*pikapoka* napisal/-a: Kolikor se spomnim, se rediš, ko začneš jemat tabletke in ne ko jih nehaš, vsaj pri meni je blo tko. Drugač se pa nikol ne rediš 14 dni, ampak se ti je že prej najbrž nabiralo. Kolegica je bila pol leta suha, jedla pa hrano kot si jo opisala sama (junk, fast, burek in ostala svinjarija)- niti ne vem, zakaj to nažiranje ob 23:00 z bureki pa dobr

no in pol leta je bla cela happy, da kako se ji nič ne pozna in da lahko poje kar hoče in potem kar naenkrat, za 6 kg gor.
Ja ne, ona je rekla, da je imela Yasminelle, tiste naj ne bi zadrževale vode ('rejenje' ob začetku jemanja KT je povečini zaradi zadrževanja vode), ampak kvečjemu obratno, baje naj bi jo odvajale... tako da se strinjam z WW, verjetno se je zato zdaj situacija obrnila, ko je prenehala

In to se zgodi čez noč oz. v kratkem času od prenehanja, ne kot tisto z rejenjem v daljšem obdobju, kot opisuješ

... jaz sem npr. lani morala jemat ena hormonska zdravila v podobnem stilu in se mi je po prenehanju v dobrem tednu z lufta nabralo 5 kil vode o.O

, res za zjokat

... na srečo sem precej suha, ampak sem skoraj znorela od groze, res me je motilo. Potem sem pa po nasvetu zdravnice spet začela jemat zdravila, ampak v skos manjši dozi in počaaasi zmanjševat, da se šok ne bi ponovil, in se je samo od sebe popravilo potem