Priznam da..#17
-
- Komunikatorka
- f*** spet sem zbolela! Tretjič letos...
- tokrat me je cimra nalezla (vročino sem mela, glavobol, kašljam kot pri norcih, nonstop sem lačna, a sploh nimam apetita)
- Grrr!!
- wtf je z mojim imunskim sistemom?? Prejšnja leta sem prebolela kvečjemu en prehlad letno.
- sem maloprej 10 min sedela nad kamiličnim čajem in upala, da mi bo para kaj pomagala (in grem zdej ponovit vajo)
- Trenutno se ful smilim sama sebi...

- tokrat me je cimra nalezla (vročino sem mela, glavobol, kašljam kot pri norcih, nonstop sem lačna, a sploh nimam apetita)
- Grrr!!
- wtf je z mojim imunskim sistemom?? Prejšnja leta sem prebolela kvečjemu en prehlad letno.
- sem maloprej 10 min sedela nad kamiličnim čajem in upala, da mi bo para kaj pomagala (in grem zdej ponovit vajo)
- Trenutno se ful smilim sama sebi...
- sem lena
- da bom mogla neredit kaj glede te lenobe: moram se spravit učit+ zdi se mi da se mi pozna ta lenoba na postavi- vse je nekaj mlahavo, mehko... moram se spravit telovadit
- v bistvu mi zadnje čase na nekaterih področjih gre super, na drugih je totalna beda
- vsa navdušena iščem vse mogoče knjige o čajih ker sem se odločla da jih bom letos sama nabrala in ne bom več kupovala tistih vrečk oz. zapravljala premoženja za ne vem kake drage čaje, sploh ker bodo moji stokrat boljši
- da bom mogla neredit kaj glede te lenobe: moram se spravit učit+ zdi se mi da se mi pozna ta lenoba na postavi- vse je nekaj mlahavo, mehko... moram se spravit telovadit
- v bistvu mi zadnje čase na nekaterih področjih gre super, na drugih je totalna beda
- vsa navdušena iščem vse mogoče knjige o čajih ker sem se odločla da jih bom letos sama nabrala in ne bom več kupovala tistih vrečk oz. zapravljala premoženja za ne vem kake drage čaje, sploh ker bodo moji stokrat boljši

- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
-* ROFL, ko ugotoviš kako priti do prve strani pogovorov v FB med tabo in tvojim dekletom....zelo zabavno branje
Da bi scrollal do prvih postov bi moral vzeti dopust.
-* moja sestra seka na hip hop tekmovanjih, bravo sestrca
-* je super ko 7 ur kolješ štore, zraven pa sedi ata in ti govori kako najbolje zadet štor, kje udariti štor in koliko štorov je že on sklal.
The Shining scena bi bila kmalu če ga ne bi šnopc zamikal

Da bi scrollal do prvih postov bi moral vzeti dopust.
-* moja sestra seka na hip hop tekmovanjih, bravo sestrca
-* je super ko 7 ur kolješ štore, zraven pa sedi ata in ti govori kako najbolje zadet štor, kje udariti štor in koliko štorov je že on sklal.
The Shining scena bi bila kmalu če ga ne bi šnopc zamikal

Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
-
- Cosmopsiho
- da mi grejo na K.U.R.A.C tečne babe! madafaka spravi se spat, če si tečna ko driska, če si kao bolna, če se ne znaš zabavat brez alkohola, če moraš štet kozarce drugim, če ti enostavno vsi okrog tebe grejo na živce, ker pijejo. ampak neee, svet bi nehal obstajat, če bi šla domov, tip pa pride lahko peš (ma lih 10min) al ga bom pa jaz prpelala, ne pa da blamiraš sebe in tipa in spiš v dnevni na kavču in tečnariš kdaj bosta šla. OMG! in pol itak folk še rajši jeb* tako žensko v glavo in njenemu tipu naliva špricarje. a vse ostale punce so pa lahko normalne?
- da mam taaak dela, komaj diham.
- da evo, že čez pol ure moram bit spet nekje, pa sem komaj prišla.
- dapa vseeno mamo plačano smučanje.
- in da 3,4 zdaj začnem šparat za LONDON! here i come. again. pokupla bom 20 čopičeeev! pa 45 senčil. pa 567 lakov za nohte. kaj pa majo tak poceni. ene 100 funtov bom pa ziher samo in izključno za kozmetiko zmetala ven. in komaj čakam!
- moram it.
- da mam taaak dela, komaj diham.
- da evo, že čez pol ure moram bit spet nekje, pa sem komaj prišla.
- dapa vseeno mamo plačano smučanje.
- in da 3,4 zdaj začnem šparat za LONDON! here i come. again. pokupla bom 20 čopičeeev! pa 45 senčil. pa 567 lakov za nohte. kaj pa majo tak poceni. ene 100 funtov bom pa ziher samo in izključno za kozmetiko zmetala ven. in komaj čakam!
- moram it.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
^^ jaz, jaz!
ej, pa daj, moraš se postrič no! ne morš hodit okrog v dolgih tankih laseh in skrivat atributov.
+ tega, če frizer pravi, da bi ti kratka čupa pasala, je to fuuul velik kompliment, ker moreš vedt, da kratka frizura paše samo lepim (:D) oziroma skladnim obrazom. + tega rabiš spremembo. + tega lahko delaš svašta stylingov (ki niso samo čop, razpuščeni- brezveze) če nimaš lih res 1 cm las. daj daj daj!
amo znat je treba nosit lase. kot vse drugo. nohti, obleke, ličila... je tudi to pomemben faktor. in še najboljša reč- VEDNO ZRASTEJO! ne bodi strahopetna in se postriži! :S

ej, pa daj, moraš se postrič no! ne morš hodit okrog v dolgih tankih laseh in skrivat atributov.

amo znat je treba nosit lase. kot vse drugo. nohti, obleke, ličila... je tudi to pomemben faktor. in še najboljša reč- VEDNO ZRASTEJO! ne bodi strahopetna in se postriži! :S
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
- Da je to, da pišem diplomsko, super za mojo sobo, ker jo kar naprej pospravljam
- Da sem bila danes pri frizerju - končno.
- Da bo jutri en pomemben dan. Upam, da bo šlo po načrtih.
- Da sem prej izvedela eno res lepo novico.
- Da komaj čakam potopisno predavanje naslednji teden. Upam, da ne bo preveč poznanih ljudi, ker bom imela tremo

- Da sem bila danes pri frizerju - končno.
- Da bo jutri en pomemben dan. Upam, da bo šlo po načrtih.
- Da sem prej izvedela eno res lepo novico.
- Da komaj čakam potopisno predavanje naslednji teden. Upam, da ne bo preveč poznanih ljudi, ker bom imela tremo