Spletne trgovine
Ali katera pozna tole stran?
http://www.hervelegerdressescheap.com/
Zares si želim naročiti eno izmed teh oblekic, pa se mi zdi prepad med cenama tako ogromen, da me je strah, da ni stran ponaredek... cena obleke
herva legerja je drugače 1000 evrov, tukaj pa stane okoli 200. Pisala sem ze na kontakt pa so mi odgovorili, da je to zato, ker prejmejo obleke direkt iz tovarne...
hmm
http://www.hervelegerdressescheap.com/
Zares si želim naročiti eno izmed teh oblekic, pa se mi zdi prepad med cenama tako ogromen, da me je strah, da ni stran ponaredek... cena obleke
herva legerja je drugače 1000 evrov, tukaj pa stane okoli 200. Pisala sem ze na kontakt pa so mi odgovorili, da je to zato, ker prejmejo obleke direkt iz tovarne...
hmm

^^ Ah, sej to vedno napišejo na teh fake straneh (kot da je zato tako poceni, ker ni vmesnika in pošljejo direkt iz tovarne... no, sej lahko da, sam ne iz taprave tovarne
)... že glede na naslov strani je dost velika verjetnost, da je fake; maš na netu vse mogoče, cheap LV (kar itak ne obstaja, če je LV, ne more biti cheap, ker nimajo ne razprodaj ne outletov, samo redne cene), cheap Gucci, enkrat sem videla celo cheap Juicy Couture trenirke, ki naj bi bile tudi zato poceni, ker naj bi prišle direkt iz tovarne, se jim je pa na kilometre videlo, da so nek blazno hecen pisan ponaredek
Tele strani sicer ne poznam in tudi nisem podrobno pogledala, ampak jaz bi bila precej skeptična glede avtentičnosti, še sploh ker je nikjer na strani ne zatrjujejo, vsaj jaz nisem opazila

Tele strani sicer ne poznam in tudi nisem podrobno pogledala, ampak jaz bi bila precej skeptična glede avtentičnosti, še sploh ker je nikjer na strani ne zatrjujejo, vsaj jaz nisem opazila

Jp, se strinjam s tem, kar je napisala dot. Pa itak se ze po dizajnu spletne strani vidi, da gre za mutne posle, ker tak isti simpl dizajn imajo vse te kitajske cheap Ugg, cheap LV, cheap Gucci itd. spletne strani. Ce vidis "cheap" v naslovu strani al pa kjerkoli na strani, potem se je boljse izognit, ker te stvari v originalu pac niso cheap. 

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Moram pohvalt spletno stran lecka.si. Naročila v soboto, prejela v torek. Brez poštnine+ priložili darilo (tekočino za leče, 60 ml). Res super! Definitivno bom postala redna stranka. Pa še pogosto majo -10% na nakupe.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
dot napisal/-a: Tukaj je izvor vse teh kitajskih cunj, kjer jih lahko poceni direktno naročiš: http://www.wholesale-dress.net/scarves- ... id-desc-60
A na tej strani si že ti kdaj kaj kupila? no ali katerakoli druga? Ker meni je tako nejasno vse ko pridš to tega, da bi kaj kupil? In, ali ni poštnina like ooooooogromna?
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
http://www.newlook.com/
mene zanima, če je katera že tle kaj naročila? Kakšne so kaj stvari, kvaliteta..? Sej mi ni nekaj ful všeč, sam kakšna stvar je pa prav fajn. Kakršnekoli info so dobrodošle.
mene zanima, če je katera že tle kaj naročila? Kakšne so kaj stvari, kvaliteta..? Sej mi ni nekaj ful všeč, sam kakšna stvar je pa prav fajn. Kakršnekoli info so dobrodošle.
Js kupila par stvari te znamke v tujini. Kvaliteta v stilu H&M in podobnih. Čist solidno.
Kakor sem brala drugje so tud punce zadovoljne s stranjo in načinom nakupovanja.
Kakor sem brala drugje so tud punce zadovoljne s stranjo in načinom nakupovanja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Nisem še naročala, se pa spomnim, da sem v srednji šoli skos kupovala tisto britansko revijo Sugar in je bilo vedno noter cel kup luštnih stvari iz New Looka
Pred leti sem potem v Londonu pokukala v to trgovino, kar v redu, se mi zdi, da sem par stvari kupila, ampak se ne spomnim več točno, kaj (puhaste copatke pa še par stvari
).

-
- Cosmofrik