Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

tamara, kaj se ga res ne bi dalo za polovico skrajšat? :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Nocem bit nesramna, ampak res mi ni lep korzet. Za starejse gospe res ni primeren, za punce/mlade zenske pa se manj, ker si enostavno ne predstavljam kako bi ga lahko skombinirala, da bi izgledalo lepo, mladostno in moderno. Saten mi itak ni primeren za mlajse zenske, ker hitro lahko izpade ceneno. Tako da imam isti nasvet kot *mala*, ampak itak sta se ze odlocili, tako da uzivajta v svojih satenastih outfitih. :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

CaliLove* napisal/-a:Nocem bit nesramna, ampak res mi ni lep korzet. Za starejse gospe res ni primeren, za punce/mlade zenske pa se manj, ker si enostavno ne predstavljam kako bi ga lahko skombinirala, da bi izgledalo lepo, mladostno in moderno. Saten mi itak ni primeren za mlajse zenske, ker hitro lahko izpade ceneno. Tako da imam isti nasvet kot *mala*, ampak itak sta se ze odlocili, tako da uzivajta v svojih satenastih outfitih. :)

se strinjam. spominja me na predebele punce, ki se stlačijo v take korzete in krilo enake barve za maturantski ples.

da ti direktno odgovorim na vprašanje: ne se sekirat kaj obleči zraven, v vsakem primeru bo zgledalo grdo. sploh pa belo krilo.
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Yuck :tot: Pa jst bi z zakonom prepovedala ta saten (se mi zdi da v teh cotah izgledaš kot tortica, tista s sladkornim prelivom :D Pa ne v dobrem smislu).

Ampak, vsak ima svoj okus, zato samo še konstruktiven nasvet: če se odločiš za tale korzet res pazi s kakšnim materialom ga boš kombinirala. Tako kot ne gredo skupaj vse barve, se tudi kakšni materiali "tepejo". Vzemi korzet s seboj in probaj, da ne boš doma razočarana.
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Uporabniški avatar
posh_girl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a posh_girl »

PerlaRosa napisal/-a:jaz največkrat najdem kaj elegantnega v Orsay-u, čeprav pravijo, da ni ravno za "mlade", ampak kljub temu najdem tam včasih kakšen luštn komad za v službo... in se da vseeno marsikaj mladostno skombinirat.

Sama sem šele pred kratkim odkrila Orsay in ga obožujem. Prejšnjo sezono sem tam kupila štiri krila. In sploh ni drag, kar mi je zelo všečno.

Nenny, drugače pa res drži to, kar je ena prej napisala - ko kupuješ krilo h temu korzetu, bodi res previdna, iz kakšnega materiala bo in nujno vzemi korzet s seboj, ko boš kupovala. Videla sem, da je odspodaj rahlo podaljšan, izrezan v obliki črke V, kar še bolj otežuje kombiniranje na krilo. Poskusi ga že sedaj skupaj z vsemi krili, ki jih imaš v svoji garderobi, tako boš imela predstavo, h kateremu kroju krila paše in kaj še določenemu krilu manjka. Prej sem predlagala čipkasto belo krilo, a sem sedaj rahlo skeptična, koliko bi saten pašal na nanj.
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

sirova štručka napisal/-a:tamara, kaj se ga res ne bi dalo za polovico skrajšat? :D

Bi ga, bi ga pa mam občutek, da bo ko balon :D

+ Kje se da kupiti takšno "prazno" zapesnico kot je v tem videu na začetku še... ali pa take prazne prstane itd...
http://www.youtube.com/watch?v=Z1ewW5vwxJ4
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Mogoce v kaksni art/hobby trgovini. Drugace je pa na eBayu polno tega in zelo poceni (npr. za prstane).
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

Poglej v Prometeju :wink:
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

Zadnje čase opažam veliko majčk/oblekic z odprtimi delom na hrbtu. Ker ne bi rada bila brez modrčka, ne bi pa niti imela tistih silikonskih trakov, me zanima če obstaja še kakšna druga možnost?
Vem da so včasih reklamirali tiste silikonske zadeve, ki jih sam prilepiš na prsi..a to še obstaja in ali je katera to že sprobala?
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Sama imam en takšen modrček, ki ful dobr stoji tud brez naramnic, tko da mogoče mal pobrskaj za čim podobnim.
Uporabniški avatar
pyr kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a pyr kitty »

Silikonski modrc obstaja in ga dobis v vecini trgovin s spodnjim perilom.
Men gre sicer na zivce ko ga mam na seb in sem ga tut ze enkrat zgubila (ko zuras in se presvicas se lepilo ne obnese najbols :D ), je pa najbolsa izbira, ce imas odprt hrbet :wink:
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Pa a ima ta modrc za nalepit sploh kak učinek? Sej nimajo joške nobene opore, če je sam silikon čez nalepljen.
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a nennyy »

posh_girl napisal/-a:
PerlaRosa napisal/-a: ... res drži to, kar je ena prej napisala - ko kupuješ krilo h temu korzetu, bodi res previdna, iz kakšnega materiala bo in nujno vzemi korzet s seboj, ko boš kupovala. Videla sem, da je odspodaj rahlo podaljšan, izrezan v obliki črke V, kar še bolj otežuje kombiniranje na krilo. Poskusi ga že sedaj skupaj z vsemi krili, ki jih imaš v svoji garderobi, tako boš imela predstavo, h kateremu kroju krila paše in kaj še določenemu krilu manjka. Prej sem predlagala čipkasto belo krilo, a sem sedaj rahlo skeptična, koliko bi saten pašal na nanj.

Vem PerlaRosa, da moram biti previdna, zato sem tudi vprašala za nasvete. Danes sem dala malo morje trgovin čez in nisem našla belega krila, kaj šele, da bi lahko material ali kroj izbirala :? Ga pa imam sabo, ko iščem stvari za kombinirat :)
VikiVik
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a VikiVik »

Živjo!

Sem v dilemi glede outfita za eno pijačko. V sredo grem namreč na en "zmenek" in bi rada oblekla iz jeansa kratko krilce, žabe, gor pa malo širši puloverček, ki pa ni tako dolg. Zanima me, ali je ta kombinacija OK? Meni sicer ne zgleda tako zelo slabo, samo se res ne spoznam na take zadeve, zato je vsak nasvet dobrodošel.

Hvala!
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

Iskreno povedano, se meni tale kombinacija ne sliši fajn. Čeprav je ob takemle opisu sploh težko karkoli sklepat. Lahko prilepiš outfit, pa ti bomo lažje kaj komentirali.
Splošen nasvet je pa - obleči nekaj takega v čemer se ful dobro počutiš in si si v tem všeč. Can't go wrong with that. :wink:
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Zaklenjeno