Nujno potrebujem #1

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Ryanair si že pogledala? Majo kar dosti destinacij v Grčiji, nam najbliže iz Milana. Ali pa če kombiniraš preko Londona. Potem pa s trajekti med otoki.

Pa easyjet in wizzair tud letita do Grčije, prvi iz Milana, drugi iz Budimpešte. Ampak noben prav na Zakintos.

Možnost je še z vlakom, ki se po moje ne splača (ne vem, koliko stane, ampak gotovo ni poceni, pa še pol dopusta si na vlaku) in trajekt iz kakega italijanskega pristanišča. Malo pobrskaj.
pussyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pussyka »

^^hvala ti...

A lahko imam na letalu torbico in laptop v drugi torbi? (letalo adrie)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ko si 1x že na letalu, ja; ampak do tja pa mora vse skupaj bit v 1 sami torbi - zato priporočam mal večjo "torbico", še vedno pa mora bit v predpisanih merah (Seštevek vseh mer ročne prtijage ne sme presegati 118 cm (npr. 55 x 40 x 23 cm)).
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Pa na "visokocenovnikih" ( :D ) tud komplicirajo glede enega kosa ročne prtljage? Ker jaz imam vedno nahrbtnik + torbico, včasih še fotografsko opremo posebej (ja, neorganizirana...) in mi še nikoli noben ni nič rekel.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

_patchouli_ napisal/-a:"visokocenovnikih"
:D
Fajn vprašanje. Jz pojma nimam. Kot je blo večkrat ugotovljeno, videva se na letališčih svašta, ja..
1x so mi nekje prav grdo zatežili okol tega, od takrat grem jz vedno res samo z enim kosom, pa imam mir.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

lahko je kovček torbica in laptop... nikol mi še niso težil. Ampak torbica je torbica ne torba. :)
Melitta
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Melitta »

pussyka napisal/-a:Letos nameravam it v Grčijo v lastni režiji, ampak se mi je zatknil pri prevozu...kako prit do zakyntosa, al pa vsaj do grčije, kar najcenej? Letalske karte niso pod 200€(povratna), je to normalno? ;) Bi bla hvaležna za kakršenkoli nasvet. Se da preko katere agencije k organizira celotno potovanje samo karto vzet?

... mislim da vozi tudi trajekt, samo je potrebno nekajkrat prestopit...ne vem če se ti izplača,...

lp,m
evonja
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: moravče

Neprebrana objava Napisal/-a evonja »

Zdravo!
Rabim malo pomoči.. S prijateljico septembra planirava potovanje v new york, sedaj pa gledava za karte pa me zanima kje bi najdle najugodnejše karte za dve študentki od 1 do tam nekje 18,19 septembra?
Da bi bilo res ugodna,sedaj ko gledam so vse drage. Ali naj še počakava,vendar do kdaj?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kaj je to drago?
Sicer pa glejta lete iz Budimpešte, če vama ni daleč, morda US Airways iz Munchna, Alitalia in še eni iz Trsta...
Začnita že zdaj, ampak se z nakupom ne mudi. Če ne najdeta ravno nekaj za 300€, ni treba kupit :D Ko bo kaj ugodnega, pa le. Ne velja vedno pravilo "prej ko kupiš, ceneje je." Do neke mere že, ampak dostikrat je ravno obratno, sploh če gledaš zelo vnaprej. Če bosta spremljali, bosta morda naleteli na kakšno akcijo, ki pa je zdaj še sigurno ne bo. Jaz ne bi preveč resno gledala pred majem.
Sam hec pri letalskih kartah je, da nikol ne veš :D
Aja, študentske karte ima čez STA travel.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

ok nekaj me zanima... kaj naredite/bi naredile z britjem in dlakicami v kakšnih usranih državah in na precej ekstremnem potovanju (kar pomeni zelo malo hostlov in hotelov in dosti km)? najboljše bi blo vrjetno se ne brit, ki lahko se še kaj vname itd... samo kaj ko je toplo v teh krajih.
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

jst sm se vedno z britvico, pa ni blo nikol nič narobe. Sej se ne do krvi, ampak samo dlake dol "postrgaš"
Drugače pa vrjetno tudi kaki brivniki ne morejo bit napačni. Ali pa greš na depilacijo predno greš od doma in potem spet, ko prideš domov.
Don't worry, be happy!!
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Eh, ne ga srat. Kjer se mi da, z epilatorjem odstranim dlake preden grem, da malo dlje drži, drugače pa britvica. Pa sem bla že po dost umazanih krajih (karkoli to pomeni :D ). Meni bolj predstavlja problem to, da se mi ne da skoz brit, sam na enem trekkingu sred đungle noben ne bo mojih kosmatih nog gledal. Če si na eni bolj ekstremni avanturi, verjem, da so par dni stare dlake tvoja zadnja skrb. Pa tud če se mal urežeš, ni panike. Konec koncev obstaja preko dneva cel kup drugih načinov, da se poškoduješ, zato maš pač s sabo mini prvo pomoč. Moja stvar recimo je brcanje trdih, ostrih predmetov po umazanih, prašnih ulicah, ko nosim natikače. Pač umijem s fiziološko raztopino, če je res hudo, dam flajšter gor in to je to. Enako bi najbrž nardila z ureznino od britja.
Če pa ni tušev, voda za umit je vedno. Malo si zmočiš noge/pazduhe/karkoli in odstraniš najnujnejše. Ne vem, jaz nikoli nisem imela problemov.
Bolj zoprna stvar mi je menstruacija, ki zna bit ob pomanjkanju normalnih tušev (s tem mislim, ko nimaš tuša, ampak vedro vode za umit) precej bolj težavna stvar za rešit kot britje. Ah, civilizacija... :P
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

smo si premislili na bolj normalno destinacijo :D
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Upam, da ne zarad britja :D
Uporabniški avatar
Summer055
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Summer055 »

_patchouli_ napisal/-a:Bolj zoprna stvar mi je menstruacija, ki zna bit ob pomanjkanju normalnih tušev (s tem mislim, ko nimaš tuša, ampak vedro vode za umit) precej bolj težavna stvar za rešit kot britje. Ah, civilizacija... :P

zame osebno še slabše: voda samo za pitje + še to v minimalnih količniah. Ko uporabljaš higienske robčke :?
Don't worry, be happy!!
Odgovori