Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov
katy. napisal/-a:Eno vprašanje za vse tiste, ki uporabljate zaščito za lase pred toploto.. od fena, ravnalca itd. Kaj uporabljate?Jaz bi si nekaj novega kupla pa bi mi kako mnenje prav prišlo
V DM sem kupila zaščito od Tony & Guy in mi je zelo všeč. sicer si lase občasno kodram, ne ravnam, ampak je namenjena obojemu. tudi če si nič ne naredim z lasmi, ampak samo sušim s fenom, jih posprejam, ker mi naredi ta sprej ful dobre lase. pa še diši

pej sem imela zaščito od syoss-a, ampak mi ni bila všeč, lase mi je zlepila in otežila.
za tisto, ki je spraševala za kremo za obraz: jaz sem si zadnjič v Mulerju kupila od Omnia Botanica (narana kozmetika) kremo za obraz z arganovim oljem. sicer uporabljam že dlje časa kremo od Bebe za suho kožo, poleti pa zamenjam za normalno kožo. in nikoli nisem imela problemov, taka lahka krema je, ful lepo se vpije. ta arganova je malo bolj mastna, en čas jo še čutiš na koži in se tudi svaljka malo. zato mi za čez dan ni OK, jo dam pa gor čez noč, da se ima čas vpiti in potem zjutraj Bebe in je super kombinacija za mojo kožo.
za okoli očit pa uporabljam od Green Line za roti prvim gubicam (oranžna pakunga.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporablja katera svinčnike za obrvi?
Jaz bi potrebovala enega, ki je bolj svetlega odtenka, toliko da malo definiram obliko in zapolnim obrvi.
Povsod kjer sem pogledala priporočajo od Dior, ampak mi je predrag, sploh zato, ker še nikoli nisem imela tega in ne vem če bo mi všeč ali ne.
Tako da, če katera ve za kako bolj cheap znamko, toliko da vidim, če mi odgovarja?
Jaz bi potrebovala enega, ki je bolj svetlega odtenka, toliko da malo definiram obliko in zapolnim obrvi.
Povsod kjer sem pogledala priporočajo od Dior, ampak mi je predrag, sploh zato, ker še nikoli nisem imela tega in ne vem če bo mi všeč ali ne.
Tako da, če katera ve za kako bolj cheap znamko, toliko da vidim, če mi odgovarja?
Breakfast is my religion! (The Mask)
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
she-devil napisal/-a:Uporablja katera svinčnike za obrvi?
Ja sm z Essencovim zelo zadovoljna, sm že drugega po vrsti kupila

wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop 

-
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
-
- Cosmopsiho
Kaj menite o tej kremi, če ima katera izkušnje z njo? Naj bi bila precej učinkovita zoper podočnjake.
-
- Kofetarica
Dekletaaa, v Mb v Leclercu imajo pred in v drogeriji beauty world vse vse vse od Essence... iz starih zalog zgleda. Veliko stvari po 0,99 eur.
Aja, in ob nakupu eyelinerjev sem dobila še pinki lakec
Aja, in ob nakupu eyelinerjev sem dobila še pinki lakec

I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!