zaljubljena, a ne vem kako naprej
-
- Sramežljivka
zaljubljena, a ne vem kako naprej
pozdravljeni,
sem dijakinja drugega letnika in sem se zaljubila v dijaka, ki je 4. letnik, skupaj sodelujeva pri likovnem krožku, se dobro razumeva, vedno se skupaj smejiva in šaliva, včeraj je pri meni ''preskočila'' iskrica, ampak ne vem kako naprej, živi 30 km stran od mojega domačega kraja in bo to leto maturiral, tako da ne bom več imela možnosti, sem zelo sramežljiva, ampak si želim vsaj poskusiti če imam kakšne možnosti pri njem
sem dijakinja drugega letnika in sem se zaljubila v dijaka, ki je 4. letnik, skupaj sodelujeva pri likovnem krožku, se dobro razumeva, vedno se skupaj smejiva in šaliva, včeraj je pri meni ''preskočila'' iskrica, ampak ne vem kako naprej, živi 30 km stran od mojega domačega kraja in bo to leto maturiral, tako da ne bom več imela možnosti, sem zelo sramežljiva, ampak si želim vsaj poskusiti če imam kakšne možnosti pri njem
Poskusi, kaj pa imaš za izgubiti?
Pri mojemu prvemu je bilo isto (ista starost, ista starostna razlika in oddaljenost - skoraj ista situacija, brez krožka), samo da je še imel punco takrat, ko so iskrice skakale (kar nisem vedla).
What would life be if we had no courage to attempt anything?
Vincent van Gogh
Pri mojemu prvemu je bilo isto (ista starost, ista starostna razlika in oddaljenost - skoraj ista situacija, brez krožka), samo da je še imel punco takrat, ko so iskrice skakale (kar nisem vedla).
What would life be if we had no courage to attempt anything?
Vincent van Gogh
A goal without a plan is just a wish.
-
- Cosmopsiho
Mal mu nameni pozornosti na fb-ju....kakšen izgovor za poslan sms si izmisli... glede na njegov odziv boš videla, ali sta na enaki valovni dolžini. Kako se pa on do tebe obnaša? Je prijazen...ali bolj ignrantski? Sej ta kemija se kar hitro začuti..no vsaj jz pri sogovorniku običajno hitro opazim ali mi je vsaj malo naklonjen ali ne 

Re: zaljubljena, a ne vem kako naprej
lulu_casta napisal/-a: skupaj sodelujeva pri likovnem krožku,
nariši mu risbico ali karkoli, daj v okvir, zapakiraj kot se spodobi....
če bo prišlo do vprašanja, čemu, mu preprosto povej da zato, ker ti je všeč...