Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Dioniz napisal/-a:- mi gre na živce, ko si folk ne zrihta blokiranje reklam pa pol jamra zaradi njih.

Tako čist mimogrede, določene reklame se pojavljajo tudi ob inštaliranem adblocku, recimo reklama za Elle v nekaterih temah, ki se pojavi znotraj prvega posta. Prav tako določene stranske, čeprav se mi (vsaj meni) te ob strani ne zdijo moteče, včasih celo kliknem na kakšno, če se mi zdi zanimiva.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Hm, zanimivo. Jaz mam adblock pa se mi nobena reklama nikjer ne prikazuje, ne ob strani ne v temah. Vsaj na cosmoforumu ne.

Priznam, da se zadnji teden, dva preveč nažiram. Bo treba mal omejit, vsaj sladkarije. :)
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Tamala_mrha napisal/-a:
Dioniz napisal/-a:- mi gre na živce, ko si folk ne zrihta blokiranje reklam pa pol jamra zaradi njih.

Tako čist mimogrede, določene reklame se pojavljajo tudi ob inštaliranem adblocku, recimo reklama za Elle v nekaterih temah, ki se pojavi znotraj prvega posta. Prav tako določene stranske, čeprav se mi (vsaj meni) te ob strani ne zdijo moteče, včasih celo kliknem na kakšno, če se mi zdi zanimiva.

nikoli in nikdar se mi po inštalaciji adblocka ni prikazala nikakršna reklama. Verjetno maš ti nastavitve slabe. Probaj filter posodobit.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Meni pa se, na obeh računalnikih (stacionarnem in laptopu). Ampak kot pravim, mi teh par ni motečih, bom pa za tisto reklamo za revijo Elle vseeno preverila kaj se da storiti, da mi jo v nadaljnje več ne bo prikazovalo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

* da je večina mojih frendov čist odbitih v zlo pozitivnem smislu. ne vem če ma še kdo tlko enih zgodbic za pripovedovat vnukom.

* da ne vem kaj čakam za it pod tuš. grem na pijačo od 7ih naprej ko sem me pokliče, jaz pa še kar cela zašvicana sedim za kompom.

* da sovražim dež!

* da prosim je lahko 1x konec tega bednega učenja in pisanja enih bedarij za profesorje?

* da je ena mojih večjih ljubezni šnofat po prastarih slikah, ker to kaj vse to človek najde, to je neverjetno! zaradi ene slike si lahko povezan z določeno osebo do konca življenja. ena slika te lahko spomni na cel teden dogajanja, ena slika te lahko spravi v čist entuziastično razpoloženje in še sto in več reči. ah...

* ok ja. že grem pod tuš!
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

Priznam, da se res trudim pakirat, ampak mi ne gre.

Nimam pojma, kaj rabim za dva tedna dopusta

Mi gre na živce pakirat v cajtu, ki ni poletje, ker tisto je enostavno - boardshortsi, japanke, par majic, bikinke, gotovo!

Sem prebrskala celo mesto na GoogleEarthu in se ful ful ful veselim!
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Priznam, da:
-sem čisto ponedeljkasta-sicer čisto neumen izraz, ampak sem. Ker mi ni bilo za priti v Ljubljano, ker bi ostala doma,...ampak smo spet tu :) ,
-mi je neverjetno ql, da sva tudi kak vikend skupaj. Imava se super, je celo tak kavalir, da mi iz akvarija namesto mene vrže ven zi dead fish. In obhodi cel Maribor,da mu pokažem ribnike, ki so na koncu brez vode. Hah ja :D Vsaj Drava ni bila prazna :D ,
-je stanje v stanovanju vedno boljše. S cimro se vedno več pogovarjava, ni več komplikacij okrog čistoče. Zdaj ne vem, ali se dejansko več čisti ali pa sem jaz postala bolj skulirana okrog tega :),
-pada dež, kar mi je ob večerih dejansko všeč... držim pa pesti, da ga ne bo za cel teden :)
The world is as you are.
Uporabniški avatar
jozica1
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jozica1 »

Priznam da..
..sem vesela novih poznanstev vsepovsod
..sem vesela da so se stvari po tistem postavile popolnoma v nov položaj
..že komaj čakam najin vikend..
..se dogaja kar precej stvari in se po dolgem času spet počutim res srečna
..imam okrog sebe ljudi, ki jih ne slišim vsak dan in ne visimo ves čas skupaj, a so vseeno moji prijatelji
..bom počasi doumela da mi očitno tak način odgovarja :D
Velika ljubezen in velik uspeh sta povezana z velikimi tveganji!
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* pester vikend

-* sem dobil kul spontano darilo iz strani mojega dekleta, kul darilo, kul punca...kaj češ :)

-* ima mačka ki fa*ing grize, in zadnjič me je ustrašil kot me že noben ni dolgo. Ležim na postelji, čiliram in gledam film, nakar mi hudič mačji skoči na hrbet in skoči naprej. I literally shit my pants.

