Ne razumem, a ste se na moške osredotočile, ker je "ženski" forum, ali iz napačnega razloga, saj se v ženskih vrstah ravno tako vara.
Sama se zadnje čase soočam z dvomi in skušam razčistiti, če res vsak moški vara. Nisem imela še v življenje moškega, ki ni. Rabijo neko potrditev, da so še aktualni? Kako je po 10ih letih zakona? Varanje eden drugega? Pa je vredno zaradi sexa, uničiti zvezo?
Nazadnje mi je nek tip dejal, da si želi, da bi bilo še vedno tako kot je bilo v 50ih, pred gibanjem feministk, da so one vse uničile. Sem se začela spraševali. Aja, moški si torej želijo doma gospodinjo, ki jo bodo varali med tem, ko ona si ne bo drznila nič reči.
V bistvu priznam, da obsojam moške, zaradi lastnih izkušenj in resnično ne znam čez njihove "podvige". Kaj se bom vse življenje ozirala, kaj me kdo vara, ali se mi folk za hrbtom smeji, kako je lahko takšna trapa. Nazadnje je profesor za psihologijo rekel: "dobiš šanso, kaj boš reku ne?"
So moški in so ženske, ki varajo. Želim si, da tega nebi videli (skoraj) vsi v (skoraj) vsaki zvezi. V danjašnji družbi je tega veliko. Vsi v ospredje silijo svoje potrebe in se ne ozirajo na to, da je zveza stvar kompromisa in da nisi več sam, da moraš tudi na svojega partnerja pomisliti, preden narediš neumnost.