Propadla zveza in težave
Propadla zveza in težave
Sem se odločila,da izbrišem,ker mislim,da je bv. Hvala za komentarje in se opravičujem za nevšečnosti.
Zadnjič spremenil Euchika, dne 12. Mar. 2012 20:45, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Cosmopsiho
js mislm, da si prav naredila, ker imet nekoga ob seb, ki ne bo steboj proslavljal tvojih uspehov in objokaval težav je BREZVEZE! Celo življenje bi se žrla in niti ne bi znala / mogla uživat v svojih uspehih, tko da kr pogumno naprej uresničuj sanje take egoistične luzerje pa pusti za sabo! 

Zivljenje je piskotek!
-
- Cosmopsiho
Euchika napisal/-a: Nič,vidim,da je brez veze,če človek pove,kar ga teži. Bom izbrisala oz bom zaprosila za izbris. lp
Zakaj bi bilo brez veze, prebrali smo, kot si prosila, te še vprašali, kaj točno je tvoj problem, ti se pa neki jeziš

-
- Cosmopsiho
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
sirova štručka napisal/-a:ja glej o sebi si napisala same pozitivne stvari o njem same negativne in ker ti je rekel, da si prasica, nas sprašuješ, če si res tako slaba oseba ali kaj? Ja glede na vse podatke je slab človek on, ti pa si lahko srečna, da si od takega človeka šla.
Nisem perfect in tudi jaz sem najverjetneje delala napake,vendar vem,da sem bila strpna do njegovih želja in sanj in jih sprejemala. Nekaj ljudi se je obrnilo proti meni, ker sem zapustila tipa,ki je bil oh in sploh.
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana