H&M

Novosti, trendi...
Odgovori
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Saj v teh nizkocenovnih štacunah itak večinoma prodajajo knock offe dizajnerskih kosov, ravno v H&M sem zadnjič videla polno enih skopiranih ''Vuittonovih'' in ''Miu miu'' cot, :? tako da niti ni nič tako posebnega kakšna taka linija pri njih :D

Je pa itak odvisno od okusa, meni npr. nekateri oblikovalci in njihov stil ne ležijo, pa če so še tako znani in v vrhu, nekateri so mi pa super :)

Sem šla pa zdaj že 2x mimo H&M izložbe s temi Marnijevimi kosi in moram reči, da v živo malo bolj všečno izpadejo kot na teh slikah... Tudi tisti suknjiček z modrimi krogi je bolje izpadel, ampak nosila ga pa vseeno ne bi, ker vem, da bi se počutila kot klovnesa :)
popotnica333
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a popotnica333 »

Mene pa zanima če je mogoče katera videla v katerem h&m-u tole oblekico? Ali pa mogoče isti model črno oblekico, samo da je imela od prsi navzgor belo. Bila sem v h&m-u na čopovi pa nimajo ne ene ne druge.

slika:
http://www.hm.com/si/product/99064?article=99064-C
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

http://www.hm.com/si/product/97079?arti ... ILAR_TO_PD
Imajo tele že v kakšnem h&m pri nas? Danes sem šla malo prečekirat in nimajo nobenih, ki so na spletu :(
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Mene pa zanima če je katera tele čevlje videla v kateri izmed HM trgovin:

http://www.hm.com/si/product/98913?article=98913-A
Uporabniški avatar
cokolada
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cokolada »

popotnica333 napisal/-a:Mene pa zanima če je mogoče katera videla v katerem h&m-u tole oblekico? Ali pa mogoče isti model črno oblekico, samo da je imela od prsi navzgor belo. Bila sem v h&m-u na čopovi pa nimajo ne ene ne druge.

slika:
http://www.hm.com/si/product/99064?article=99064-C

prejšnji teden sem jo videla v ljubljani na čopovi.
Če misliš, da zmoreš, zmoreš.
Če misliš, da ne zmoreš, imaš prav.
(Mary Kay Ash)
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LuvDancin »

A je blo tole dvoje že kej opaženo?

Slika Slika
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Obleko sem videla že pred par tedni na Rudniku :ja:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Prva je pomoje že prodana, glede na to, da so vse druge barve te oblekce še naprodaj, edino te pa ni (opaženo cca 2 tedna nazaj) :? Druge pa nisem videla še, ne.

Je pa oboje tud men všeč!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

^^ Prodana, resno?? Si to v Lj gledala?
Oh, škoda, res je kjut!
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Čopova in City Park. Sem jo prov iskala, pa vse ostale barve našla (vsaj črtasto in tisto z rožicami), te pa ne :( Pa še na plakatu je v centru in zihr je to vaba :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz sem jo na Rudniku gledala, mogoče je pa tam še kakšna ostala? :nixweiss:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sam k ima Rudnik sploh Divided oddelek? Ker je tale iz navadnega precej podobna.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Uff, pa res, potem je bila pa zihr ta... tam mislim, da Divided oddelka sploh nimajo, ja :? Na taprvi slikci mi je po vzorcu izpadla kot tale, našitka pa nisem gledala. Pol je pa verjetno res razprodana..
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica

*mala* napisal/-a:Čopova in City Park. Sem jo prov iskala, pa vse ostale barve našla (vsaj črtasto in tisto z rožicami), te pa ne :( Pa še na plakatu je v centru in zihr je to vaba :?

Ohhhh. :(
Sej, eno obdobje k mene par tednov ni v H&Ma, vedno neki dobrga zamudim. :lach: Mogoče bo pa še kakšna pošiljka.
Je krilo tud Divided, kej veš?
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ugibam celo, da je L.O.G.G. oddelek, glede na to, da je s tega outfita vse ostalo s tam (ponavadi tud ne mešajo oddelkov).
Odgovori