No, meni ni rabil policaj napisati svoje št., on je brez posebnega truda prišel do moje, ko sem imela prometno nesrečo, in me nekaj dni zatem, ko so me odpustili iz bolnišnice, povabil na pijačo.
V osnovi se strinjam z Džekijem, da so zgoraj omenjeni poklici prva liga za spoznavanje nasprotnega spola oz. lažji pristop, čeprav po drugi strani vemo, da med delovnim časom ni dovoljeno špilati nekega Casanove oz. navezovati stikov in pozabiti na delo. Tudi jaz sem kelnarila in ko ni bilo šefa, sem sicer komot sedela s kolegi in se pomenkovala, ko so prišli k meni na kavo ali pir, večino časa je pa tam bil še šef in enostavno nisem smela biti pri strankah, četudi smo se poznali in četudi razen njih ni bilo gužve oz. pol ure ni nihče od drugih strank nič naročeval. Prav tako sem pred leti delala na recepciji hotela in je bila vedno zraven katera od zaposlenih ali nadrejena, zaradi česar sem si bolj težko privoščila kakršen koli klepet z gostom, četudi je bil edini na drugi strani pulta in je bil prijazen ter se hotel zaplesti v spoznavni pogovor z mano. Tako da, če zdaj pogledam nazaj na takšna in podobna dela, žal ni bilo pretirano dosti možnosti navezati stik, moški pa se tudi niso odločili (ali upali?) narediti karkoli v tej smeri.
No, eden me je resda čakal v avli, da zaključim z izmeno, a ta ni bil po mojem okusu, poleg tega kakšnih 15 let starejši. Je verjetno mislil, da bom padla na njegov vpadljiv D&G pas, torej debelo denarnico in bom odgovorila z DA, še preden me bo vprašal ali sem za igro golfa. Afkors.

(kar malce spooky, da mu še po dveh tednih bivanja v tistem hotelu ni kliknilo, da zasledovanje do avta in bedno mežikanje NI seksi)