Preberi svoj post.
Še enkrat preberi svoj post.
Še enkrat preberi svoj post.
Si?
Cel čas, ko si zunaj s fantom gledaš okoli, da če ga boš poljubila, da bo to diskretno in fer do ostalih
Torej tudi TI oz VIDVA NE moreta početi v družbi ljudi vsega kar lahko počneta drugače.
Oz NE - vi2 imata še večje "probleme".
Jaz mojo kušnem/zažvaljim/stisnem k sebi med 12313131folka ali na samem - ker pač rd to počnem in ne zato ker, če tega ne bom storil "
zaradi tega ne bova umrla"
A štekaš?
V vseh tvojih postih tukajle si ti oz sta vi2 nekaj posebnega, ker lahko hengata z vsemi... Zraven pa pišeš, da polovico stvari ne delata, če vaju slučajno kdo vidi...
NIHČE tukaj ni rekel, da je (npr jaz z mojo) nek posebnež, ki se druži samo s pari in samo in vedno in vedno in samo s pari.
Je pa dejstvo, da včasih, po druženju s samskimi prijatelji/prijatelji/družino/prijatelji s svojimi simpatijami/babicami/babicami z jebači ipd - zapaše tudi druženje s kakim parom... Ker pač samskemu frendu ne grem razlagat anekdot, ki so se nama zgodile na najinih skupnih dogodivščinah... Prav tako se z mamico ali teto ali taščo ne pogovarjam o sexu... In, ko gremo skupaj na morje bi šla 2 single frenda vrebat bejbe na plažo pa potem zvečer k njima v šotor... Jaz pa pač s svojo ne morem tam skakat... ETC.
U are NOT special
Predvsem TI delaš problem tam kjer ga ni - nobeden od nas ne reče: "danes grem na pijačo s parom - draga prosim, če prineseš tist phonebook v katerem imam pare napisane" medtem, ko ti
"se v največjem možnem loku izogibam parov" (sem skrajšal stavek, ker smo razčistili, da nihče od nas NE ločuje folka glede na stan)...
Obregnila si se tudi ob keepsake (podčrtan del je tvoj) -
keepsake je napisal/a:
Če se jaz z mojim tunkam, lupčkam, cartam, lovim okoli, se delam da je moja mama panda in podobno, pač ne rabim zraven nekoga ki bo zavijal z očmi, ker mu gre razgled na naju na živce.
Tole mi je pa sploh bedno gledat, četudi bi imela zraven sebe svojega fanta. Do neke mere mi je kul, da se izkazuje nežnosti, ampak lupček na vsake toliko časa, objemanje kot da ne znata sedeti/stati vsak sam zase ipd. mi je v družbi nadležno in otročje. Jaz z nobenim bivšim nisem v družbi tega počela, ne glede na "sestavo" družbe. - in si spet ustrelila v temo.
Ona je napisala, da ko gre na morje pride čas, ko se igra pande s svojim fantom... In takrat nek samski prijatelj zraven lahko samo a) gleda b) gre drugam počet nekaj drugega c) spi d) se pretvarja da spi ; medtem, ko parček pa lahko skoči na brisačo 2m stran in se igra zebre - in NE, tega ne počnemo tako/zato, da bi se kazali drug drugemu/se nastavljali ipd...
Ampak, ker se imamo radi - in to, da se imaš z nekom rad lahko pokažeš vsak dan, vsako uro, vsako minuto - KJERKOLI in KADARKOLI!
Najbrž nisi tako nagravžna, da bi se folku obračal želodci medtem, ko poljubljaš svojega tipa - ko ga boš imela

- ali pač?
Torej - find a bf

pol pa hitr skočita v eno jamo kjer se bosta lahko poljubila BREZ, da vaju kdo vidi potem pa seveda skočita na pijačko s svojimi super special friendi med katerimi nihče ne ločuje parov in samskih.
In preden se najde še kak/a pametnjakovič/ka, ki bo mene, keepsake ali grrr ali nevemkogatretjega obtožila, da smo čudni ipd - PROSIM, da preberete tole...
NIHČE NI REKEL, DA SE PAR LAHKO DRUŽI SAMO S PAROM.
Hvala in LP