Misija Evrovizija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

men tud ni podobna Molitvi kot pravijo (ki mi je osebno veliko boljša kot ta ) , ampak način je tak,isti inštrumenti...
Bo pa ostala v slovenskem jeziku ane ?
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
DuL_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a DuL_ »

Baje,da bo v angleškem jeziku
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

zdej sem s5 poslušala, mene bolj spominja na jeleno tomašević :)

sej nwm, če je pametno, da bi blo v ang, odvisno tut od prevoda...
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a inaa »

Nesanica napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:sej šla zdej prov gledat o kakem striptizu ti to, samo suknjič je slekel... :D

jah sej se mi je zdel da plesalk sploh vidla nisi... :D

inaa a Molitva ti je pa šla takoj v uho? Gre za dober komad in hvalabogu da ne pošiljamo na evrosong cirkusa. Pa tist k pravi da je ta komad kopija Molitve, Molitve očitno sploh slišu ni.

Molitva mi sploh nikol ni sla v uho, js vedno bl za happy komade navijam, ki pa itak nikol nikamor ne pridejo :oops:
Zivljenje je piskotek!
brunette*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a brunette* »

meni pa zmagovalna ni všeč. tele backvokalistke pa bele obleke so kap :gruebel: je pa tut res, da so mi bili vsi komadi po vrsti bedni.
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

inaa napisal/-a:Hm..tkole se mi je zdelo:
- jonas je bil totalno nepotrebn klovn tam ker res ni vec smesen
- ostali zirantje so bli kul
- klemen pa zlatko sta najboljsa clena te oddaje, lahko bi kr njiju na eurosong poslal :D
- maja keuc razen da kej zapoje SPLOH ne bi smela bit v kadru ker pac ni oseba ki bi na tv karkoli govorila
- eva boto ima krasen glas ampak dolgocasno pesem in osebnost, vsaj tako sem jaz po tv opazila. Za na eurosong mora it pesem takoj v uho ne po 10 poslusanju..ta pa meni zal ne gre
- dvojcici sta ultra simpaticni, takoj opazni, zal se pevsko ne morta primerjat z evo, definitivno pa pustita vtis in naredita show, skoda ker so ju naprej poslali s to konichiwa ki je bla za moje pojme najbol bedna izmed vseh 3, obenem pa morm priznat da sem takoj znala refren, medtem ko pri verjamem nisem imela pojma o cem poje

Poanta eurosonga je pa ravno v tem, da imajo gledalci na odru kaj videt ter da si komad znajo zapet, po tem receptu torej spet ne bo nc :eek: men se zdi, da je vsako leto prevec teh melanholicnih balad na tem showu..

Kot, da bi moje misli napisala.
Odgovori