nekaj časa nazaj sem redno prebirala forum cosmopolitana, sedaj sem se pa na novo prijavila, ker sem vse podatke pozabila

Pišem zaradi pripetljaja, ki se mi je zgodil kakšno uro nazaj. Potrebujem nasvet, kako naj ravnam ob takih trenutkih.
Zadeva je taka, da sva s fantom pribl. 5 let skupaj, od tega 3 leta živiva skupaj. Včeraj se je pričelo neko kreganje zaradi malenkosti, ki se je danes po službi še nadaljevalo. Oba sva trdila svoj prav (kakor vedno) in mi je fant tako na živec stopil s svojimi besedami in dretjem, da sem postala čisto histerična in besna. V tistem trenutku sem bila tudi polna adrenalina, da sem z roko udarila v steno, da me še zdaj roka boli.
Fant je seveda vzel ključe od avta in šel nekam, ne vem kam...vem pa da mi paše, da sem sama..čutim neko olajšanje...
Sem pa drugače zelo mirna oseba z visoko mejo tolerance. Tako da me taki občutki presenečajo in hkrati tudi strašijo.
Zanimajo me mnenja, kako se izognit takim prepirom zaradi malenkosti? A ve "požrete" kdaj kakšno stvar, za katero ste prepričane da ste prav reagirale in se opravičite samo zato, da se ne bi kregale?
Če je kakšen predstavnik moškega spola, pa prosim tudi za mnenje