam poletje
- da me je povozila bolezn in sm fertik mrtva napou v pojstli :/
- da je nekdo na tem planetu ...... sploh se mi neda nastevat kaj use, ker tok negativnih pridevnikov najdem da bv...
- da ta isti osebek ni vreden niti teh treh vrstic na tem forumu
- da komi cakam da se pocajtam, da grem lahk spet laufat
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Bolj težko, ker ne živim (več) v Lj. :D
Ma takih je dosti, le da do zdaj nisem nabasala na take, tega sem pa pravi čas prebrala in to se je potrdilo še z nekaj drugimi puncami, ki so mi povedale isto, tako da ... FB je mali. :D

- da se mi letos lušta it na Ibizo za kaka dva ali tri tedne, da se malo znorim po dolgem času, ker že dolgo nisem bila na kakšem dobrem partyju, tu pri nas je pa več ali manj isti folk in ni tistega vzdušja kot kje v Španiji (ali kje drugje na morju, kar ni Slovenija)

- da NUJNO rabim keš, za zdaj, da opravim en pomladanski šoping in za poletje, da bom lahko pobegnila nekam, ker sem že čisto preveč naveličana ljudi tukaj (razen izjem, ki bi jih vzela s sabo), obveznosti itd.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Priznam

- da sem že skoraj popolnoma obupala, še vedno mi gre vse le samo še na slabše, kje je zdaj tisti moj sonček, da mi malo olepša življenje,
- da mi je včeraj rekel, da letos ne bo zneslo it na morje,
- ^da sem bila nad njegovo izjavo občutno razočarana, ker je to edini čas, kjer sva res lahko po cele dneve skupaj, drugače se tak vidiva bolj malo,
- da je najbrž nekaj v luftu, ker sem danes pa jaz imela izredno vivid sanje oz. polovica je bilo nočne more, druga polovica so bile pa sanje,
- ^da me je zaradi nočne more kar malo strah, ker ponavadi se mi takšne stvari potem uresničijo,
- ^da je dober del sanj bil pomirjajoči in mi omogočil, da začnem počasi prebolevati izgubo,
- da sem poslala že milijon prošenj za delo, za katera vem, da ustrezam vsem pogojem, pa niti od enega nisem še dobila nobenega feedbacka,
- da bi res, res, res, res rada imela vsaj na enem področju v življenju en majčken sreče :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Tamala_mrha napisal/-a:

- me en tip vztrajno vabi na pijačo, a glede na to, da sem uspela mimogrede izvedeti, da vabi še par drugih punc na fb v stilu "si pa ful simpatična", je moje zanimanje "čudežno" izginilo

Po moje se ne bo ful sekiral. Tip je pameten, igra tako kot se igra. Sploh za take neobvezne spoznavne pijače je edino pametno vabit več žensk hkrati.

Skratka, vsi malo bolj normalni tipi tako delajo.

Vam ženskam bi po vaši logiki seveda godilo, da ste od dotičnega tipa edine vabljene na pijačo, potem pa ga ve po drinku skenslate in se počutite ful pomembne zraven, ker je tip ostal brez. :lol:
Zadnjič spremenil Džeki, dne 21. Mar. 2012 11:15, skupaj popravljeno 1 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

o đeki, sem te že pogrešala :D
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

priznam da:
~sm zbolela :? ...ob najmanj primernem cajtu
~a ma folk reees tok mal delujočih možganskih sivih celic,da grejo na dovozno pot parkirat,čeprov je 1meter stran parkirišče...prokleto govno!Js nej se pa preslikam čez tvoj avto al kaj? :mad:
~^^in to se ni zgodilo prvič...naslednič bom mu majkemi poslala redarje pa pajka,pol nej pa plačuje če je tok neumen!!!
~ufff vdih-izdih...rabm relaxacijo :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

- Da sem po dolgem času na faksu.
- Da mi gre že mal na k***c, da se ne morejo zjasnit, al mam drug mesec še službo, al ne.
- Na k***c mi gre ena ženska, ko mi zdle čez ramo kuka, kaj na laptopu pišem. Dej fuck off :evil:
- Ne vem več, kaj sem hotla napisat. Eh.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Džeki napisal/-a:
Po moje se ne bo ful sekiral. Tip je pameten, igra tako kot se igra. Sploh za take neobvezne spoznavne pijače je edino pametno vabit več žensk hkrati.

Skratka, vsi malo bolj normalni tipi tako delajo.

Vam ženskam bi po vaši logiki seveda godilo, da ste od dotičnega tipa edine vabljene na pijačo, potem pa ga ve po drinku skenslate in se počutite ful pomembne zraven, ker je tip ostal brez. :lol:

To, da se ne sekira, sem skužila, saj zato me je tudi minilo zanimanje zanj. Tudi to, da večina samskih moških hodi na pijače (ali vsaj povabi) z večimi ženskami, mi je jasno, saj sem napisala. Da ni vreden ponovne pijače, sem pa sklenila ravno zato, ker se najbrž ne bi pretirano sekiral, če ne pristanem več na pijačo. Če ti je nekdo všeč in se z njim ujameš, ti bo za tem enim, ki se več ne bo pozitivno odzval, vsaj malo žal, oz. dokler se posvetiš spoznavanju neke osebe, sploh ne boš imel (vsaj takrat, ko kaže dobro pri spoznavanju) želje vabiti ven v istem tednu še par drugih. Če pa tudi druge, je odgovor na dlani - nisi mu/ji všeč, ali pa takšen je, da ima v glavi ena ni nobena. Če se slučajno s tem enim oz. eno spoznavanje ne izide po pričakovanjih in se prekine, šele takrat greš vabit druge na pijačo.

