Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
nennyy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a nennyy »

Rabim pomoč:
kako bi kombinirala korzet turkizne barve? Oblekla bi ga za poroko kolegice, pa bi rada slišala vaša mnenja glede spodnjega dela.
Uporabniški avatar
*pikapoka*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *pikapoka* »

Anjeske napisal/-a:Js bi na tole nataknila bulerje :D Bolj me zanima, kaj bi oblekla zgoraj takega krila??

Jst isto. Ker mi tud to krilo zgleda mal rokersko :)
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

Novo.
Mene pa zanima, kako se vam zdi kombinirati najlonke in sandale z visoko peto? V petek imam koncert in imam željo zraven oblekce obuti sandale z visoko peto. Samo nevem točno, če bi šla ravno sandale obuvat na najlonke, glede na to, da so odprti prsti... Pa bi rada slišala malo vaše mnenje.

Nekaj v tem smislu, samo da so črne žabe in črne sandale.

Slika
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a saarijarvi »

^Hah okol tega vprašanja se je že večkrad diskutiralo tle gor :D če se prav spomnim, je bil rezultat vedno 50:50. Ene moti, druge ne.
Pač, glede na vreme valda ni priporočljivo it brez, po drugi strani pa včasih mal smotano zgleda, če se ti nabere un šiv lih na konicah prstov. Jaz osebno tega pri drugih res ne opazim ker se ne zapičim v take malenskosti, vem pa da sem bla že sama v dilemi :P Zberi druge čevlje, I'd say.

EDIT: Ups, sem misnla da sprašuješ sam za peeptoese. Na odprte sandale mi pa žabe niso všeč.
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Odprte sandale so ja, sicer ne tako zelo kot te na sliki ampak so.
Mislim da bom probala pa vidla, kako bo zgledal. Če mi ne bo všeč, bom dala pač zaprte čevlje, ampak nimam nobenih takih kot bi želela. Bom že skombinirala.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Mene zanima...

Takšno krilo, DA ali NE? :D
Slika Slika

:D Našla nekje na dnu maminih stvari za :wave:
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Letos je plise zelo v modi, ja, prav tako tudi pastelne barve :) Tako da glede na modne smernice ja :D Jaz pa sicer dolgih kril ne nosim, tako da jaz ga ne bi nosila :D
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Saj ravno zato sprašujem. Drugače tudi jaz ne nosim (oz. še nikoli nisem oblekla) dolgih kril :)

Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Sem ravno hotla rečt ja, da so taka krila zdaj moderna. Sem jih v nekem katalogu veliko vidla.

Meni osebno ni všeč, sploh če je taka dolžina kot na sliki. Drugače pa po želji ane. Če bi ga znala okusno skombinirat potem brez problema. Mogoče bi fjan zgledalo na črno majčko/bluzo/bodi in kake lepe petke ali baletinke črne. Po okusi bi jaz rekla.
Zadnjič spremenil schpeltza, dne 16. Feb. 2012 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
ursa2502
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ursa2502 »

lahko pa ga skrajšaš ...
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Se mi zdi, da ne bi lepo prišlo, ker je ogroooomnooo blaga... in po mojem bi štrlelo :D :) Ne vem no... Ker gre v bokih že tako na full široko.

Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Če je to tvoja slika, od strani super zgleda. Drugače bi pa rekla, da malo poskusi različne kombinacije.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

jaz ne maram nosit takih kril, ker pol imam občutek da me je samo krilo. sam vrjetno če fajn skombiniraš zna pridet kul. :D
Uporabniški avatar
Peterca18
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Peterca18 »

Jaz imam tudi dilemo kaj naredit s par maminimi krili, ki so kao spet v modi. Dolga z visokim pasom in pisanim vzorcem (za poleti). Mama jih 100% več ne bo nosila, jaz pa dolgih kril tudi ne nosim, ampak so tako lepa, da se mi zdi škoda. Mogoče bom kar skrajšala pa bom videla - slabše kot za v smeti ne more bit.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Tamara, dolzina je res malo nerodna, tako da jaz bi definitivno zraven obula cevlje s peto, ker na nizke bi bilo pomoje hecno. Drugace pa mi plisirke niso tako zelo napacne, ce jih dobro skombiniras, recimo:

Slika Slika
Slika
(leva)

Peterca18, pofotkaj in pokazi, da vidimo :)
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Zaklenjeno