Splošna vprašanja o nakupu kozmetičnih izdelkov

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Uporablja katera izdelke TIGI (catwalk) za lase? Zanima me samo, če se da pri nas to kje kupit al se da samo prek spleta? Če ve katera, hvala.
Yada, yada, yada...
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Teah »

kikyca jaz sem uporabljala TIGI Catwalk balzam za lase. Hands down! Ta stvar je A-M-A-Z-I-N-G! Imam dolge lase in se je fajn občutlo kako mehki in svilnati so. In da še ne pozabim tudi diši zeloo lepo :D
Life is so hectic when you're running around.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^Kje si pa kupila? :D
Yada, yada, yada...
Teah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Teah »

kikyca napisal/-a:^^Kje si pa kupila? :D

V katerem predelu živiš? Te ti natancno povem, drugače si pa na njihovi slo spletni strani preberi v katerih frizerskih salonih prodajajo ;)
Life is so hectic when you're running around.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

katy. napisal/-a:Eno vprašanje za vse tiste, ki uporabljate zaščito za lase pred toploto.. od fena, ravnalca itd. Kaj uporabljate? :) Jaz bi si nekaj novega kupla pa bi mi kako mnenje prav prišlo :)

V DM sem kupila zaščito od Tony & Guy in mi je zelo všeč. sicer si lase občasno kodram, ne ravnam, ampak je namenjena obojemu. tudi če si nič ne naredim z lasmi, ampak samo sušim s fenom, jih posprejam, ker mi naredi ta sprej ful dobre lase. pa še diši ;)
pej sem imela zaščito od syoss-a, ampak mi ni bila všeč, lase mi je zlepila in otežila.

za tisto, ki je spraševala za kremo za obraz: jaz sem si zadnjič v Mulerju kupila od Omnia Botanica (narana kozmetika) kremo za obraz z arganovim oljem. sicer uporabljam že dlje časa kremo od Bebe za suho kožo, poleti pa zamenjam za normalno kožo. in nikoli nisem imela problemov, taka lahka krema je, ful lepo se vpije. ta arganova je malo bolj mastna, en čas jo še čutiš na koži in se tudi svaljka malo. zato mi za čez dan ni OK, jo dam pa gor čez noč, da se ima čas vpiti in potem zjutraj Bebe in je super kombinacija za mojo kožo.
za okoli očit pa uporabljam od Green Line za roti prvim gubicam (oranžna pakunga.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Uporabniški avatar
she-devil
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a she-devil »

Uporablja katera svinčnike za obrvi?
Jaz bi potrebovala enega, ki je bolj svetlega odtenka, toliko da malo definiram obliko in zapolnim obrvi.
Povsod kjer sem pogledala priporočajo od Dior, ampak mi je predrag, sploh zato, ker še nikoli nisem imela tega in ne vem če bo mi všeč ali ne.
Tako da, če katera ve za kako bolj cheap znamko, toliko da vidim, če mi odgovarja?
Breakfast is my religion! (The Mask)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Jaz sem tudi svetlolasa in mi odgovarja Bourjois Sourcil (ne vem kater odtenek, eden svetlejsih).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

kikyca napisal/-a:^^Kje si pa kupila? :D

Spletna trgovina Mična gospodična in Spletična držita nekej proizvodov TIGI..

Če ti še kaj pomaga :)
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

she-devil napisal/-a:Uporablja katera svinčnike za obrvi?
Jaz bi potrebovala enega, ki je bolj svetlega odtenka, toliko da malo definiram obliko in zapolnim obrvi.
Povsod kjer sem pogledala priporočajo od Dior, ampak mi je predrag, sploh zato, ker še nikoli nisem imela tega in ne vem če bo mi všeč ali ne.
Tako da, če katera ve za kako bolj cheap znamko, toliko da vidim, če mi odgovarja?

Ja sm z Essencovim zelo zadovoljna, sm že drugega po vrsti kupila :) Uporabljam odtenek brown pa je dost svetel, maš pa tut še light brown. Men je super za zapolnitev :)

Slika
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

A je katera uporabljala nailner care za močne nohte? Kako je? Je kaj na tem?
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Lady_fLame
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Svet Za Neke Hrabrije

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_fLame »

^^Glede svincnikov za obrvi; Imela sem Diorjevega do sedaj, pa mi je bil malo pretemen in sem za pokusino sprobala svetlejsega in to od Catrice (stane tam nekje 2-3€) in je cisto spodoben, za sprobat je 100% dober. :) Dior je pa le Dior no... ;)
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Kaj menite o tej kremi, če ima katera izkušnje z njo? Naj bi bila precej učinkovita zoper podočnjake.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Lepo se razmaže, dokaj hitro se vpije, lepo diši in res zelo malo se jo porabi. Nisem pa opazila, da bi zato imela kaj manj izrazite podočnjake.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Dekletaaa, v Mb v Leclercu imajo pred in v drogeriji beauty world vse vse vse od Essence... iz starih zalog zgleda. Veliko stvari po 0,99 eur.

Aja, in ob nakupu eyelinerjev sem dobila še pinki lakec :)
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Uporabniški avatar
cukr8
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukr8 »

Punce, kaj pa tisti lip glossi, ki naj bi imeli 'plump' učinek (lip maximizerji), a je katera že sprobala? :) Baje nekatere malo pečejo ustnice potem, samo ne vem pa, če je res kakšen viden učinek? :D :?:
Odgovori