Kaj vas najbolj odbija na zmenku?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Logitech »

v-e-s-n-a napisal/-a:^^ tudi to se dogaja ja. Žal. Eni preprosto ne vedo kje je meja. Pa ne samo kar se zmenkov tiče.

Verjamem da se dogaja, toda čakam še LZ-jev odgovor.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^ ker je debil. Ker ne ve kje je meja.

Poznam vse tri. Tale tip in bejba sta zdaj par že leta. Se vsi full družimo.
Bejba pa tut ni lepotica, da bi jo hotla kr dva naenkrat.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DonCarleone »

Ja sicer meni gre to tudi na jetra, ko si manjša skupina kolegov deli račun, predtem pa še dobro pregledajo meni, da slučajno niso dali kakšen cent preveč. Meni je tudi bol logično in bol pametno, da pač vsak plača eno rundo( sej si dejansko na istem, kot pa, da bi si vsakič sam plačeval svojo pijačo). Ena je gor omenila, da 20-im že ne bo plačevala pijače, sorry stara, da greš pa toliko maso ljudi na pijačo je pa že res malo hardcore.
Mi pa gre na živce, če se v družbi nihče razen mene ne spomne plačati runde, čeprav sem mu tudi jaz ( in drugi) že plačali. S takšnimi ljudmi, mi pa tudi ni problem deliti računa, čeprav se tudi takrat počutim neumno.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Logitech, meni se to ni nikoli zgodilo...se je pa nekaj kolegom, en je zanalašč osvajal kolegico drug pa je odšel.

Fer povračilni udarec, če se ne zaupa da nisi nek psihič.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
DonCarleone
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DonCarleone »

vesna vidi ti se, da ne poznaš dovolj fantov. :D pa kaj pol če ni lepotica, ko je sila je sila, ni važno ali je manekenka ali pa malo manj lepa deklina.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

DonCarleone napisal/-a: Ena je gor omenila, da 20-im že ne bo plačevala pijače, sorry stara, da greš pa toliko maso ljudi na pijačo je pa že res malo hardcore.

Ma briga me, če se tebi to zdi hardcore.

Jaz se sicer s to družbo zdaj videvam le še ob vikendih, ampak čisto vedno nas sedi za mizo vsaj 10.

A sem mogoče napisala, da grem vedno na pijačo z vsaj 10 ljudmi? A sem napisala, da v primeru, da greva s kolegico sami na pijačo, plača vsak zase? Ne, napisala sem, da imam fanta, s katerim sva že od nekdaj del te več je "hardcore" družbe. In znotraj te družbe pač plačuje vsak sam zase. Kako imam urejeno z ostalimi kolegi, v resnici ni bistveno, glede na to, da sem v osnovi hotela samo opisat preskok v finančnem režimu naju s fantom v trenutku, ko sva postala nekaj več kot le kolega.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ja, julija, štekam.

v-e-s-n-a napisal/-a: Bejba pa tut ni lepotica, da bi jo hotla kr dva naenkrat.

a ti si ziher stara 27? o lubi bog kašno razmišljanje. na ravni petošolke.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

^^meni je pa tole izjava tedna! :lol: :lol: :lol:
Logitech
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Logitech »

v-e-s-n-a napisal/-a:^^ ker je debil. Ker ne ve kje je meja.
In če ženska pripelje še kolegico ali prijateljico?

Led Zeppelin napisal/-a:Logitech, meni se to ni nikoli zgodilo.
Bodi vesel da se ti (še) ni.

Led Zeppelin napisal/-a:en je zanalašč osvajal kolegico drug pa je odšel.
Bilo je mišljeno da se ta kolega dobi s punco A, pa je ona pripeljala še punco B, on pa je potem osvajal punco B? Hudo. :D

claire napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a: Bejba pa tut ni lepotica, da bi jo hotla kr dva naenkrat.

a ti si ziher stara 27? o lubi bog kašno razmišljanje. na ravni petošolke.
Saj vsi vemo, da ima fizični izgled veliko težo. Če je nekdo povprečnež, bo temu primerna tudi njegova partnerica.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

Če je nekdo povprečnež, bo temu primerna tudi njegova partnerica

:roll:
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

p*zda ste dosadni..
"men je to mimo"
"mi to tako"
"pri nas je to bonton"

fak claire - pač VI/TI nekaj delate tako, ostali drugače - zakaj moraš VSAKIČ pametovat?
povej svoj način/mnenje.. ne pa najedat vsem, ki so drugačni v VSAKI temi (vsi to počnemo samo ne v vseeeeeh temah)

Ostali pa tut - gre na drinko s 15 frendi enkrat na mesc - valda vsak plača zase..

MENI gre na jetra vse kar je LZ napisu :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ ja, pojej se brendi.
jaz lahko pišem kar čem. "vsem ki so drugačni"- o đizs se bere kot da trajbam diskriminacijo. med "drugačne" sodiš tudi ti. že zato, ker ti iz neznanih razlogov gre zl na jetra.

od kot si se sploh spet vzel? in spet mene najdo. waaa. res, svaka čast.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Če smo že tak offtopic kar se plačevanja bom še jaz povedal svoje. Kar se plačevanja v skupini tiče se strinjam s claire. Enostavno in razumljivo je, da se plača runda in se pol vrne, ko se gre naslednjič na pijačo. Tak smo mi v našem koncu vedno počeli in tak sem navajen. Če vem, da ne morem plačat (kar se mi zadnje tedne pač dogaja, ker sem finančno na nuli), raje ne grem na pijačo, ker ne vidim veselja v tem, da mi nekdo nekaj plačuje konstantno, jaz pa mu ne morem vrnit.
Kar pa se tiče pijač s puncami ali jim rečimo zmenki pa vedno plačam prvi jaz in se nočem pogovarjat sploh drugače in mi gre ful na živce, ko katere gnjavijo do onemoglosti, da bi rade plačale svoj del pa ti tišijo 5 evrov pol ure, da jih včasih celo vzamem, da dajo mir. To mi je vlki minus. Če se pa zgodi druga pijača ali rečimo ji zmenek, pa pričakujem, da plača punca oz. se mi normalno zdi, da se vsaj resno ponudi pa magari pol malo zajamra kak je brez dnarja pa bom že jaz plačal. :) Seveda se pa to ne more vlečt do onemogolosti. Karitas tud nisem.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

Se mi je do zdaj enkrat to zgodlo, pa je to tud blo zadnjič kar sma se vidla. :)
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Odgovori