[quote="bbiiggbrother"]Pozdravljeni!
Ali kdo ve kako je s študijem FIZIOTERAPIJE V MURSKI SOBOTI (EVROPSKO SREDIŠČE MARIBOR?
Je enako kvaliteten kot tisti v Lj?
Kdaj so predavanja/vaje (katere dneve v tednu)
Ima šola vse potrebne instrumente/aparature za izvajanje vseh vaj (so enake kot v Lj)?
Kakšni so profesorji?
Kako je s težavnostjo študija?
KOLIKO JE BILA LANI OMEJITEV??? (ker nikjer ni podatka)
Vaši vtisi(za študente te šole)...(ali šolo priporočate ali ne? je vredna 3400 evrov na letnik?...vse)
Hejla,
jaz sem se letos vpisala v prvi letnik fizioterapija na ESM, moj frend pa v tretjega (pred tem je diplomiral fizioterapijo v LJ) ampak hoče imet oba slovenska faksa fiz. končana. Večino izpitov so mu tako priznali. Njegove ugotovitve so take:
Profesorji enako dobri, se pa v Murski bolj trudijo ker so pač zasebni zavod (tako kot zasebna in državna bolnica). Pač razlika je v profesorjih, ki so dostopni za študente večino časa in tako... Klinična praksa je na ESM super, edino kar je, da rabiš denar da to študiraš ker si moreš sam plačat... to je pa res vrag... Zato tudi omejitev ni visoka (mislim da 45 ali 50 točk , jaz sem not prišla brez blema).. Če bo sreča, bo pa kmalu koncesija. Gre za deficitarni poklic in naval je res velik. Študij je itak da konkreten, samo če te to veseli ti sploh ni muka (tudi ostali so tega mnenja pri nas)... Glede pripomočkov in AParatur: valda da imamo, vse imamo... Upam, da sem kaj odgovorila, LP