Priznam da..#17
-
- Cosmopsiho
^^ haha. js sm se tudi v soboto zjutraj zbudila par kil lažja. ista zgodba, isti plac.
- da je blo na ptuju pustovat nad pričakovanji kul. da sva bla oba dni prbita ko krave. itak, druga regija, noben me ne pozna, bmk.
- najbolj špasno je blo, da sem v četrtek all in all poznala miljon ljudi in srečala miljon folka, ki je prišlo na ptuj iz ljubljane.
- da sem šla včeraj skozi center okoli polnoči, ko so se maškare že zbirale in je letos najbolj popularna maska samostoječke oz. nadkolenke.
- da mi ni jasno kaj je z ženskami in s temi f** opravami za mapškare. ok, jasno mi je, da nočeš bit oblečen glih v hladilnik, ampak kaj. a samo za maškare hočeš fukat al kako? čez leto pa vse neke sive miške brezvezne, pol se pa lomi v najvišjih petah ever.
- da se ob tem spomnem svojega letenja po floru v petah prejšnji četrtek. ampak niso bile krive pete, prisežem. tla so bla postrani!
- da sem zmatrana. malo še od vsega žuranja, malo od vse muke od enoličnosti in brezveznosti na šihtu, malo me daje spomladanska utrujenost. malo sem pa pač...lena.
- da mam nov telefon. new gadgets i like!
- da mačka spušča miljone in miljarde kocin in sem cela napsihirana, da jih non stop požiram (glede na količino odpadlega materiala, ki se valja naokoli in leti po zraku, jih najbrž jih). ne pomaga ne sesanje ne česanje.
- da je butara neumna šele zdej odkrila čare radiatorjev in ma zdej fazo konstantneg aležanja na radiatorjih. zgleda da je faza štuljenja v naročje vsaj zaenkrat mimo.
- da se mi obeta fina plača. jupi! in fina začasna službica. jupi!
- da dobim ful dohodnine nazaj (ko jo pač dobim). jupi! počitnice, počitnice!
- da gremo naslednji teden na en besen žur. hura!
- da me matra pms in sem totalno manično depresivne volje, od otožnega strmenja skozi okno do jupi! faze.
- da grem zdej še obesit perilo, ki mi že cel dan gnije v stroju in pol probat nardit še miljon stvari,ki sem ji jih zadala za danes, ampak najbrž samo še malo brat pa spat.
- da upam, da claire ni ena bejba z ooooooogromnimi joški, ki so me v nekem momentu tako fascinirali, da sem veselo tlačla fejk dnar v njih razporak. kljub njenemu jasnemu ogorčenju.
- da sem si kupla oči! jupi! take, ki majo migajoče se zenice not! ful oči! vsepovsod jih bom zalepla in si predstavljala, da sem v big brotherju!
- da sem poleg oči obrala tudi stojalo z barvami in si kupla 3 nove akrile, tiste, ki jih nikakor ne morem zmešat iz osnovnih procesing barv. hip hip hura!
- da je blo na ptuju pustovat nad pričakovanji kul. da sva bla oba dni prbita ko krave. itak, druga regija, noben me ne pozna, bmk.
- najbolj špasno je blo, da sem v četrtek all in all poznala miljon ljudi in srečala miljon folka, ki je prišlo na ptuj iz ljubljane.
- da sem šla včeraj skozi center okoli polnoči, ko so se maškare že zbirale in je letos najbolj popularna maska samostoječke oz. nadkolenke.
- da mi ni jasno kaj je z ženskami in s temi f** opravami za mapškare. ok, jasno mi je, da nočeš bit oblečen glih v hladilnik, ampak kaj. a samo za maškare hočeš fukat al kako? čez leto pa vse neke sive miške brezvezne, pol se pa lomi v najvišjih petah ever.
- da se ob tem spomnem svojega letenja po floru v petah prejšnji četrtek. ampak niso bile krive pete, prisežem. tla so bla postrani!
- da sem zmatrana. malo še od vsega žuranja, malo od vse muke od enoličnosti in brezveznosti na šihtu, malo me daje spomladanska utrujenost. malo sem pa pač...lena.
- da mam nov telefon. new gadgets i like!
- da mačka spušča miljone in miljarde kocin in sem cela napsihirana, da jih non stop požiram (glede na količino odpadlega materiala, ki se valja naokoli in leti po zraku, jih najbrž jih). ne pomaga ne sesanje ne česanje.
- da je butara neumna šele zdej odkrila čare radiatorjev in ma zdej fazo konstantneg aležanja na radiatorjih. zgleda da je faza štuljenja v naročje vsaj zaenkrat mimo.
- da se mi obeta fina plača. jupi! in fina začasna službica. jupi!
- da dobim ful dohodnine nazaj (ko jo pač dobim). jupi! počitnice, počitnice!
- da gremo naslednji teden na en besen žur. hura!
- da me matra pms in sem totalno manično depresivne volje, od otožnega strmenja skozi okno do jupi! faze.
- da grem zdej še obesit perilo, ki mi že cel dan gnije v stroju in pol probat nardit še miljon stvari,ki sem ji jih zadala za danes, ampak najbrž samo še malo brat pa spat.
- da upam, da claire ni ena bejba z ooooooogromnimi joški, ki so me v nekem momentu tako fascinirali, da sem veselo tlačla fejk dnar v njih razporak. kljub njenemu jasnemu ogorčenju.
- da sem si kupla oči! jupi! take, ki majo migajoče se zenice not! ful oči! vsepovsod jih bom zalepla in si predstavljala, da sem v big brotherju!
- da sem poleg oči obrala tudi stojalo z barvami in si kupla 3 nove akrile, tiste, ki jih nikakor ne morem zmešat iz osnovnih procesing barv. hip hip hura!
- saarijarvi
- Cosmo moderatorka
-da mi je bil pust takkooooo beden
-da se mi danes (opet) ne da it v službo
-ampak to samo zato, ker sem jutri in v soboto fraaaaj
-da komaj čakam jutri
-da grem jutri v ms
-da si bom spet kupila ogromno reči
-da mam ogromno denarja in si lahko kupim ogromno rči
-da komaj čakam, da bo danes vsega konec
-da bom delala brezvezne reči, samo da bo hitreje mimo
-da vem, da bo hitro mimo
-da bluzim
-da sem si kupila nov cosmo
-da sem preveč nostalgična
-da mi je v bistvu vseeno za vse