-* se delo pričenja, 4 mesece....če rata super, če ne so še druge šanse v življenju, si pa želim iti v ta izziv. Izzivi in stres so kul.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 20. Mar. 2012 0:38, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

-da sem na forum malo pozabila, samo kaj ko je toliko tega kar je potrebno ali pa luštno delat
-da sem v zadnjih mesecih naredila na sebi to kar nisem v več letih
-da sem enostavno stagnirala in se vrtela v nekih labirintih, ko sem bila z njim
-da pač to zdej opazim, takrat nisem niti razmišljala o tem
-da se mi svetsko j*** kaj počne v svojem "perfektnem" življenju
-da sem veliko tega analizirala in se dosti naučila
-da so mi zadnji meseci samskega življenja idealni
-da me je težko spremljat in me hkrati ne dušit, zato mislim da bom še nekaj časa samska
-da je oddih prav pasal :)
-da je zelo simpatičen, upam da se še srečava
-da sedaj razmišljam čisto drugače kot sem prej in da se mi smilijo ljudje, ki celo življenje stagnirajo in se ubadajo z nepomembnimi rečmi, namesto da bi notranje rasli in naredili kaj zase
-da sem prebrala zadnjih par strani priznanj in se morem strinjat s sirovo, eni so res že malo preveč osladni in tečni z vedno istimi priznanji o istih ljubih im osebah, pa čeprav nisem kukala na forum že cca. 2 meseca, pa me mine, ko berem skos ene in iste bučke :D resno, dajte že odrastit
-da sm že mislila kok sem bolj tolerantna postala, samo so še zmeri zadev, ki jih ne prebavljam ali sem že malo zaspana, ko je pozna ura
-da se je po črnih oblakih začel kazat lep sonček v mojem življenju
-da znam biti sama s sabo in nobenga ne potrebujem, da bi bila srečna
-da mi je dal pošteno življenjsko lekcijo
-da ni bil fer, ampak vseeno mu lahko rečem - hvala preteklost, za lepo sedanjost in prihodnost
-da v primeru da ga kdaj srečam, bom samo šla mimo, ne zasliži si niti pozdrava
-da me je še poskušal izsiljevat in mi pisarit, dosegel ni pa nič
-da me klicarijo neke neznane cifre in voham da je on, intuicija pač
-da bodo prihajajoči vikendi pestri
-da grem spat, ker mi učke skupi lezejo
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

- da sem imel danes najbol vivid, najboljše in oh in sploh sanje in mi je bilo neizmerno žal, da sem se mogo zbudit. Whhhhhhhyyyyyyyy?????
- Je res blo danes nekaj čudnega ponoči v zraku, ker sem se zbudo ob 6.59, budilko pa mel nastavjeno ob 7.00 :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Dioniz napisal/-a:- da sem imel danes najbol vivid, najboljše in oh in sploh sanje in mi je bilo neizmerno žal, da sem se mogo zbudit. Whhhhhhhyyyyyyyy?????
- Je res blo danes nekaj čudnega ponoči v zraku, ker sem se zbudo ob 6.59, budilko pa mel nastavjeno ob 7.00 :)

- da sem js imela budilko ob 6.45 in sem se sama od sebe zbudila ob 6.44
- in da sem tud js mela totalno zanimive sanje :lol:
hecno :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

* da mi gre na živce, da majo -80% na bella piere čopiče, mene pa ni v Lj! ker da bom naročila za 45 € da bo brez poštnine, si ne morem privoščit, rabim za pivice v franciji. ;)

* da hočem, da mi gre en kupit to. ;) bomo zrihtali.

* da sem obsedena s temi čopiči ratala zadne cajte. zmeraj si kaj najdem. zdaj mam senčil dovolj, pa je treba čopiče kopičit.

* še 2 bedariji za profesorja. ob 8ih so ble še 3!

* bom začela kar pakirat. ja tak fejst komaj čakam. kje si sobota?

* se mi ne da met izpita no! evo. učila se bom samo zadnji dan. urco, dve al tri. ne bom se učila več. preberem, si zapomnim, napišem in že na pijači po izpitu pozabim. :D izi. ampak odvečno no! kot da nimam kaj bolj pametnega za delat. recimo pakirat. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
spelcaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a spelcaaa »

- se mi bo verjetno počasi zmešalo od tega učenja
- mi bo odleglo, če naredim ta izpit, ker je zadnji
- imam trenutno obdobje, ko mi gredo vsi zelo na živce
- upam, da čimprej mine
Zaklenjeno