Perfektni fant, ljubezen ugaša? Rabim nasvete

Pomoč iz čustvenih stisk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Tananda napisal/-a: Kakor vem, od tle ni rešitve več.

1+
te zveze je konec tako ali drugače. ker obnašat se debilno ni "ojoj, ne vem zakaj se tako obnašam" ampak "fak mi greš na živce". ne vem zakaj. določene osebe ti pač začno čez čas it na živce. ker ti "ne bi smeli" maš zdaj slabo vest. (konkreten primer si sama opisala "mi je težko za njega tudi malenkost narest". oprosti, ti njega nimaš toliko rada, kot nam govoriš. samo brez njega ne znaš. to je.)

najboljše kar bi lahko storila je, da ga pustiš. ker pa misliš, da imata še vedno šanso, ga valda ne boš. in tako boš vlekla ta pekel, dokler se tipu ne bo popolnoma odpelalo in te bo nagnal. in vsi bodo govorili kak prasec je.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

brandibelle napisal/-a:Wait, WHAT!? Tip ni perfekten zato, ker ji popušča?
In njeno spoštovanje si bo "zaslužil" tako, da jo bo postavil pred vrata?

Haha ne me jebat - ženske - nekatere pa res NE veste kaj bi rade.
Pošl ga v pm, ker je preveč uvideven in misli, da imaš pač slab teden/mesec in s tabo dela v rokavičkah - ker je jasno, da je nekaj "narobe" z njim...
Pol pa najd enga takega, ki te bo fajn varal pa poslal v PM kadar boš tečna - vsaj spoštovala ga boš ;)

gigi** napisal/-a:Sčasoma sem se začela drugače obnašat do njega.. Včasih se obnašam kot da mi je res vseeno za njega, on naredi vse za mene, jaz pa včasih ne morem niti ene male stvari.

To traja že dlje časa, ampak je včeraj prišlo spet ...

Ja Brandi, ni perfekten, ker je navadna copata. Že dlje časa prenaša take izpade, pa jo ima preveč rad, da bi jo pustil. Ne spoštuje ga več in pometa z njim.
Nevem pa, kako je to povezano z varanjem. Jaz od partnerja pričakujem korekten odnos. S tem mislim tudi spoštovanje in takega obnašanja jaz ne bi sprejela, sploh pa ne dlje časa. Težek mesec gor ali dol, do ljudi, ki so mi blizu in jih spoštujem se obnašam korektno in isto pričakujem v zameno. In tega ne gre enačit z navadno tečnobo, ki se pri vsakem človeku pojavlja.
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 13. Feb. 2012 11:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak raj ima svojo kačo.
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

Ja ampak vse skupaj je blo pa tko napisano (oz sem jaz k sm mal zoprn "danes" prebral) kot, da ga včasih mal stestirate, kolk ma hrbtenice - pa če je nima - pač nabijete "copatko" :)

In še vedno sem mnenja - če je baba za bv zoprna on pa ji popušča - ONA je **** v lifeu, on pa samo zato, ker vztraja z njo ;)
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

^ Tukaj se pa strinjama :)
Vsak raj ima svojo kačo.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Re: Perfektni fant, ljubezen ugaša? Rabim nasvete

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

gigi** napisal/-a:Sčasoma sem se začela drugače obnašat do njega.. Včasih se obnašam kot da mi je res vseeno za njega, on naredi vse za mene, jaz pa včasih ne morem niti ene male stvari.
:lol:
Take me vedno nasmejijo. "jst se obnasam tako in tako in nimam nobene kontrole na sabo'.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ni mi jasno, kako lahko kateri koli tip, sploh če je tako dober kot pravi avtorica teme, prenaša takšno drama queen. Včasih se res čudim, zakaj za kakšno nezakomplicirano žensko ne najde kdo podoben, ko pa se za take neumnice najdejo. :? Bolj vse štima v zvezi, bolj jim je dolgčas (tudi v kontra primerih kolikor opažam). Po drugi strani pa tudi on očitno ni nič drugega kot obična copata, s katerim lahko ženska počne skorajda karkoli se ji zahoče.