-da se mi danes (opet) ne da it v službo
-ampak to samo zato, ker sem jutri in v soboto fraaaaj

-da komaj čakam jutri
-da grem jutri v ms
-da si bom spet kupila ogromno reči

-da mam ogromno denarja in si lahko kupim ogromno rči
-da komaj čakam, da bo danes vsega konec

-da bom delala brezvezne reči, samo da bo hitreje mimo
-da vem, da bo hitro mimo
-da bluzim

-da sem si kupila nov cosmo
-da sem preveč nostalgična
-da mi je v bistvu vseeno za vse

http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
floribunda napisal/-a:- da mi ni jasno kaj je z ženskami in s temi f** opravami za mapškare. ok, jasno mi je, da nočeš bit oblečen glih v hladilnik, ampak kaj. a samo za maškare hočeš fukat al kako? čez leto pa vse neke sive miške brezvezne, pol se pa lomi v najvišjih petah ever.

- nimam vlkih jošk. tak da ni panike.

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
- Cosmopsiho
- delfinchek
- Debatorica
da se že bojim, kako bom jaz čez kakšen mesec po angliji vozil angleški avto, torej volan na desni...
bo treba sest na sovoznikov sedež mojega avtomobila, dat cegu na kuplungo, tako da bom loh s sovoznikovega sedeža šaltal, z eno roko bom držal navidezen volan, ter se zraven drl vruuum, vruuum, vruuum....tako da malo občutka dobim....no, kakšen krožni promet lahko v levo prevozim tudi v sloveniji...

bo treba sest na sovoznikov sedež mojega avtomobila, dat cegu na kuplungo, tako da bom loh s sovoznikovega sedeža šaltal, z eno roko bom držal navidezen volan, ter se zraven drl vruuum, vruuum, vruuum....tako da malo občutka dobim....no, kakšen krožni promet lahko v levo prevozim tudi v sloveniji...