Pa btw, kje je bilo govora o tem, da bi ga jaz skenslala? In smešno se mi zdi, kako imate moški nenehno v glavi to tekmovalnost oz. kdo bo koga, če se ne izide pozitivno. Dajmo si hitro rezerve zrihtat, da ne bom ostal brez punce (četudi samo za pijačo). Tole o pomembnosti se mi pa zdi toliko otročje kot ko Jožeta zapusti Micka in ji on v odgovor temu dejanju reče: "Saj sem tako ali tako že našel drugo." :D

Vsaj meni je to logično in (so far) obema bivšima fantoma, s katerima sem se spoznavala. Ampak ti (on in še marsikateri drug) pa očitno tako prakticirate in vam je to sprejemljivo. Vsak po svoje. Nisem pa priznavala v tej temi zato, da mi bo Džeki ali kdorkoli drug podal svoj strokovni pogled na situacijo, ker ne vidiš v glavo vsem moškim samo zato, ker si istega spola. So pa zame dovolj zgovorna dejanja in zato takšna odločitev. Next! :P
Naj ta tema tudi ostane to kar je, in to je priznam, da.

:wink:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

priznam da bom naredil OT >

Sicer ima džeki od mene glede zvez in tega popolnoma drugačno mnenje ampak v tole se tudi jaz obregnem...

Da ni vreden ponovne pijače, sem pa sklenila ravno zato, ker se najbrž ne bi pretirano sekiral, če ne pristanem več na pijačo. Če ti je nekdo všeč in se z njim ujameš, ti bo za tem enim, ki se več ne bo pozitivno odzval, vsaj malo žal, oz. dokler se posvetiš spoznavanju neke osebe, sploh ne boš imel (vsaj takrat, ko kaže dobro pri spoznavanju) želje vabiti ven v istem tednu še par drugih.

Torej - da tip pri tebi dobi šanso mora dajat znake (v primeru, da do dotične situacije ne pride), da bi ako ga skenslaš se zato ful sekiral...? :roll:
Uporabniški avatar
Akvamarin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Akvamarin »

Priznam da jaz sem tudi hodila z vec tipov naenkrat na pijace v fazi spoznavanja. Saj so bile sam pijace.
To sem zacela prakticirati, ker sem se navelicala cakati na enega moskega, da premakne stvari naprej, sem se navelicala cakati par dni po zmenku, da mi en moski odpise na sms ali pa da izgine v kaksno luknjo in se sploh ne javi cel teden.
Zadnjič spremenil Akvamarin, dne 21. Mar. 2012 20:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

brandibelle napisal/-a:priznam da bom naredil OT >

Sicer ima džeki od mene glede zvez in tega popolnoma drugačno mnenje ampak v tole se tudi jaz obregnem...

Da ni vreden ponovne pijače, sem pa sklenila ravno zato, ker se najbrž ne bi pretirano sekiral, če ne pristanem več na pijačo. Če ti je nekdo všeč in se z njim ujameš, ti bo za tem enim, ki se več ne bo pozitivno odzval, vsaj malo žal, oz. dokler se posvetiš spoznavanju neke osebe, sploh ne boš imel (vsaj takrat, ko kaže dobro pri spoznavanju) želje vabiti ven v istem tednu še par drugih.

Torej - da tip pri tebi dobi šanso mora dajat znake (v primeru, da do dotične situacije ne pride), da bi ako ga skenslaš se zato ful sekiral...? :roll:

Ne, to mi je dokazal kasneje. On je pokazal svoje namene že s tem, da je na zadnji pijači deloval dokaj nezainteresirano, kar sem napisala že v prvem postu. ZATO ne grem več na naslednjo pijačo z njim, pisanje drugim ženskam pa je samo še pika na i, ker so mi tri (ne rečem ena) povedale, da jim je pisal v zadnjih dveh tednih, pa so to samo te, ki jih poznam, kolikim še potem obupano piše poleg teh in mene.

Zdaj pa konec OT Jesus Christ, ker ste mi smešni s tem zavijanjem z očmi in analiziranjem. Go live your life.

Slika
Veerle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Veerle »

mrha, dojet morš, da tisti, ki majo tipa/bejbo, že majo lajf, a štekaš? :D

Priznam, da:

* mi cajt res fuuuuuuuuuuul leti, kar je zakon
* bo od petka naprej skoraj ves teden zlo zanimiv
* se strinjam z Akvamarin
As your lover describes you, so you are.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Toliko bolje, da ga majo, ne pa da zabijajo čas z analiziranjem tujih situacij, v kolikor jih nobeden ne prosi za razlago ali nasvet, ker se le-tega niti ne rabi. :D
Zaklenjeno