In kakorkoli nekateri trdijo, da se človek ne more spremeniti - ja, lahko se, sploh če gre še za nezrela leta oz. za to, da nekaj ali nekoga ne želiš izgubiti. Kaj imaš tu sploh za razmišljati kot spremeniti odnos? Bolj neumne teme pa še ne.

brandibelle napisal/-a:In še vedno sem mnenja - če je baba za bv zoprna on pa ji popušča - ONA je **** v lifeu, on pa samo zato, ker vztraja z njo

Točno tako.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Brez žaljivk !!!
It was forever..but it didnt last long..
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Skratka, nič novega. Ženski je v zvezi dolgčas, zato dela p***je, tukaj pa sprašuje, kako naj neha delat p***je. LOL.

Avtorica, ja kdo te bo pa spreminjal na boljše, če sama sebe ne moreš?
celjanar
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a celjanar »

Pusti tega tipa..najdi si enga bušaka ki te bo mlatu ko mu boš s takimi uletavala al pa ne boš ubogala. To si zaslužiš :twisted:
intermezzo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a intermezzo »

Samo res. Pusti ga, meni pa pusti številko da mu pošljem sms; Idi se tolažit k meni malo. :D
*.*
gigi**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a gigi** »

Nekateri komentarji.so.me sokirali, drugi so me spravili.k realnemu misljenju.

Kar nekaj jih je omenilo da sem nwm kak grozna do njega. Nisem, ampak kar koli ne zasluzi si tega, da se.tak hitro razburim na njega, pa ti moji cudni dnevi ko se tak obnasam:/

Da je copata? Mogoce sem se res prevec navadila da popusti....

Da bi ga pustila? Kljub vsemu ga imam rada in mislim da zveze ni konec, ce se sama zadosti potrudim (kar se bom tudi probala).

Sicer pa sem pred nekaj casa bila JAZ tista ki sem trpela, tista katero je on pustil. Tista katera ga dolgo casa ni mogla pozabiti. Ampak se je clovek res spremenil in sva spet skupaj (med tem je minilo kar nekaj casa). To je ta najna preteklost. Sicer ne bi rada sla v podrobnosti, ker to niso bli lepi casi za mene.

Pa ce je perfekten fant ali ne, do mene se res lepo obnasa, za mene je perfekten. Pa to pavzo ali kaj bi naj mela sem prekinila, pa mu povedala pac kak cutim, pa upam da mi bo zdaj nekak uspelo. Srcno upam da to ni le tisto, ko se na nekoga ze tako navadis, da ljubezen pomali ugasne... Ker mislim da sem se res ze malo prevec navadila na njega. In se mi sploh ne sanja da ga s tem obnasanjem lahko zgubim v sekundi:/ moram pred vsakim drugim ,,drama izbruhom'' 3x premisliti ce se splaca... Zdaj se samo upam, da bo mi uspelo, ker drugace pa res ni nobene druge resitve vec:(
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

zarad vajine preteklosti, kjer si ti trpela, mu ti zdej na nek način vračaš... ker si globoko v seb jezna nanga. zato se grdo obnašaš + zato ker si se navadla da popušča.

Gud lak, upam se ti uspe skulirat... ampak mislim, da teli tvoji izbruhi sploh niso problem. Problem je ta tvoja zamera....
Motiti se je človeško, v napaki vztrajati pa slaboumno.
Uporabniški avatar
DiNozzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Divjina

Neprebrana objava Napisal/-a DiNozzo »

s0nckic4 napisal/-a:če bi bil ta tvoj fant tako perfekten in oh in sploh, bi te brcnil v rit zaradi takega obnašanja...

Uf, direktno, ampak povsem pravilno.

ker ti model popušča in prenaša tvoje izpade si ga nehala spoštovat.