- sem šla po vseh trgovinah v cityparku in btc, v upanju, da bom našla kakšne fajne salonarje - črne čeveljčke s peto (po možnosti usnjeni, ni pa pogoj). Brez kamenčkov, brez rožic, brez platforme, ne rabim 12cm pete, nič mašnic in ostalega kiča pa zelena barva na podplatih tudi odpade.
- ^In NIČ! Nobenih navadnih, lepih nisem našla....
- ^V Humanicu sem sicer naletela na ene bež barve (kar bi bli tudi OK), so bli fajni, sam se mi po dveh urah hoje ni dalo vrnit nazaj po njih.
- Kaj bom obula jutri??
- ^In NIČ! Nobenih navadnih, lepih nisem našla....
- ^V Humanicu sem sicer naletela na ene bež barve (kar bi bli tudi OK), so bli fajni, sam se mi po dveh urah hoje ni dalo vrnit nazaj po njih.
- Kaj bom obula jutri??
- delfinchek
- Debatorica
- sem ratala že malo boljše volje, potem sem pa malo gledala Poglede Slovenije
- zdaj sem pa z razlogom tečna
- kako si neki starokopitneži drznejo pridigat, kako morajo drugi živeti
- in potem še neka ženska pravi, da so umetno oplojeni otroci manj vredni, oziroma po njenih besedah: niso čudež
- pa saj nismo v srednjem veku, no
- zdaj sem pa z razlogom tečna
- kako si neki starokopitneži drznejo pridigat, kako morajo drugi živeti
- in potem še neka ženska pravi, da so umetno oplojeni otroci manj vredni, oziroma po njenih besedah: niso čudež
delfinchek napisal/-a: - in potem še neka ženska pravi, da so umetno oplojeni otroci manj vredni, oziroma po njenih besedah: niso čudež
Wtf

- sem že skoraj vse prebrala, ampak imam za jutri še veliko dela

- samo upam, da mi rata, potem pa čez vikend končno mal počitka

-
- Komunikatorka
- Kraj: Povsod po malo
-da mi gre na živce ker se nekateri vmešavajo v moj lajf
-da mam danes fraaaaj!
-in jutri tudi!!!
-da rem danes mal okoli po shoppingu
-da sem si naročila (KONČNO!) ene fajne bež salonarje
-da prihaja pomlad in komaj čakam
-da sem danes ful dobre volje
-da še nisem mela zajtrka in cel čas pijem samo čas z limono
-in je ful dober...
-da ves čas mislim, da je danes sobota
-da poslušam radio center
-in sta mi danes bila sašo&polona the best
-da sem med spomladanskim čiščenjem našla v omari en kup stvari, ki jih že dolgo nisem nosila a so mi še zmeraj prav
- se počutim kot za božič
, ko dobim veliko novih stvari. ali za rojstni dan.

-da mam danes fraaaaj!
-in jutri tudi!!!

-da rem danes mal okoli po shoppingu

-da sem si naročila (KONČNO!) ene fajne bež salonarje
-da prihaja pomlad in komaj čakam
-da sem danes ful dobre volje
-da še nisem mela zajtrka in cel čas pijem samo čas z limono
-in je ful dober...
-da ves čas mislim, da je danes sobota

-da poslušam radio center
-in sta mi danes bila sašo&polona the best
-da sem med spomladanskim čiščenjem našla v omari en kup stvari, ki jih že dolgo nisem nosila a so mi še zmeraj prav
- se počutim kot za božič

http://dekleizpariza.blogspot.com/