Priznam da..#17

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

1000, milijon, milijarda, v nobenemu ne izdajam nobenih osebnih podatkov, niti v privat pogovorih :D

ne mislim da me pozna. nekdo ki mi je zelo blizu mislim da je bil tam kjer je bila ta oseba..
hej norci :)
Uporabniški avatar
leeloo13
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a leeloo13 »

- sem že sita tega, da sem brezposelna in da ždim doma in da pošiljam na kupe prošenj in ne dobim nobenega odgovora
- je posledica tega padec samozavesti in pomanjkanje denarja
- sem se včasih sekirala zaradi delovne dobe, kaj bo to pomenilo za pokojnino, za neko garancijo, pa se mi kratko malo je.e, ali bom imela 20 let delovne dobe ali pa 40 let.Če sam ne varčuješ, ni itak nič.Itak pokojnin za nas ne bo, čeprav zneske trgajo od plače in potem vse pokradejo :evil:
- sem na dieti.Se mi zdi, da sem že vse življenje :/
- sem vesela, ker je sonček :)
- bi šla nekam na morje za nekaj dni
- naj bi bilo sedaj odločeno, da si brat dela stanovanje zgoraj v hiši, midva greva pa nekam v večstanovanjski blok
- sicer bi bila lesena hiša sanjska poteza, samo hiša stane, pa postavitev, pa papirji, pa oprema,pa en kup stroškov, ki jih hiša prinese pa potem zraven še odplačevanje kredita, v glavnem ni da ni
- upam, da bom čez eno leto že nekje v bloku, ne vem pa kako nama bo to ratalo,hm, hm
Malo se nasmej, pa bo vse okej
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

-da se je v mojem življenju trenutno vse tako lepo uredilo, da kar ne morem verjet... To je tisto, s čimer sem se tolažila v tistem slabem obdobju, ko je šlo vse narobe. Sem vedla, da bo spet posijal sonček! Nisem pa vedela, da bo sijal tako močno!! :D
-da sem happy happy happy in ne vem če sem se že kdaj v življenju tolk smejala kot se zdaj.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Priznam da:

- sem brez kakršnegakoli truda, napora ali diete izgubila 2 kg :D
- smo v soboto obdelali celotno slovensko primorje in hrvaško, vse do Poreča
- smo se zvečer vrnili v Lj, ker sem pozabila ključe od vikenda (ženska smotana! :D)
- ^^ smo tako namesto žuranja ob morju, celo noč poslušali filozofiranje, pametovanje in želje nezadovoljnih prijateljev
- se je danes pokazala možnost za novo službo :zustimm:
GnilaLimona
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a GnilaLimona »

v-e-s-n-a napisal/-a:Priznam da:

- in da sem jst brez kakršnegakoli truda, napora ali diete izgubila 7 kg! :D :eek: (še zdej mi ni čist jasno)
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

GnilaLimona napisal/-a:- in da sem jst brez kakršnegakoli truda, napora ali diete izgubila 7 kg! :D :eek: (še zdej mi ni čist jasno)

-da sem brez kakršnega koli truda, napora ali diete pridobila 4kg! :D :P
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

× sem s hudimi napori izgubila 16kg :P
× se mi ne da it
× že komaj čakam vikend
× sem zbolela
× rabim ene lepe šuhce
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

GnilaLimona napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:Priznam da:

- in da sem jst brez kakršnegakoli truda, napora ali diete izgubila 7 kg! :D :eek: (še zdej mi ni čist jasno)

^^ svaka čast, svaka čast :D

Priznam da:

- bi jaz rada zgubila še kak kilogram (max 2kg). Več ne. Da bi jih 7, bi bla že fajn kriza...
- še vedno nisem našla kakšne lepe črne torbice :mad:
- mi je žal, da nisem kart kupila že prejšnji teden. Zdaj je že vse razpordano!!
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Šalovci
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Ninča »

-(če smo že pri teži) ohranjam svojo teži na normalnem nivoju, čeprav že teden dni živim samo do jogurtov in mlečnih jedi :mad: (je*enti pa ta zob!)
-sem zeeeeelooo prehlajena :(
-mi to kvari tole lepo pomlad in vreme
-mi danes niti ne vem kako zelo za it v službo
--morda zato ker imam jutri fraaaaj! :cool:
-a danes smo štirje v timu in bo dela za enega veliko manj
-sem kar precej dobre volje, ker vse naredim pravočasno oz. še prej.
-me je strah izpitov... hjaj.:/
-in se za njih sekiram že nekaj mesecev v naprej -->budala
-v četrtek pride plačaaaaa! :twocents:
-gremo malček dol na morje za en lep popoldan :tanz:
-si bom končno lahko privoščila ene mal dražje stvari
-imam že en kup čekov za plačat :roll:
-si grem delat zdaj en smuthi... love it.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Shimmie_ »

