White_Widow napisal/-a:ma slovenc nemorš primerjat kriminalcov (npr. morilcev in posiljevalcev) z avtorico. Pa kaj teb ni jasno res? Najbolš, da avtorico kar kamenjamo, ker je storila nedopustno dejanje

če nekomu pokažeš malo razumevanja, narediš veliko več, kot če ga nadereš in pretepeš. upam, da nikoli ne boš v taki situaciji
ok, prvo kot prvo, v zapor ne greš samo zaradi umora in posilstva, temveč tudi zaradi kraje, goljufije, ponarejanja, itd.
kar sem skušal povedati je, DA SE NAPAČNO DEJANJE VEDNO KAZNUJE.
NE, nisem rekel da bo šla v zapor, NE nisem rekel da je nekoga ubila/posilila, da je izmeček ki ga je treba kamenjati.
Vse kar rečem je, da nekdo, ki nalašč naredi nekaj slabega nekomu, NI PRAV. in tudi če se gre kamorkoli zjokat o tem še vedno NI PRAV. da pa bi jo bilo treba še ujčkati in tolažiti, je to sploh KATASTROFA.
citiraj kje sem omenil nasilje. nisem niti omenil nasilja. vse to izhaja iz TEBE in TVOJE predstave o meni.
v resnici si TI to, kar sama praviš o meni. ker sploh ne bereš in nočeš razumeti kaj napišem, samo da si proti meni in me lahko obtožuješ nečesa. PRIMITIVNO. in isto bi lahko rekel še o nekaterih drugih uporabnikih na tem forumu.
PerlaRosa, UPAM da bo tebe nekdo nalagal, te prizadel, da boš vsaj videla kako je to, in se zelo hitro odrekla svojemu hipijevskemu razmišljanju.
verjetno si mnenja, da so npr. pedofili žrtve ki jim je treba pomagati, ker so bili verjetno sami zlorabljani v otroštvu. no, jaz se s tem NE strinjam.
poglej kako te je Evelyn opozorila, ker me zmerjaš. se ti zdi čudno da te ne stisne k sebi in ti pomaga da nehaš zmerjati ljudi? NE. welcome to logic.