...
 ...
Bomo počakali na pomlad in videli kako se bo izšlo.

Sem nova tukaj gor pa vidim, da sem ravno na pravo temo natrofla
 Sem nova tukaj gor pa vidim, da sem ravno na pravo temo natrofla  

). Dolzina ni toliko pomembna, a naj ne bo prekratka. Drugace pa se povsod dobi polno lepih oblekic. Jaz bi se izogibala trgovin z oblekami za posebne priloznosti, ker v takih je obicajno polno tega satena in kica, ki za moje pojme ni za nikamor. Lepse in cenejse oblekice se dobi v kaksni Zari npr., pa se kje, ampak se ne spomnim zdaj iz glave. Zdaj v pomladnih kolekcijah bo sigurno povsod polno oblek.
). Dolzina ni toliko pomembna, a naj ne bo prekratka. Drugace pa se povsod dobi polno lepih oblekic. Jaz bi se izogibala trgovin z oblekami za posebne priloznosti, ker v takih je obicajno polno tega satena in kica, ki za moje pojme ni za nikamor. Lepse in cenejse oblekice se dobi v kaksni Zari npr., pa se kje, ampak se ne spomnim zdaj iz glave. Zdaj v pomladnih kolekcijah bo sigurno povsod polno oblek. (na sliki plapola in izpade malo preveč starinsko / plesno za moj okus).
 (na sliki plapola in izpade malo preveč starinsko / plesno za moj okus).

CaliLove* napisal/-a:Meni so vse prevec kicaste in osladne, razen tiste rdece na eno ramo. Sploh saten mi je bljak in vse kar je krojeno na A.
posh_girl napisal/-a: V HM-ju in Zari imajo sicer lepe obleke, a bolj vsakodnevne, nisem prepričana, da so dovolj slavnostne za poroko, še posebno, če gre za poroko, kjer se zahteva bolj slavnostna oblačila in ni zaželjen casual.
Sama, ko kupim obleko v Zari, jo imam za v službo in se mi absolutno ne zdi dovolj fina za poroko. No ja, mogoče se tudi tam kakšna taka najde.

, belo srajčko brez rokavov, ozkim in dolgim dekoltejem in bel sako... Pač to lahko kadarkoli oblečeš... če pač take stvari nosiš. Teh oblek k so zgoraj pa dejansko ne bi mogla (vsaj jaz ne) nikoli več obleči... Še za maturanca jih ne bi imela
, belo srajčko brez rokavov, ozkim in dolgim dekoltejem in bel sako... Pač to lahko kadarkoli oblečeš... če pač take stvari nosiš. Teh oblek k so zgoraj pa dejansko ne bi mogla (vsaj jaz ne) nikoli več obleči... Še za maturanca jih ne bi imela  

ideje bi mi prišle zelo prav.
 ideje bi mi prišle zelo prav.