Všečen fant vendar zaljubljena v drugega
Všečen fant vendar zaljubljena v drugega
Zelo sem zaljubljena v enega prijatelja, ampak on tega ne ve. Vbistvu nihče tega ne ve. Ta prijatelj mi je neznansko simpatičen in že ves čas sanjarim o njem in si želim, da bi hodila z njim, toda imam občutek, da jaz njemu nisem všeč.
En mesec nazaj me je en drugi prijatelj (do katerega nikoli nisem čutila nič) objel in poljubil ne da bi jaz to sploh pričakovala. Ta fant mi je zelo všeč in je zelo dober do mene vendar pač nisem zaljubljena vanj.
Zdaj torej hodim z enim fantom (ki ga imam rada, nisem pa zaljubljena vanj), fant v katerega sem zaljubljena pa mi je še kar samo prijatelj.
Kaj naj storim?
En mesec nazaj me je en drugi prijatelj (do katerega nikoli nisem čutila nič) objel in poljubil ne da bi jaz to sploh pričakovala. Ta fant mi je zelo všeč in je zelo dober do mene vendar pač nisem zaljubljena vanj.
Zdaj torej hodim z enim fantom (ki ga imam rada, nisem pa zaljubljena vanj), fant v katerega sem zaljubljena pa mi je še kar samo prijatelj.
Kaj naj storim?
-
- Cosmopsiho
- White_Widow
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
- HopeStar357
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
-
- Cosmopsiho
-
- Kofetarica
Vsi smo v življenju doživeli nekaj/veliko hudega. To ni noben izgovor.
Jaz v mojega nisem bila zaljubljena in on tudi ne v mene (ni bilo metuljčkov,..), ampak sva se tako ujela in tako luštno skupaj imela, da se je že od začetka nekaj globjega razvilo. Ne rabiš najstniške zaljubljenosti za ljubezen (ne me narobe razumet: fizično privlačno nujno rabiš)
Jaz v mojega nisem bila zaljubljena in on tudi ne v mene (ni bilo metuljčkov,..), ampak sva se tako ujela in tako luštno skupaj imela, da se je že od začetka nekaj globjega razvilo. Ne rabiš najstniške zaljubljenosti za ljubezen (ne me narobe razumet: fizično privlačno nujno rabiš)
A goal without a plan is just a wish.
-
- Cosmopsiho
- delfinchek
- Debatorica
Jaz sem tudi mislila, da si najstnica v OŠ. Kot prvo pusti fanta. Če sem te prav razumela, si z njim samo zato, ker te je enkrat poljubil in si takrat dojela, da hoče biti s tabo, pa si si rekla, bolje to kot nič. Napisala si še, da imaš tega fanta rada - zato bodi dobra do njega in ga pusti, ne pa ga vlečt za nos. Ko boš pustila tega fanta, pa drugega povabi na zmenek, da boš videla, na čem si.