Tek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

pri meni to ni več teorija.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 12:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

Mogoce kaksna ideja kje teci v takem vremenu? :D
FemmeFatal
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a FemmeFatal »

Za tek ni slabega vremena, le neprimerna oblacila. :wink: Ceprav priznam, da v nevihti tud jaz ne grem tect. :oops: Sicer pa, ce te res ne vlece ven, kot je rekla predhodnica, stopnice pa tekalna steza.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

Iščem sotekačico/sotekača iz MB, ki nima preveč kondicije in zmore tek 4krat na teden po 5-10 km. Prosim, naj se kdo javi (na zs), ker mi je tečno tečti sama. :)
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
bonjovigirl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bonjovigirl »

Js pa sm se letos ponovno odločila da lotim ponovno teka, pred nekaj leti sem bila super v forki in mi tek ni predstavljal nobenega problema, sedaj pa sem res zlo ven iz tega.... a ma kdo kak dobr načrt oz plan za začetek teka :D ... bi blo fino da do jeseni pridem mal u formo ponovno, sanjam namreč o maratonu :D.... :lol:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

bonjovigirl napisal/-a:a ma kdo kak dobr načrt oz plan za začetek teka :D

5 km pa ponavljaš tak dolgo dokler ne pretečeš brez ustavljanja. pol pa povečuješ.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Če si popoln začetnik, je najboljše začeti z minuto teka in minuto hitre hoje, pa tako nadaljuješ za prvič recimo 15-20 min, potem pa vsak dan stopnjuješ čas teka in zmanjšuješ čas hoje.
Jaz grem pa danes prvič tečt v naravo. Do zdaj sem vztrajala v fitnesu, a mi je dok*rčilo. :D Tako da, zamenjala sem repertoar komadov na ipodu, zdaj pa veselo laufat, sploh danes, ko je tako lepo vreme. :sport:
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Pa kaj je tako moderno, da musko poslušate skoraj vsi med tekom. A ni boljše poslušat ptice, naravo, med tekom? Sploh tisti, ki tečete po gozdovih, kmetijskih poteh.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

tor napisal/-a:A ni boljše poslušat ptice, naravo, med tekom?

Ne.
― Ralph Waldo Emerson
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

tor napisal/-a:Pa kaj je tako moderno, da musko poslušate skoraj vsi med tekom. A ni boljše poslušat ptice, naravo, med tekom? Sploh tisti, ki tečete po gozdovih, kmetijskih poteh.

Meni je to lepo poslušat na sprehodu s psom, ko pa grem tečt, pa rabim muziko, da lažje zdržim in mi čas hitreje mine. Če med tekom, kolesarjenjem, vadbo na steperju ali trenažerju ne poslušam muzike, lahko po 5min obupam, ker mi je dolgčas. No, doma vmes gledam tudi film ali kako nadaljevanko, pa urca ali več hitro mine.
Če pa je poslušanje zate nekaj, kar je pač moderno, potem pa ne vem koliko si star, da jemlješ to kot še eno modno muho. Včasih je pa to za nekoga fajn tudi zato, da ima mir pred kom, ki bi se ti morebiti pridružil in bi čvekal kot ob kavi. No, jaz imam tukaj na srečo mir, ker grem po makedamski poljski cesti in ne po kolesarski stezi, kjer bi srečala ful znancev.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Podpis.
Js ne morem brez glasbe med tekom. Rabim malce za vzpodbudo in krajšanje časa (energični komadi, da me napolnejo z energijo).
Ptičke in podobno poslušam med sprehodom, ne pa med tekom.
Tud nimam želje sama sebe poslušam kak diham, kot da bom lih umrla :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Sej vidim v praksi razliko, tisti ki več km pretečejo so brez muske, oni z bolj malo km s slušalkami. Morm pa v tej temi pohvalit eno neznanko, kakih 45 let ima, žensko vidim parkrat na teden, ko teče, vsaj že 10 let, brez slušalk, postava vedno ista.
Odgovori