To je točno to.

gigi** napisal/-a:To sem si še povedala prevečkrat, a še vedno se tak obnašam, ali pa najdem neko malenkost da bi se kregala...

Se pravi, si že poizkusila, očitno ne deluje, torej zakaj potem mlatiš crknjenega konja? Pa ne da si taka, ki rabi, da ji nekdo pokaže
kje je meja?

Tukaj je ljubezen že ugasnila, ampak neka energija po dominaciji in zlorabi pa še obstaja.
Ej, gigi**, če moški pade na tvojem testu, potem ni "popravca", ampak je na vrsti naslednji ;)

Malo spominja na tole, a ne:
http://www.youtube.com/watch?v=DXSoxAHjqRg&feature=relmfu
He cannot bury his mistakes in the grave like the doctors/.../He cannot argue them into thin air or blame the judge like the lawyers. The engineer simply cannot deny he did it.

- Herbert Hoover on engineering
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 11:31, skupaj popravljeno 1 krat.
vis_maior
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a vis_maior »

jaz sem bila z bivšim v podobni situaciji. On bi zame naredil vse, tut pogledal ni nobene druge ženske, stal mi je ob strani v težkih momentih, vedno mene postavil prvo. pa ni šlo...tudi jaz mislim, da je eden najboljših fantov in da sem neumna in nehvaležna, da ga nisem znala cenit tako, kot si je to zaslužil. pol leta sem sama sebe prepričevala, da naj se skuliram in bom srečna, da sem našla takega fanta. ampak tako ne gre. ne moreš sam sebe prepričati, da je dobro biti z nekom, to si moraš želeti. in ker sem se jaz skos nervirala s tem, ali je to to ali ne in zakaj ne, če je pa tako dober človek, sem bila posledično tečna nanj, ki je bil pač predmet tega mojega konstantnega zasliševanja same sebe. pa še skupaj sva živela, da je bila zadeva še bolj zakomplicirana.

potem sem se že odločila, da grem, ampak preprosto ni bilo pravega moenta, da bi mu povedala. ker z njim se nikoli nisva kregala, nikoli mi ni dal pobude, da bi šla. in tako sem enkrat, ko me je že 100. vprašal, kaj je narobe ker sem se res čudno obnašala, povedala, da se ne počutim več dobro v zvezi. najhuje je bio, ko me je vprašal ZAKAJ, pa nisem znala odgovorit. vedela sem, da mi ni kul, ne pa zakaj. in takrat potem sploh nisem šla. par noči sem spala na kavču, potem sva se nekako "pobotala" (težko je temu tako reči, ker se sploh nikoli nisva zares skregala). no čez kak mesec sem pa res šla, po enotedenski službeni odsotnosti - ko sem nabrala dovolj distance, da sem lahko spakirala in šla. on je še vedno hotel zadevo popravit, samo kako boš popravil nekaj, če ne veš kaj popravljat, jaz še vedno nisem znala pokazati s prstom, ka jmi ni OK.

in sem šla. ful sem jokala, strla sem mu srce, ampak zdaj vem, da sem naredila prav. midva pač nisva bila za skupaj, ne zaradi njega, ampak zaradi mene. potem sem se še dostikrat vprašala, ali sem naredila naako, ampak v sebi vem, da je nisem. sploh zdaj, ko imam nekoga, s katerim paševa skupaj. bala sem se, da tako dobrega človeka ne bom več našla, pa sem ga. ampak on je drugačen in mi ustreza.

iz te laste izkušnje mislim da je bolje, da zvezo prekineš. tako kot je zdaj, sta oba nesrečna in je nefer do njega. on ne bo prekinil, ker te ima preveč rad in si ne prestavlja, da bi te izgubil. tako pač je, ko smo v nekoga zelo zaljubljeni, prenesemo marsikaj, samo da bi bili še vedno z njim. ko nam do nekoga ni več toliko, se naša raven potrpljenje zelo hitro zniža. naredi obema uslugo in pojdi.
For I am the answer you seek
the dream in your sleep
you've never wanted to awaken...
Odgovori