positive vibration napisal/-a:Good to know, da sm površinska frajla.
A se ti ne zdi, da si pa tokrat mal prehitro presodla?
Uhmm, what?

purple rain napisal/-a:mhm, se strinjam. Sploh pa z nadaljevanjem (o "zaželenih poklicih", dej ga srat).
Eni smo a.)bolj softiči, b.)bolj občutljivi zarad izgube nekoga ne dolgo nazaj, c.)zihr obstaja še več razlogov, ampak jz se najdem samo v a.&b. zato ostalih ne poznam
Ti si se tudi našla v opisu in sem ti stopila na žulj, ali kaj? Jaz sem govorila o takih, ki dajejo na to velik poudarek, če pa ti sebe mešaš tu zraven, pa je to tvoj problem.
In how the frack ima izguba bližnje osebe nedolgo nazaj povezavo s tem, da je nekdo, ki smo ga spoznali, po poklicu pogrebnik? Daj mi razloži prosim, ker sem jaz tudi utrpela izgubo bližnje osebe, pa zato to pri meni ne špila vloge, da se mi ta poklic ne bi zdel zaželjen pri potencialnem partnerju.
In kaj točno imajo te tvoje točke od a do c veze s tem, kar sem napisala jaz? Kje sem napisala, da morajo biti vsem všeč isti poklici? Pisala sem o tem, kakšen pomen nekateri pripisujejo poklicu, pa se dve na forumu najdeta noter in kontrirata z nečim, kar nima totalno nobene povezave z mojim postom.

All I want to say is:
Očitno pač nobeni ni bil všeč (od teh, ki so se ustrašile in odmaknile, ko je omenil svoj poklic), ali pa so to take površinske frajle, ki se pri videzu in poklicu ustavijo in jih karakter ne zanima, četudi jim je lahko bil na začetku všeč.
Ali če poenostavim - če mi bo nek tip všeč tako vizualno kot karakterno, se ga ne bom losala zato, ker je po poklicu pogrebnik. Če mi ne bo, mu pa tudi kakšen drug poklic ne bi prinesel plus točk.
Dear Lord koliko kompliciranja in užaljenosti.