Tek
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Kofetarica
-
- Sramežljivka
Js pa sm se letos ponovno odločila da lotim ponovno teka, pred nekaj leti sem bila super v forki in mi tek ni predstavljal nobenega problema, sedaj pa sem res zlo ven iz tega.... a ma kdo kak dobr načrt oz plan za začetek teka
... bi blo fino da do jeseni pridem mal u formo ponovno, sanjam namreč o maratonu
.... 

-
- Cosmopsiho
Če si popoln začetnik, je najboljše začeti z minuto teka in minuto hitre hoje, pa tako nadaljuješ za prvič recimo 15-20 min, potem pa vsak dan stopnjuješ čas teka in zmanjšuješ čas hoje.
Jaz grem pa danes prvič tečt v naravo. Do zdaj sem vztrajala v fitnesu, a mi je dok*rčilo.
Tako da, zamenjala sem repertoar komadov na ipodu, zdaj pa veselo laufat, sploh danes, ko je tako lepo vreme. 
Jaz grem pa danes prvič tečt v naravo. Do zdaj sem vztrajala v fitnesu, a mi je dok*rčilo.

-
- Cosmopsiho
tor napisal/-a:Pa kaj je tako moderno, da musko poslušate skoraj vsi med tekom. A ni boljše poslušat ptice, naravo, med tekom? Sploh tisti, ki tečete po gozdovih, kmetijskih poteh.
Meni je to lepo poslušat na sprehodu s psom, ko pa grem tečt, pa rabim muziko, da lažje zdržim in mi čas hitreje mine. Če med tekom, kolesarjenjem, vadbo na steperju ali trenažerju ne poslušam muzike, lahko po 5min obupam, ker mi je dolgčas. No, doma vmes gledam tudi film ali kako nadaljevanko, pa urca ali več hitro mine.
Če pa je poslušanje zate nekaj, kar je pač moderno, potem pa ne vem koliko si star, da jemlješ to kot še eno modno muho. Včasih je pa to za nekoga fajn tudi zato, da ima mir pred kom, ki bi se ti morebiti pridružil in bi čvekal kot ob kavi. No, jaz imam tukaj na srečo mir, ker grem po makedamski poljski cesti in ne po kolesarski stezi, kjer bi srečala ful znancev.
^^ Podpis.
Js ne morem brez glasbe med tekom. Rabim malce za vzpodbudo in krajšanje časa (energični komadi, da me napolnejo z energijo).
Ptičke in podobno poslušam med sprehodom, ne pa med tekom.
Tud nimam želje sama sebe poslušam kak diham, kot da bom lih umrla
Js ne morem brez glasbe med tekom. Rabim malce za vzpodbudo in krajšanje časa (energični komadi, da me napolnejo z energijo).
Ptičke in podobno poslušam med sprehodom, ne pa med tekom.
Tud nimam želje sama sebe poslušam kak diham, kot da bom lih umrla

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.