Parfum
Sem te hotela napotit v temo o parfumih, pa je očitno ni več
Nasvet: pojdi v parfumerijo, probaj jih par, kakšnega imej na sebi čez dan in če ti všeč, kupi. Sicer pa bolje plačati malce več za dober parfum
Priporočam da probaš Armani Code

Nasvet: pojdi v parfumerijo, probaj jih par, kakšnega imej na sebi čez dan in če ti všeč, kupi. Sicer pa bolje plačati malce več za dober parfum

Priporočam da probaš Armani Code

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
pri parfumu nista toliko pomembni tvoja starost in znamka, kot to, da ti parfum diši
meni je všeč Davidoff Adventure, Bulgari ima par dobrih, Armani Code (ki ti ga je svetovala že *mala*) je tud super, ampak mogoče malo premočen za prvi parfum...
pojdi v kakšnega müllerja in naj ti pomagajo.

meni je všeč Davidoff Adventure, Bulgari ima par dobrih, Armani Code (ki ti ga je svetovala že *mala*) je tud super, ampak mogoče malo premočen za prvi parfum...

pojdi v kakšnega müllerja in naj ti pomagajo.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Cosmopolitan napisal/-a:Punce, ne spreglejte!
Samo jutri!
Posebna akcija za izdelke Naomi Campbell v drogeriji Mueller Rudnik v Supernovi!
http://www.cosmopolitan.si/lepota/mueller-ponuja-ekskluzivni-popust-za-naomi-campbell-izdelke/
Se vidimo?
Kaj pa točeni parfumi? Refan in podobno. Precej ceneje, vonj podoben, sicer slabša vzdržljivost, ampak za hude čase bi se dalo 

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Sramežljivka
Pozdravljene
A pozna mogoče katera parfum od SALVADOR DALI-LAGUNA?
Meni sicer zelo lepo diši zato si ga nameravam tudi kupiti...ampak bi še rada dobila nekaj mnenj od drugih...najbolj me pa zanima obstojnost.
Če se razdiši po eni uri oz. zelo hitro potem ga raje ne bi imela.
Ima katera izkušnje s tem parfumom?

A pozna mogoče katera parfum od SALVADOR DALI-LAGUNA?
Meni sicer zelo lepo diši zato si ga nameravam tudi kupiti...ampak bi še rada dobila nekaj mnenj od drugih...najbolj me pa zanima obstojnost.
Če se razdiši po eni uri oz. zelo hitro potem ga raje ne bi imela.
Ima katera izkušnje s tem parfumom?

-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Morgan de Toi Femme
Je katera v kratkem zasedila star parfum Morgan de Toi Femme? Ali pa ve kje bi se ga dalo kupiti.
Hvala
Hvala
Živjo vsem!
Mene pa zanima, če katera pozna tale parfum http://www.beautyshop.si/sladki-vonji/nina/3
Predvsem me zanima če je obstojen, opis mi je ful všeč drugače. A naj ga grem raje pošnofat?
Hvala za odgovor
Mene pa zanima, če katera pozna tale parfum http://www.beautyshop.si/sladki-vonji/nina/3
Predvsem me zanima če je obstojen, opis mi je ful všeč drugače. A naj ga grem raje pošnofat?
Hvala za odgovor

Meowww napisal/-a:Živjo vsem!
Hvala za odgovor
sm mela ta parfum...sicer je bil v majhni steklenički...pač kot nek vzorček in mi je bil ful ok..cel dan sm dišala...tko da priporočam

- Punica granatum
- Debatorica
Re: Parfum
jaka12 napisal/-a:Odločil sem se, da bi si rad kupil parfum. Ker o njih nimam pojma sem se odločil da vas vpršam z nasvet. Kaj priporočate? A je moja starost pri izbiri pomembna (24)? A je znamka važna?
Chanel Allure Blanche. Meni zelo zelo lepo diši, tudi starosti primerno, če misliš da starost vpliva. Predlagam da ga greš povonjati morda ti bo všeč

Meni je za dekleta super dišeč I LOVE LOVE. Ga ima katera? Se hitro razdiši? ker sem imela samo nek mali testerček... pa je mislim da uspešno izginil z bivšo cimro