* aaaaaaaaaaaaaaaa... a sem si lahko polila prenosnik s čajem?!?!? :mad: Edina kul stvar pri tem je, da je bil čaj nesladkan in da sem polila del tipkovnice, ki jo zelo malo uporabljam.
* Dragi moj računalnik! Ne zapusti me, pa čeprav si spil preveč zelenega čaja od katerega ti je verjetno slabo! Pa polnilec ne se vdat, četudi si bil nekaj sekund namočen v luži čaja :cry:
* :mad:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ mja, smo polili že z borovničkami, s pivom... in so laptopi preživeli (ena tipkovnica je edino šla- ta z borovničkami). tak da mislim, da ima čaj dobre šanse, da ne uniči mašince. :machkaputt:

- me faking še vedno meče bolijo od nedeljskega smučanja (in včerajšnjega laufanja). ja pa a lahko nehate no! :ritter:

- mam nek čudno fraj dan. bo treba kaj pametnega najt za delat.
:bandit:

- bom popizdila če profesor še enkrat stvar zavrne, bom vrgla papirje svoji sokompanjonki v glavo (pa kje so še vidli- razen v mb - da na silo tvorijo pare in pol oba najebeta, ker je en nesposoben naredit eno reč za 8. razred oš. ok za tretji srednje. jaz mam svoj del dodelan v nulo in ne, ne bom delala še njenega)

- lihkar dobila paketek!! :D

- še manj kot 14 dni do dopusta! :scherzkeks:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

slovenc79 napisal/-a:da mam zelo neprijeten filing da je nek posreden stik med mano in nekom s cosmopolitana v real-life :S

Speaking of which,
Priznam da sem pred leti sedel zraven Borisa pri nekem predmetu (kar on najbrz ne vem) in lahko potrdim da ima model enake filozofske nebuloze tudi v RL. Izpit je bil potem tak, da ni bilo odgovorov ne na predavanjih, ne v knjigi, ne na vajah, tudi asistent ni bil v pomoc, treba je bilo na podlagi vseh teh virov analiticno sklepat za odgovore. Men je slo kr na smeh ko sm pomislil na borisa. Joj kok sm skodozeljn :tot:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

^^ :lach:

Mimogrede, kje je zdaj tale poba? Verjetno piše doktorsko disertacijo na področju filozofije? Resda tudi forum bolj malo čekiram zadnje čase, pa še to, kar prečekiram, so maksimalno tri teme na teden, a nimam občutka, da je še kaj prisoten tukaj. Verjetno je pa kje drugje, ker se spomnim, da ga je vedno bilo povsod polno (na forumu, blogu, ...).

- mi je v službi bolj fajn kot doma ( :D ), sploh ker imam par metrov vstran kafič, kjer dela moja kolegica in se po šihtu nakofetkam, vmes pa prečekiram kdo se pelje mimo ( :oops:)

- bi bil že čas, da neham premišljevati o njem, a bo kar težki zalogaj, ker na stvari, ki niso dokončane (sploh po lastni "krivdi") oz. se niso niti dobro začele, nekako težko pozabiš ...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

*mi je vikend čisto prehitro minil

*me mal skrbi kaj bo naslednji pondelk

*morm zdj ta vikend vse pripravit za renovacijo kopalnice...tko po eni strani wuhuuu končno nova kopalnica, po drugi strani se mi pa sploh ne da

*je še 4 tedne do mojga r.d. in me že vsi sprašujejo kaj bi rada jaz pa sploh ne vem

*sm zapravla eno fajn priliko za prvomajske ampak ok, se bo že najdl še kej druzga

*v bistvu komi čakam te prvomajske pa tud če bom doma, ker prov rabm dopust in bit mal dalj frej kt sam čez vikend
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

-* sem zadnjič na vlaku padel v pogovor z ameriškim parom ki se je preselil v Slovenijo, in je bilo res super zanimivo...oba psihiatra, iz Aspna in vedno znova ko se pogovarjam z tujci o Sloveniji, ko vidim s kakimi očmi oni gledajo na Slovenijo se vedno spomnim ne glede na to kako je ku?ac stanje, še vedno živimo v fantastični deželi.

-* vedno rad pomagam neznanim tujcem (če imajo ruzak, vodič :D), pač zaupam jim...ker sem bil tudi sam neštetokrat v položaju ko sem potreboval pomoč popolnega neznanca.

-* grem v četrtek darovati kri, potem na fajn malico potem pa dremati

-* si nisem mislil da je tako velika razlika med mentaliteto ljubljanskega konca in štajerskega konca. Pač presenečen.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Zaklenjeno