Problem je ker iz nje ni take strasti kot bi jo želel. Jaz sem zelo strasten človek.
Npr (banalen primer...imam pa še precej drugih): enkrat smo se malo kregal (krivda ni bila izključno moja, ampak bolj vzajemno) po telefonu, ko je bila v tujini. Po tistem sva za ta dan nehala komunicirat. Sem pa si želel se pobotat, ker pač ne maram bit skregan in želim imeti razčiščene stvari. Odločil sem se, da jo bom presenetil z darilcem ko prispe domov. Točne ure nisem vedel kdaj pride (nisva komunicirala) zato sem pač skelpal na podlagi koliko poti ji še manjka do doma. V poznih urah sem jo čakal cirka urco pred njeno hišo, gledal kdaj pride, razmišljal kaj sladkega ji bom izpovedal itd. (Načrt se je kasneje tudi izpeljal...bolj ali manj)
Poanta zgodbe je ta, da sem bil pripravljen čakat in jo presenetit in predvsem ji dal vedet, da se trudim zanjo. Ona kaj podobnega ni še nikoli izpeljala in niti si ne predstavljam da bi.
Če se kregamo zgolj reče, da želi it spat in drugi dan se obnaša do mene kot, da sem nek predmet. Niti jezno me ne gleda, ne žali, ne draži. Zgolj gre po vsakodnevnih opravilih.
Ko bi mi vsaj SMS poslala, da sem glup, debil ali whatever (nisem

Dvem zaljubljencem se pač vidi...ne moreš nekaj tako dobro blefirat, vsaj jaz ne.
Sej ne rečem, nekateri mogoče tako doživljajo pa čeprav lahko ljubijo...sam vrjemite to izpade tako hladno. Pač zaradi takih dogodkov, včasih prav podvomim v njene besede.
Jaz sem človek "hate me or love me", ne morem pa ostati hladen. Jaz se zanjo zelo trudim.
Ponavljam...sej ni da se to nonstop dogaja. Lahko da je tudi pač tak bolj "nečustven/zaprt" tip človeka, kar še ne pomeni, da me ne ljubi. Sam taki dogodki me res zelo odvrnejo.
Je kdo kaj podobnega že doživel, kako ste si vi razlagal?