- mi pri celotni nosečniški sagi gre najbolj na živce ravno to, ko se v ženskah naseli nek tuj stvor, ki jim diktatira kaj naj počnejo in kako se naj obnašajo ... včasih imam filing, kot da se pogovarjam z E.T.-jem in ne svojo sestro
- bo najbrž vseeno sila zabavno, ko bomo v drugi polovici leta zibali (množino sem uporabila namerno, ker kmalu več ne bo "sem delala" oz. "sva delala", pač pa "smo delali, smo se najedli usw.), do takrat pa pač še malo vesoljske akcije, kaj čmo
- se celo veselim, da bo naša familija številčnejša, čeprav nisem naklonjena otrokom (vsaj da bi razmišljala o svojih v bližnji ali nasploh prihodnosti)
- me en tip vztrajno vabi na pijačo, a glede na to, da sem uspela mimogrede izvedeti, da vabi še par drugih punc na fb v stilu "si pa ful simpatična", je moje zanimanje "čudežno" izginilo
- ne glede na to, da je jasno, da samski človek lahko na pijačo vabi več oseb nasprotnega spola, se mi je ta njegova velikodušna poteza vseeno zamerila, ker sem že na zadnji pijači opazila, da je le-ta padla bolj zato, ker ni imel s kom drugim iti na pijačo in isto bi bilo zdaj ... verjetno se kakšna druga ni odzvala na njegovo povabilo, pa se je spet odločil poskusiti pri meni ... this isn`t gonna work