Iščem prijateljico[Brez komentarjev]
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopsiho
-
- Sramežljivka
-
- Sramežljivka
drugače se pa tut jaz priporočam za kako kavico:) sem iz ng drugače čez teden sem pa v lj... moje kolegice so vse poparčkane in bi blo fajn it kdaj na kako kavico pa klepet nove kolegice pridejo zmer prow:) drgač pa ga tut rada kej zažuram spoznavam nove ljudi sm odprta in komunikativna:)) ne rada obsojam ljudi in sem dobra poslušalka:)
-
- Sramežljivka
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
Bom tu napisala, čeprav ne iščem nujno prijateljice.
Iščem družbo, čim več, tem bolje (al pa lahk tud sam eno osebo, I don't care), ki bi šla vsake toliko z mano na karaoke
Vsi moji kolegi so prpe in nočejo jaz bi pa ful šla. Zaželjeno, da nimaš predsodkov pred eno al dvema pijačama pred "nastopom" za pogum
Starost je vseeno, pač ohlapno mojih let (skoraj 26), vseh bioloških in družbenih spolov, zaželjeno je, da nimaš preveč posluha (ker ga jaz nimam).
Aja, kraj karaok bi bila Ljubljana.
Iščem družbo, čim več, tem bolje (al pa lahk tud sam eno osebo, I don't care), ki bi šla vsake toliko z mano na karaoke

_patchouli_ napisal/-a:Bom tu napisala, čeprav ne iščem nujno prijateljice.
Iščem družbo, čim več, tem bolje (al pa lahk tud sam eno osebo, I don't care), ki bi šla vsake toliko z mano na karaokeVsi moji kolegi so prpe in nočejo jaz bi pa ful šla. Zaželjeno, da nimaš predsodkov pred eno al dvema pijačama pred "nastopom" za pogum
Starost je vseeno, pač ohlapno mojih let (skoraj 26), vseh bioloških in družbenih spolov, zaželjeno je, da nimaš preveč posluha (ker ga jaz nimam).
Arena BTC?

- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
-
- Debatorica
Če kateri Štajerki manjka družbe in motivacije ob teku (v MB) ... Here I am. 

Zadnjič spremenil dolce_chicco, dne 26. Mar. 2012 19:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka