Naj parfum
Moj trenutno naj je Lacoste - ta zlati, ali pa konstanta Naomi Campbel Cat Deluxe.
Spletna trgovina LanStore, http://www.lanstore.si
-
- Sramežljivka
Čeprav ga trenutno zaradi pomankanja denarja nimam (bo pa sigurno prvi, ki ga spet kupim) je moj najljubši definitivno Chanel Mademoiselle, kar mi je fascinantno pri tem parfumu je to, da ga moški več kot očitno obožujejo, kadarkoli ga imam na sebi, ga pohvalijo (od fanta, neznancev, prijateljev, celo profesor).
Ženske pa hvalijo tega, ki ga imam zdaj Chloe Chloe.
Ženske pa hvalijo tega, ki ga imam zdaj Chloe Chloe.
Ta Chloe pa je meni najbolj grozen parfum kadarkoli. Trenutno ga ima moja mami in si ne morem pomagati, meni res smrdi.
Trenutno sem pa na čisto pocenski varianti, Essence-Like a walk in the summer rain ( pa imam tudi drage, obstojne varjante parfumov, ampak ta mi je tako svež, nevsiljiv).
Trenutno sem pa na čisto pocenski varianti, Essence-Like a walk in the summer rain ( pa imam tudi drage, obstojne varjante parfumov, ampak ta mi je tako svež, nevsiljiv).
The world is as you are.
Moj najljubši parfum za zvečer
Gucci- Guilty
+ Armani Code
Rabim pa nujno kakšnega novega dnevnega, mogoče Marc Jacobs- Daisy.
Ma še kdo kakšen predlog?
Gucci- Guilty

+ Armani Code
Rabim pa nujno kakšnega novega dnevnega, mogoče Marc Jacobs- Daisy.
Ma še kdo kakšen predlog?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.