Kaj vas najbolj odbija na zmenku?
-
- Cosmopsiho
Akvamarin določene stavke razume preveč dobesedno
, ker (kolikor sem zasledila enkrat v eni temi) ni Slovenka in je pač najprej sklepala, da je punca 3x plačala pir istemu fantu, ko pa so ji razložili, da je najbrž to izvedla pri treh različnih tipih, je pa še kar od nekje imela v glavi, da so punco kar vsi po vrsti spregledali.
No, jaz sem napisala v primeru, če punco tip ignorira oz. po pijači ne pokaže interesa, ker mu jo je plačala, pa tudi ni nobene katastrofe, ker si pač nismo vsi všeč in je to treba sprejeti. Če ne prej, pride to spoznanje (in sprijaznjenje) z leti.

No, jaz sem napisala v primeru, če punco tip ignorira oz. po pijači ne pokaže interesa, ker mu jo je plačala, pa tudi ni nobene katastrofe, ker si pač nismo vsi všeč in je to treba sprejeti. Če ne prej, pride to spoznanje (in sprijaznjenje) z leti.

- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Akvamarin napisal/-a:Ce tipu nisi zadosti vsec, lahko mu kupujes in neses pijace, lahko mu kuhas in peces torte in ga vabis desetkrat in raspravljas prijateljici o enakopravnosti spolov in kako je fajn, da zenske tudi castijo, a vse bo za dzabe.
Sicer se strinjam s tem, ampak kolikor sem jo jaz razumela, je ona pijaco tipu nesla ob vzpostavitvi prvega kontakta, torej se ni vedela ali mu je vsec, ali ne. Pac za lazji pristop. Saj ni pricakovala, da bo tip pa sigurno slekel gate, ce mu placa pijaco (ker brez pijace jih pa kao ne bi).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Tamala mrha, pa saj nikjer ne pišem, da bi jaz njemu plačevala.
Saj sem že dvakrat napisala, da sem študentka in da ne bi kar tako iz navade častila. Za kakšno posebej lepo priložnost, pa z nekom, ki mi dosti pomeni, ja, okej, ampak kar tako iz navade pa nikakor. In ker jaz tega ne počnem, tudi ne pričakujem, da bi kdo meni plačeval. In tudi nočem, da bi mi. Pa ne zdaj, da se zgražam nad tem, da v enih zvezah vedno plačuje en, ker ima dosti več denarja in obema ustreza, ali pa da si dva vedno plačujeta runde in spet obema to ustreza.
Pravim pač, da je meni idealno, da jaz plačujem sebi in druga oseba sebi, in oba točno izbereva kakšno pijačo bova in koliko bova zanjo dala in nihče nima občutka, da mora štet katera runda je to, da bi pol on naslednjo plačal in nihče tudi nima občutka, da je drugemu kaj dolžan. Če je to kompliciranje, pol pa v redu, kompliciram s tem, da mi je fino si sama plačat tisto vročo čokolado. Jaz sicer ne razumem kje je kompliciranje v tem, da v dveh sekundah pogledam na račun in dam Evre na mizo. To se tako ali tako mora narediti, ko se gre ven iz kavarne. 

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
Prvič sem pivo nesla nekomu, ki je moj sosošolec pa nisma nikoli prišla dlje od pozdrava. Šla sem na finto, da je pivo zato, ker ga plačam vsem iz moje šole ko ga vidim.. sotrpinom. Nekaj takega. To je zdaj že lep čas nazaj. Torej me vbistvu ni prvič opazil takrat..
Sma pa zdaj res dobra kolega, včasih pa sma bla tudi kratek čas skupaj, ker jaz pač nisem za neke resne zveze se ni dolgo obdržalo.. vsaj takrat nisem bla no.
Potem se je to še dvakrat zgodilo z dvema tipoma s katerima smo se spogledovali pa sem bila s kolegi in sem predvidevala, da sama ne bota pristopla. Z obema sem bla še isti večer in sem lahko verjetno še vedno, če bi si zaželela, ker smo ostali v kontaktu.
Tolko o teh pivih zaboga.
Sma pa zdaj res dobra kolega, včasih pa sma bla tudi kratek čas skupaj, ker jaz pač nisem za neke resne zveze se ni dolgo obdržalo.. vsaj takrat nisem bla no.
Potem se je to še dvakrat zgodilo z dvema tipoma s katerima smo se spogledovali pa sem bila s kolegi in sem predvidevala, da sama ne bota pristopla. Z obema sem bla še isti večer in sem lahko verjetno še vedno, če bi si zaželela, ker smo ostali v kontaktu.
Tolko o teh pivih zaboga.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^je pa prebijanje ledu; sploh če pravi, da dlje kot do živjo pred tem nista prišla. Nobeno lolanje ni potrebno, men se pa zdi fajn, da je dovolj samozavestna za take poteze.

men je že tale stavek čist tumač zakompliciran*Lani* napisal/-a:pa saj sem napisala, da si mislim, da je to najverjetneje, ne pa, da je nujno, in da si mislim, da je to najverjetneje

-
- Cosmopsiho
Mislim, da vseeno ni dosti punc oz. žensk tako odprtih, da bi plačale pijačo fantu, ki jim je všeč (četudi se že poznata), razen če ste že v družbi in skupaj naročate, to potem ni ravno pristop niti prebijanje ledu. Če pa ga nekje zunaj srečaš in vprašaš "a greva kaj spit?", pa se mi zdi, da marsikatera ženska ne bi izustila česa takega, samo da bo še naprej izgledala kot ledena gora, katero je treba usvojit. Nemalo je tudi takih, ki potem po možnosti vzbujajo njegovo pozornost s tem, da se vesijo po kakšnem drugem tipu v bližini, če ne kar po njegovem kolegu. Videnih precej takšnih kiksov, ženske pa dejansko mislijo, da bodo s tem pritegnile pozornost tipa, ki jim je všeč. Saj jo bodo, a na negativen način.